Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Όλα τα βλέμματα στο Μπρόντμπι Στάντιον!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:56

Πολύ ενδιαφέρουσα η 13η αγωνιστική ημέρα της Δανίας, με σπουδαίες αναμετρήσεις και πολλά γκολ. 

Α' Δανίας: Όλα τα βλέμματα στο Μπρόντμπι Στάντιον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Δανίας.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Μπρόντμπι ήταν άφαντη στο παιχνίδι με την Άαρχους και δίκαια υπέστη την ήττα με 1-0. Η αντίπαλός της ήταν σαφώς καλύτερη και πιο δημιουργική. Απείλησε περισσότερο και ήταν πιο εύστοχη στη τελική προσπάθεια. Η νίκη στο ντέρμπι με τη Μίντιλαντ πήγε στράφι τώρα και έμεινε 6 πόντους πίσω από τη κορυφή. Έχει την ευκαιρία να κλείσει τη ψαλίδα εδώ με τη πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, αλλά θα πρέπει να φανεί πιο βελτιωμένη. Εκτός οι Μίκελσεν, Κλάιμπερ, Μενσά και Ομοϊχουάνφο.

Η Κοπεγχάγη έφτασε σε μία σημαντική νίκη τη περασμένη αγωνιστική, η οποία την έστειλε στη κορυφή της βαθμολογίας. Κέρδισε με 3-1 τη Βέιλε σε ένα ματς που ήλεγχε από την αρχή. Δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις, αλλά δέχθηκε κιόλας μερικές. Στο 77’ έβαλε και την αντίπαλό της στο ματς ξανά, αλλά μέχρι εκεί. Τη Πέμπτη έδινε πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μπέτις για το Κόνφερενς Λιγκ. Eκεί έκανε τη θέληση της πράξη και απέσπασε ισοπαλία με 1-1. Πάρα πολλά τα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασσικότατο ντέρμπι με πολύ πάθος και ένταση. Δεν μπορούμε να στραφούμε προς κάποια κατεύθυνση, οπότε θα πάμε με τα γκολ, κάτι που δεν λείπει από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. G/G & over 2.5 (1.90) στη Betsson.

ΒΕΙΛΕ - ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Η Βέιλε για μία ακόμη αγωνιστική προσπάθησε όσο μπορούσε, σκόραρε, αλλά δεν μπορούσε παραπάνω. Αντιμετώπισε τη πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και όπως ήταν λογικό, έφτασε στην ήττα με 3-1. Η Κοπεγχάγη της δημιούργησε πολλά προβλήματα, ενώ δεν άφησε σε ησυχία την άμυνά της. Για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη, φθάνοντας της 11 ήττες και τη 1 ισοπαλία ως συγκομιδή. Σε οβερ 2.5 εξελίχθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ακόμη ισοπαλία παραχώρησε η Λίνγκμπι τη περασμένη αγωνιστική. Έμεινε στο λευκό 0-0 απέναντι στη Βίμποργκ, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, αλλά να τα χαλάνε στη τελική προσπάθεια. Σίγουρα το ματς δεν ήταν για 0-0, αλλά και ο βαθμός δεν τις χαλάει στη τελική. Η Λίνγκμπι έφτασε τις 6 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχοντας τις περισσότερες μαζί με τη Ράντερς. Παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία και θέλει επειγόντως νίκες. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παχνίδι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου για τις δύο ομάδες. Φυσικά είναι αν όχι η μοναδική, από τις ελάχιστες ελπίδες της Βέιλε για νίκη. Θα γίνει χαμός. G/G (1.78) στη Betsson.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η Βίμποργκ προσπαθεί με σταθερά βήματα να χτίσει τη ψυχολογία της και τη βαθμολογική της θέση. Έφερε ακόμη μια ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στη Λίνγκμπι. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό, με ένταση και πολλές φάσεις, αλλά έλειψε το γκολ από τις δύο ομάδες. Πάντως ευχαριστημένες πρέπει να είναι και οι δύο, αφού τουλάχιστον δεν χάσανε. Η Βίμποργκ εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μοναδική απουσία ο Ζαλετέλ.

Η Σοντέρισκε μετά από δύο σερί ήττες που είχε κάνει στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε μεγάλη νίκη. Κέρδισε με 3-2 τη Μίντιλαντ εντός έδρας, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν φοβήθηκε τη Μίντιλαντ, τη κοίταξε στα μάτια και της έβαλε τρία γκολ. Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη Σοντέρισκε, η οποία δεν θέλει να ξεμείνει στο τελευταίο γκρουπ της βαθμολογίας. Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της εξελίχθηκαν σε οβερ 2.5. Χωρίς απουσίες η ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σοντέρισκε μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της Βίμποργκ να κερδίζει τα παιχνίδια της, όπως και τις πολλές της απουσίες. ΔΕ 2Χ (1.91) στη Betsson.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

To βράδυ της Πέμπτης κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Έχει μαζέψει 7 βαθμούς στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά έχει αρχίσει να ονειρεύεται πρόκριση. Ήττα που πόνεσε ήταν αυτή από τη Σοντέρισκε για τη Μίντιλαντ. Ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2, απέναντι σε μια ομάδα αρκετά υποδεέστερη. Το ματς είχε πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές, με τη Σοντέρισκε όμως να αποδεικνύεται πιο εύστοχη. Η Μίντιλαντ έφερε τη 2η σερί ήττα της για το πρωτάθλημα, κάτι όμως που δεν της στοιχίζει τόσο αυτή τη στιγμή. Παραμένει πρώτη στην ισοβαθμία με τη Κοπεγχάγη. Σίγουρα αυτοί οι χαμένοι βαθμοί ίσως αποδειχθούν μοιραίοι στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ισχνή νίκη πέτυχε με 1-0 η Μπρόντμπι τη περασμένη αγωνιστική, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της. Μπορεί να δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά τον γόρδιο δεσμό τον έλυσε ένα πέναλτι. Στο μόνο που υστέρησε στο ματς ήταν στη κατοχή της μπάλας. Δεν την ενόχλησε καθόλου αυτό, αφού το σκορ το κράτησε μέχρι το φινάλε. Μόλις μία ήττα έχει στο πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ αγώνας ο συγκεκριμένος. Η Μίντιλαντ εντός έδρας είναι εξαιρετική και δεν έχει χάσει βαθμούς, ενώ αντιμετωπίζειτ την Άαρχους που είναι αήττητη. G/G (1.62) στη Betsson.

Βαθμολογία -

26/10/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 24 12 7 3 2 24 14 10
2 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 24 12 7 3 2 24 16 8
3 Άαρχους Άαρχους 23 12 6 5 1 26 11 15
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 21 13 5 6 2 25 19 6
5 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 19 12 5 4 3 25 20 5
6 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 18 12 5 3 4 22 18 4
7 Ράντερς Ράντερς 18 12 4 6 2 19 16 3
8 Βίμποργκ Βίμποργκ 14 12 3 5 4 22 21 1
9 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 14 13 4 2 7 13 25 -12
10 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 11 12 3 2 7 13 26 -13
11 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 9 12 1 6 5 8 14 -6
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr