Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Επιστρέφουν στις νίκες Σέλτικ και Ρέιντζερς

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:50

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική στην κορυφαία κατηγορία της Σκωτίας και θα στηρίξουμε τα δύο βαριά χαρτιά της κατηγορίας.

Πρέμιερ Σκωτίας: Επιστρέφουν στις νίκες Σέλτικ και Ρέιντζερς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΧΑΡΤΣ

Η Χιμπέρνιαν, είχε στο χέρι της το διπλό με Νταντί Γιουν., αλλά έχασε ακόμα και τον πόντο της ισοπαλίας, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις, για να χάσει τρίτο σερί ματς και να μείνει τελευταία στη βαθμολογία. Έτσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Γκρέι, καίγεται για νίκη στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, αλλά έχει επιθετικό πρόβλημα, με τη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο μέσος Νιούελ, εκτός oι μέσοι Κάντεν και Μπόουι, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Τριάντης.

Η Χαρτς, προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν και επιτέλους πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, διαλύοντας τη Σεντ Μίρεν, στο ντεμπούτο του νέου της τεχνικού, Νιλ Κρίτσλι. Το βράδυ της Πέμπτης, έπαιζε εντός με Ομόνοια για το Conference League, πριν από το ντέρμπι του Εδιμβούργου, που είναι και ντέρμπι ουραγών. Μακριά από την έδρα της, έχει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει κερδίσει εννέα σερί ταξίδια, από τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός οι μέσοι Όντα, Τέιλορ και Νιούενχοφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες θα έχουν μεγάλο κίνητρο για το πρώτο ντέρμπι του Εδιμβούργου της περιόδου 2024-25, αλλά με τη Χαρτς να έχει δύο διαδοχικές νίκες, θα την στηρίξουμε για άλλη μία. 2 σε απόδοση 2.85 από την Betsson.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ

Η Μάδεργουελ, λύγισε εντός έδρας από τη Νταντί και επέστρεψε στις ήττες, μετά από δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Στιούαρτ Κέτλγουελ, έχει μόνο μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και καμία στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Όλες της οι νίκες φέτος είναι με γκολ - γκολ και over 2.5, οι τρεις τελευταίες, με ακριβές σκορ 2-1. Τελευταία νίκη επί της Σέλτικ το 2015 και εντός το 2013. Εκτός ο μπακ ΜακΓκιν, οι μέσοι Πέιτον, Κάλαχαν, Νίκολσον, Σλάτερι και ο επιθετικός Βέιλ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από δύο σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η πρωτοπόρος Σέλτικ, που έχασε αρχικά προβάδισμα δύο γκολ κόντρα στην Αμπερντίν, αλλά μεσοβδόμαδα πήρε μαχητικά το Χ με 0-0 στην έδρα της Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, είναι αήττητη 17 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων κέρδισε 15. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία, τα τέσσερα με ανέπαφες εστίες και τα άλλα δύο με 2-1. Αμφίβολοι οι μπακ Τέιλορ και Κάρτερ - Βίκερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Μάδεργουελ να έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, αλλά η Σέλτικ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και με την αυτοπεποίθησή της στα ύψη μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αταλάντα, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει άνετα. 2/2 σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Ρέιντζερς, υπέστη τη δεύτερη ήττα της σεζόν, από την Κιλμάρνοκ και έμεινε έξι πόντους μακριά από την κορυφή. Το βράδυ της Πέμπτης, υποδεχόταν την Στεάουα Βουκουρεστίου για το Europa League, εν μέσω πίεσης για τον προπονητή Φιλίπ Κλεμάν. Εντός όμως έχει έξι σερί νίκες πρωταθλήματος και αήττητο οκτώ αγώνων, με μία ήττα σε 19 εκεί. Εκτός ο μπακ Γιλμάζ, ο μέσος Κορτές και ο επιθετικός Ματόντο, αμφίβολοι οι επιθετικοί ΜακΆουσλαντ και Περέιρα. Eπιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Χάτζι.

Η Σεντ Μίρεν, κατέρρευσε στην έδρα της Χαρτς και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, στις οποίες πέτυχε συνολικά ένα γκολ και δέχτηκε επτά, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της και πλέον πλησιάζει την ουρά. H oμάδα του Στίβεν Ρόμπινσον, είναι ακόμα χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της φέτος, ενώ έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, από τον Φεβρουάριο και μετά. Εκτός ο μπακ Ιακοβίτι και οι μέσοι Τέιλορ, ΜακΜέναμιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ρέιντζερς χρειάζεται τη νίκη για να μείνει κοντά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, ενώ η Σεντ Μίρεν, που μετράει τρεις ήττες, πάει στο Άιμπροξ με στόχο να μην διασυρθεί. Εύκολο αναμένεται το απόγευμα των γηπεδούχων. 1/1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

Βαθμολογία -

26/10/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 22 8 7 1 0 24 3 21
2 Αμπερντίν Αμπερντίν 22 8 7 1 0 17 8 9
3 Ρέιντζερς Ρέιντζερς 16 8 5 1 2 12 5 7
4 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 15 8 4 3 1 13 9 4
5 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 13 8 4 1 3 11 9 2
6 Νταντί Νταντί 9 8 2 3 3 13 14 -1
7 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 9 8 2 3 3 10 17 -7
8 Σεντ Μίρεν Σεντ Μίρεν 8 9 2 2 5 11 18 -7
9 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 7 9 2 1 6 11 19 -8
10 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 7 9 1 4 4 8 17 -9
11 Χαρτς Χαρτς 5 9 1 2 6 10 15 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr