Ποδόσφαιρο

Α' Πορτογαλίας: AVS - Πόρτο, σε καλή κατάσταση οι "δράκοι"

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας πέφτει με την αναμέτρηση AVS - Πόρτο και θα στηρίξουμε στοιχηματικά τους ανεβασμένους "δράκους".

Α' Πορτογαλίας: AVS - Πόρτο, σε καλή κατάσταση οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση AVS - Πόρτο.

Ώρα: 22:15 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 694, COSMOTE SPORT 2 HD

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

AVS SAD

Η AVS μπορεί να μην διαθέτει την υψηλή ποιότητα στο ρόστερ και την εμπειρία, ούσα νεοφώτιστη αλλά στέκεται ανταγωνιστικά στην κατηγορία. Μαχητικό πνεύμα τακτική συγκέντρωση και θετικά αποτελέσματα χαρακτηρίζουν το ξεκίνημα της Άβες στη φετινή περίοδο. Μόνο μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και αυτή από την απίθανη Σπόρτινγκ. Προσπαθεί αν κρατά χαμηλά το σκορ, τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των μαυρόασπρων εξελίχθηκαν σε Uder 2,5 γκολ.

Σούπερ Προσφορά για όλους Χωρίς Κατάθεση! Μόνο για Σήμερα!

Πόρτο

Η Πόρτο είναι υποχρεωμένη να κυνηγά την Σπόρτινγκ, από την οποία υπέστη τη μοναδική ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι αποδεικνύονται του χερικού της, δεν γκέλαραν ούτε κόντρα στην ποιοτική Μπράγκα στο διάστημα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Η μοναδική ανησυχία έχει να κάνει με τα μαζεμένα ματς εσχάτως αφού την Πέμπτη υποδέχθηκε την Χοφενχάιμ για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου και νίκησε με σκορ 2-0. Φουλ επίθεση, αλλά και με θέματα στα μετόπισθεν οι «δράκοι».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.25 5.35 1.28 2.1 1.65 1.4 2.72 2.05 1.67 3.3 1.11 1.04
AVS SAD - Πόρτο / Εκτίμηση

Ενώ η AVS μπορεί να είναι περήφανη για το ξεκίνημά της στη μεγάλη κατηγορία και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Πόρτο, δεν είναι ισάξια με τους "δράκους", τους οποίους υποστηρίζουμε ότι θα φύγουν αλώβητοι και εύκολα με τους τρεις βαθμούς. 2 και Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr