Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Ξυπνάει η κουρασμένη Γιουνγκ Μπόις!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:15

Τη κούραση και τα συνεχόμενα παιχνίδια πρέπει να διαχειριστούν οι ομάδες, αφού είχαν και Ευρώπη μεσοβδόμαδα! 

Α' Ελβετίας: Ξυπνάει η κουρασμένη Γιουνγκ Μπόις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ελβετίας.

ΣΙΟΝ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Σιόν μετά το δυναμικό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, αρχίζει καιμ υποχωρείς σιγά σιγά. Τα βρίσκει σκούρα όσο προχωράμε στη σεζόν και σίγουρα θα χρειαστεί ένα δυνατό restart. Ηττήθηκε τη περασμένη αγωνιστική με 3-0 στην έδρα της Σερβέτ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φυσικά, με τη Σερβέτ όμως να μη της δίνει δικαιώματα. Ελάχιστα ως μηδαμινά τα πράγματα που είδαμε από τη Σιόν στο ματς. Δεύτερη σερί ήττα εκτός έδρας χωρίς να σκοράρει. Σο, Μουλίν και Μπουά είναι εκτός με τραυματισμούς.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι έδινε τη Πέμπτη το βράδυ για το Κόνφερενς Λιγκ. Ηττήθηκε με 2-4 από τη Φιορεντίνα, τη περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, μένοντας έτσι χωρίς βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η Σεν Γκάλεν είδε την άμυνά της να τη προδίδει στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς με τη Βασιλεία. Κρατούσε αγκαλιά τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δέχθηκε το γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα. Είχε προηγηθεί μάλιστα στο ματς από το 7ο λεπτό. Της άξιζε έστω ο βαθμός, αλλά πλήρωσε την απροσεξία της. Έτσι έφτασε τις τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και είδε τη Βασιλεία να τη προσπερνάει στη βαθμολογία. Νοσοκομείο έχει καταντήσει η ομάδα, με πάνω από 7 τραυματισμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένη η κούραση της Σεν Γκάλεν, προέρχεται απολύ απαιτητικό ματς, ενώ πηγαίνει σε μία εξίσουν δύσκολη έδρα. Η Σιόν εντός έδρας παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο. ΔΕ 1Χ (1.42) στη Betsson.

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΡΒΕΤ

Η Ζυρίχη απολαμβάνει τη κορυφή της βαθμολογίας μόνη της, αφού με τη νίκη που πέτυχε τη περασμένη αγωνιστική, έμεινε χωρίς συγκάτοικο. Κέρδισε τη Γκρασχόπερς με 1-2 εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε πιο εύκολα και πιο φυσικά απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η Γκρασχόπερς πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να λυγίσει τη Ζυρίχη. Η ομάδα έχει αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και ελπίζει στα καλύτερα. Ντι Γκιούστο, Γκουρέ και Λέιντνερ είναι εκτός.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Σερβέτ όταν είναι συγκεντρωμένη και βρίσκεται σε καλή βραδιά, δεν μπορεί να τη κοντράρει εύκολα καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό έγινε και τη περασμένη εβδομάδα, όπου επικράτησε με 3-0 της Σιόν. Επέβαλλε τον ρυθμό της και δεν άφησε την αντίπαλό της να μπει στο ματς ποτέ. Συνέχισε το αήττητο σερί της, φτάνοντας τα πέντε σερί θετικά αποτελέσματα και είναι έναν βαθμό πίσω από τη κορυφή. Αμυντικά πάντως δεν είναι τόσο αξιόπιστη ακόμη. Αντούνιες και Μπενιανγκμπά είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποιος θα το έλεγε ότι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν για τη κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ δυνατή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. G/G (1.60) στη Betsson.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Kέρδισε τη Η Λουγκάνο έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Ιβερντόν. Δεν κατάφερε καν να σκοράρει σε ένα ματς ουσιαστικά που στόχευε τη νίκη. Η Ιβερντόν την αποσυντόνισε εντελώς, αφού με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ένα αυτογκόλ στο δεύτερο, της πήρε το ματς μέσα από τα χέρια. Η Λουγκάνο έπεσε και αυτή από τη κορυφή της βαθμολογίας, όπως έκανε και η Λουκέρνη. Πρώτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Αγαπημένο της σημείο το 2-3 γκολ, το οποίο το έχει εμφανίσει 4 φορές στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις.

Η Γιουνγκ Μπόις έδειξε πως έχει σφυγμό τελικά και κέρδισε με 2-1 τη δυσκολοκατάβλητη Λουκέρνη. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, επιτέλους έφτασε σε μία νίκη. Ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας και τώρα θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Βέβαια έχει και στο μυαλό της την Ευρώπη, εκεί όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο ζόρικα. Τη Τετάρτη έπαιζε με τη την Ίντερ εντός έδρας και το έργο της δεν ήταν καθόλου εύκολο κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Τα έπαιξε όλα για όλα και λίγο έλειψε να πάρει κάτι από το ματς. Είχε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν άκρως επικίνδυνη. Δεν κατάφερε να σκοράρει όμως και δέχθηκε ένα τέρμα στο φινάλε του ματς για να μείνει με άδεια χέρια. 0-1 έγραψε το τελικό σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία θα σκεφτεί πως η Λουγκάνο είναι το απόλυτο φαβορί. Σίγουρα δεν είναι έτσι, γιατί η εικόνα της Γιουνγκ Μποις είναι ενθαρρυντική στα τελευταία παιχνίδια της. Σίγουρα όμως σπατάλησε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι με την Ίντερ. 1X & over 1.5 (2.20) στη Betsson.

Βαθμολογία -

26/10/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ζυρίχη Ζυρίχη 21 10 6 3 1 18 11 7
2 Σερβέτ Σερβέτ 20 10 6 2 2 17 16 1
3 Λουκέρνη Λουκέρνη 18 10 5 3 2 18 13 5
4 Λουγκάνο Λουγκάνο 18 10 5 3 2 15 12 3
5 Βασιλεία Βασιλεία 16 10 5 1 4 18 10 8
6 FC ST. Gallen FC ST. Gallen 14 10 4 2 4 18 13 5
7 FC Sion FC Sion 12 10 3 3 4 11 11 0
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 12 10 3 3 4 11 14 -3
9 Λωζάνη Λωζάνη 11 10 3 2 5 15 19 -4
10 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 9 10 2 3 5 13 18 -5
11 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 8 10 2 2 6 11 16 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr