Ποδόσφαιρο

Super League 2: Απ' όλα έχει το μενού!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:20

Η δράση της Super League 2 συνεχίζεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον... κορυφώνεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Super League 2: Απ' όλα έχει το μενού!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΠΑΟΚ Β’ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία θα γίνει το ματς. Εκεί επανέρχεται ο ΠΑΟΚ Β’ έπειτα από την προσωρινή μετακόμιση στην Χαλάστρα όπου πάντως δεν του βγήκε σε καλό, από τη στιγμή που εκεί υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν. Προβληματική εμφάνιση από τους μαυρόασπρους ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι, ίσως υποτίμησε τον Διαγόρα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ροδίτες. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο ΠΑΣ μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με μόνο μία ήττα σε πέντε ματς, αλλά οι επιτελείς του συλλόγου αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Αυστριακό Ρενέ Πομς εκτιμώντας πως ο Άγιαξ της Ηπείρου θα μπορούσε να αποδίδει καλύτερα. Στη θέση του Αυστριακού προσλήφθηκε ο μόλις 28 ετών Άριελ Γκαλεάνο από την Παραγουάη. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση χάρη στην καλή επιθετική λειτουργία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Ο ΠΑΟΚ Β' βάζει και δέχεται, το ίδιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο του, ο οποίος μάλιστα θα πρέπει να "μάθει" και την κατηγορία παράλληλα. Over 2.5 σε απόδοση 2.16 από την Betsson.

ΧΑΝΙΑ - ΑΕΚ Β’

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα περίμεναν στα Χανιά πως με την συμπλήρωση της πρώτης πεντάδας αγώνων θα βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης! Φυσικά η ομάδα έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με την περασμένης σεζόν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να καταρρέει, Ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία περιμένει αντίδραση, το ίδιο και ο κόσμος που στηρίζει. Στοχευμένη η αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’ για την πρώτη νίκη.

Η ΑΕΚ Β’ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται φουλ επιθετικά, με στόχο αν συνδυάσει την ουσία και το θέαμα. Για την ώρα μόνο το δεύτερο είναι διασφαλισμένο καθώς δυσκολεύεται να κατακτήσει νίκες από τη στιγμή που παραμένει ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνα. Και κόντρα στον Πανιώνιο δεν άλλαξε τακτική, πήγε για τη νίκη στην Πλατεία, αλλά πλήρωσε τα κενά στα μετόπισθεν, και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των κιτρινόμαυρων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά πρέπει επιτέλους να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και καλύτερη ευκαιρία από αυτή δεν υπάρχει, καθώς ο κόουτς Οφρυδόπουλος ξέρει καλά την "Ένωση". Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσο για τους Κρητικούς. 1 σε απόδοση 1.77 από την Betsson.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Κατερίνη και αυτό το ματς. Ο Εθνικός πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του στο Καυτανζόγλειο και λίγο έλειψε να πάρει ένα εκτός προγράμματος αποτέλεσμα κόντρας τον ποιοτικό Ηρακλή. Για μια ακόμα φορά η ομάδα της Πιερίας ήταν τακτικά άψογη στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία. Οι άπειροι παίκτες της πληρώνουν το άγχος και την αδυναμίας το σκοράρισμα ενώ δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ. Μόνο ένα τέρμα σε πέντε ματς το ενεργητικό για τους κυανόλευκους. Νοκ άουτ ο μεσοεπιθετικός Σιατραβάνης.

Τριπλή Προσφορά* γνωριμίας με 670 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Η Νίκη δεν είχε εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της περιόδου αλλά κόντρα στην πανίσχυρη Λάρισα που μετρούσε μόνο νίκες έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Με την βοήθεια του κόσμου έξανα την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στο Πανθεσσαλικό, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και αν ήταν πιο ψύχραιμη στο φινάλε θα πανηγυρίσει σημαντική νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Το κλίμα είναι θετικό πλέον στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, που μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες στη σεζόν!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την ήττα της πρεμιέρας η Νίκη Βόλου μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες και δείχνει κάπως καλύτερο πρόσωπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Από την άλλη, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ψάχνει ακόμα τα πατήματά του στην κατηγορία και πληρώνει την απειρία του. Πρωταρχικός στόχος και για τις δύο ομάδες να μην ηττηθούν. Χ σε απόδοση 3.00 από την Betsson.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή στην Κηφισιά, αλλά και πάλι το σκορ ήταν πολύ βαρύ για τα δεδομένα μιας ποιοτικής ομάδας όπως είναι η Ηλιούπολη. Με το αριστερό μπήκε στο τεχνικό τιμ ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος άλλωστε φημίζεται και για την δουλειά που κάνει στην αμυντική λειτουργία των ομάδων που συνεργάζεται. Εκεί θα πέσει βάρος στη συνέχεια, αρχής γενομένης από μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση με την Καλαμάτα. Πλήρης η αποστολή για τους κυανέρυθρους.

Στην Καλαμάτα πήραν από νωρίς την απόφαση να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και προχώρησαν στην αντικατάσταση του Νίκου Αναστόπουλου. Μπορεί η μαύρη θύελλα να πορεύεται αήττητη στη σεζόν, αλλά η εκτίμηση που υπήρχε στις τάξεις των διοικούντων είναι πως δεν απέδιδε σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ. Αυτό θα επιδιώξει να αλλάξει ο έμπειρος Δημήτρης σπανός που στην αρχή της σεζόν εργάστηκε στα Χανιά. Δεν σκοράρουν εύκολα οι Μεσσήνιοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Hλιούπολη προέρχεται από την βαριά ήττα στην έδρα της Κηφισιάς και προβλημάτισε αρκετά, δεχόμενη μάλιστα πέντε γκολ. Η Καλαμάτα θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του "ήλιου" και πάει στην Αθήνα με τον Δημήτρη Σπανό, για πρώτη φορά στον πάγκο της, έχοντας στο μυαλό της μόνο το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή μαζί με Πανιώνιο και Κηφισιά. Έχει την ποιότητα η "Μαύρη Θύελλα" για να πάρει τη νίκη. 2 σε απόδοση 2.55 από την Novibet.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο Παναργειακός περίμενε υπομονετικά να περάσει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της περιόδου και κόντρα σε βατούς αντιπάλους δείχνει την ποιότητά του. Δύο μαζεμένα διπλά για τους νεοφώτιστους τους έβγαλαν αμέσως στον αφρό. Με την ψυχολογία στα ύψη πάνε τώρα για την πρώτη νίη στο Άργος, όπου αναμένεται και πολύς κόσμος για το ματς με το Αιγάλεω. Ο κόουτς Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει σε πλήρη αποστολή και δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα των λύκων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Αιγάλεω δίνουν και φέτος την μάχη για την άνετη παραμονή στην κατηγορία, παρά το γεγονός πως από νωρίς στη σεζόν έχουν πληγεί από τραυματισμούς. Με τη συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικών δεν υπολογίζουν στους μέσους Κωνσταντακόπουλο και Νταβιώτη που υπέστησαν ρήξη χιαστών! Ο κόουτς Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, αλλά οι υπάρχοντες κάνουν καλά τη δουλειά. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για το «Σίτι».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναργειακός πάει σε αυτό το ματς με σαφώς πιο ανεβασμένη ψυχολογία σε σχέση με το Αιγάλεω. Ο κόουτς Βαζάκας ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και είναι αρκετά έμπειρος για να διαχειριστεί την ευφορία που επικρατεί στην ομάδα του. Το "Σίτι" πάει στο Άργος πρώτα για να μην χάσει. Περιμένουμε κλειστό ματς. Under 2.5 σε απόδοση 1,74 από την Betsson.

Βαθμολογία -

26/10/2024Super League 2 24/25, Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λάρισα Λάρισα 13 5 4 1 0 14 5 9
2 Μακεδονικός Μακεδονικός 10 5 3 1 1 9 5 4
3 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 10 5 3 1 1 6 5 1
4 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 8 5 2 2 1 7 5 2
5 Ηρακλής Ηρακλής 8 6 2 2 2 4 6 -2
6 Καμπανιακός Καμπανιακός 6 5 2 0 3 5 6 -1
7 Διαγόρας Διαγόρας 5 6 1 2 3 2 6 -4
8 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 4 5 0 4 1 5 7 -2
9 Καβάλα Καβάλα 3 5 0 3 2 5 8 -3
Playoff
Playout
26/10/2024Super League 2 24/25, Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κηφισιά Κηφισιά 13 5 4 1 0 13 3 10
2 Πανιώνιος Πανιώνιος 13 5 4 1 0 7 1 6
3 Καλαμάτα Καλαμάτα 11 5 3 2 0 8 5 3
4 Αιγάλεω Αιγάλεω 8 5 2 2 1 5 4 1
5 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 7 5 2 1 2 6 11 -5
6 Παναργειακός Παναργειακός 6 5 2 0 3 6 8 -2
7 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 5 5 1 2 2 8 10 -2
8 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 3 5 1 0 4 3 6 -3
9 Αστέρας Τρίπολης Β Αστέρας Τρίπολης Β 2 5 0 2 3 2 6 -4
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr