Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Γκολ, θέαμα και φαβορί

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 01:00

Αναμετρήσεις με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και πολλά γκολ περιμένουμε στην κορυφαία κατηγορία του Βελγίου.

Α' Βελγίου: Γκολ, θέαμα και φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Μπριζ κοίταξε στα μάτια τη Μίλαν την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα των ροσονέρι και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια από το “Τζιουζέπε Μεάτσα”. Εντός συνόρων παρουσιάζεται αλλοπρόσαλλη καθώς παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Στο τελευταίο ματς επικράτησε εκτός έδρας της Βέστερλο “πατώντας” στο εξαιρετικό πρώτο ημίωρο αν και τα… χρειάστηκε στο φινάλε. Over τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς, δεν υπολογίζονται οι βασικοί Όλσεν (εξτρέμ) και Νίλσεν (φορ).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποσυντόνισε την Άντερλεχτ που παρουσιάστηκε αναιμική στην Αμβέρσα, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και γνώρισε απρόσμενη ήττα από την ουραγό Μπέιρσχοοτ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα με τον Νταβιντ Χιουμπέρ (3-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις) στον πάγκο που έκανε λόγο για έλλειψη επιθετικότητας. “Γεμάτη” εβδομάδα, καθώς την Πέμπτη υποδέχτηκε την Λουντογκόρετς για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου και νίκησε με 2-0. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Σίμιτς, ανέτοιμος ο βετεράνος Βερτχόχεν (αρχηγός, στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη επιθετική ποιότητα αλλά και αμυντικά προβλήματα. Over 2.5 σε απόδοση 1.66 από την Betsson.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.

Το καλό πρώτο ημίχρονο δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Αντβέρπ που στην επανάληψη έδωσε... δικαιώματα και μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση από τη Λέουβεν. Η πρώτη ισοπαλία μετά από τέσσερις κολλητές νίκες δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, δείχνοντας ικανή να φθάσει στο τέλος της διαδρομής. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν τα πέντε απο τα έξι τελευταία ματς, δεν υπολογίζονται όπως και στις τελευταίες αγωνιστικές, οι συνήθως βασικοί Σκοτ (μ) και Ρίντεβαλντ (α-μ.).

Η Σταντάρ σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά φέτος και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαρλερουά παρά το άγχος των τελευταίων ετών. Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Ιβάν Λέκο που αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της φέτος και μοιραία... βολοδέρνει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, αμφίβολος ο βασικός μπακ Φόσεϊ, εκτός ο αναπληρωματικός αμυντικός Ενγκόι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ισχυρή φόρμα της Αντβέρπ φέτος, ιδίως εντός έδρας, είναι δύσκολο να αγνοηθεί, όπως και τα ασταθή συνολικά αποτελέσματα και οι επιδόσεις της Σταντάρ Λιέγης τον τελευταίο καιρό, οπότε θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους. 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.70 από την Betsson.

ΓΑΝΔΗ - ΓΚΕΝΚ

Η Γάνδη είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στην πρωτεύουσα αλλά ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την καλύτερη Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ. Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται και φέτος η ομάδα του Βιμ Βράνκεν, καθώς έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Μόλντε για το Κόνφερενς Λιγκ, όπου και νίκησε με σκορ 2-1. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Γκενκ ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο και παρότι έχασε μέτρα στην επανάληψη, απέφυγε την... γκέλα κόντρα στη Σιντ Τρουίντεν που από το 15' αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Οι Λίμπουρχερς απάντησαν άμεσα στην ήττα από την Κορτράικ, έχουν πανηγυρίσει οκτώ τρίποντα στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές και δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, εκτός ο βασικός μέσος Σατλμπεργκερ, ανέτοιμος ο χρήσιμος στόπερ Κουέστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές επιθέσεις, αλλά δέχονται και γκολ. Με την Γκενκ να θέλει να παραμείνει στην κορυφή και την Γάνδη να εκμεταλλευτεί την έδρα της, μπορεί να δούμε αρκετά τέρματα και από τις δύο πλευρές. G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.70 από την Betsson.

ΟΥΝΙΟΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Η Ουνιόν πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, αλλά σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και μοιραία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Γάνδη. Οι πρωτευουσιάνοι “τρέχουν” ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών αλλά αδυνατούν να βρουν λύσεις στην επίθεση και χαρακτηριστικό είναι πως έχουν σκοράρει μόνο στα δύο από τα επτά τελευταία ματς. Under τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς, την Πέμπτη αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Μίντιλαντ για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου και γνώρισε την ήττα με 1-0. Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός Καμπαγκού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μια από τα ίδια για την Σερκλ Μπριζ που αν και καλύτερη, σπατάλησε ευκαιρίες (και δοκάρι στα τελευταία λεπτά) και μοιραία κόλλησε στην ισοπαλία με τη Ντέντερ. Αγνώριστη συγκριτικά με την περυσινή υπερβατική σεζόν, έχει περιοριστεί σε μόλις δύο νίκες και παραμένει εγκλωβισμένη στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις. Καλείται να διαχειριστεί το γεμάτο πρόγραμμα, την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Ισλανδία με τη Βικίνγκουρ για το Κόνφερενς Λιγκ, όπου και γνώρισε την ήττα με 3-1. Ξανά εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Βάρλεσον, δεν υπολογίζεται και ο αμυντικός Ούτκος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουνιόν είναι εντυπωσιακή στην έδρα της το τελευταίο διάστημα, αφού είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Σερκλ Μπριζ, από την πλευρά της, είναι κακή εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα, αφού αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, αξίζει να τους στηρίξουμε. 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.64 από την Betsson.

Βαθμολογία -

26/10/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκενκ Γκενκ 25 11 8 1 2 24 15 9
2 Αντβέρπ Αντβέρπ 20 11 6 2 3 22 8 14
3 Γάνδη Γάνδη 18 11 5 3 3 18 10 8
4 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 18 11 5 3 3 18 13 5
5 Μαλίν Μαλίν 17 11 5 2 4 21 14 7
6 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 17 11 4 5 2 14 10 4
7 Ντέντερ Ντέντερ 16 11 4 4 3 14 15 -1
8 Βέστερλο Βέστερλο 15 11 4 3 4 21 20 1
9 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 15 11 4 3 4 7 9 -2
10 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 15 11 3 6 2 11 8 3
11 Σαρλερουά Σαρλερουά 14 11 4 2 5 13 12 1
12 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 14 12 4 2 6 9 19 -10
13 Λέουβεν Λέουβεν 12 11 2 6 3 11 16 -5
14 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 11 11 2 5 4 15 21 -6
15 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 9 11 2 3 6 11 20 -9
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr