Ποδόσφαιρο

Championship: Επιδραστικές οι έδρες!

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 00:33

Δωδέκατη ημέρα στη Τσάμπιονσιπ και η δράση κορυφώνεται με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Championship: Επιδραστικές οι έδρες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΙΝΤΣ

Η Μπρίστολ Σίτι, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 στην έδρα της Στόουκ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και έμεινε αήττητη έκτη σερί αγωνιστική, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (6). Ο βοηθός Κρις Χογκ, παραμένει στον πάγκο αντί του προπονητή Λίαμ Μάνινγκ που πενθεί για το παιδί του. Είναι αήττητη 10 ματς εντός, το καλύτερο σερί εδώ και δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κερδίσει τη Λιντς ως γηπεδούχος από το 2016. Εκτός οι Άτκινσον, Ντίκι, Πρινγκ (μπακ), Μπεναρούς (μέσος), Μπελ (εξτρέμ).

H Λιντς, χτύπησε νωρίς απέναντι στη Γουότφορντ και πήρε δεύτερη σερί νίκη, παραμένοντας ψηλά με αήττητο έξι αγωνιστικών αλλά και μόνο μία ήττα στη σεζόν. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα της στην κατηγορία από τον Απρίλιο, ενώ ο Νιόντο έχει τρεις ασίστ στα τελευταία δύο ταξίδια. Εκτός ο μπακ Βέμπερ, ο αρχηγός και μέσος Άμπαντου και ο μέσος Γκρούεφ, αμφίβολος ο φορμαρισμένος επιθετικός Ραμαζάνι, τιμωρημένος ο αρ. μπακ Φίρπο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική φόρμα και οι δύο ομάδες, που συνεχώς διευρύνουν το αήττητό τους σερί. G/G (1.78) στη Betsson.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Κόβεντρι, προηγήθηκε νωρίς στην έδρα της ΚΠΡ, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία και δεν έχει νίκη τρεις αγωνιστικές με μόνο μία στις τελευταίες εννέα. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, εντός έδρας, έχει χάσει οκτώ από τα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος το 2024. Ο Ράιτ, που σκόραρε μεσοβδόμαδα, έχει όμως 9 γκολ και 4 ασίστ στα τελευταία 15 εντός έδρας ματς που ήταν βασικός. Εκτός Γουίλσον (βασικός τερματοφύλακας, παίζει ο Ντόβιν), Ράφαελ (επιθετικός), Άλεν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Μπίντγουελ.

Η Λούτον, με πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα, επέστρεψε στις ήττες μεσοβδόμαδα και έχει μόνο μία νίκη σε πέντε αγώνες. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, είναι αήττητη από το 2007 στο Κόβεντρι. Ξαναβρίσκει τη συγκεκριμένη αντίπαλο πρώτη φορά από τον τελικό πλέι – οφ 2023, όταν την κέρδισε στα πέναλτι ανεβαίνοντας στην Πρέμιερ Λιγκ. Πληρώνει over 2.5 σε έξι από τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Εκτός Λόκιερ, Γουόλτερς (μπακ), αμφίβολoι οι μπακ Άντερσεν, Mπερκ, Μένγκι, Μπελ και οι μέσοι Γουόλς, Μπαπτίστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντελώς αλλοπρόσαλες οι δύο ομάδες που παραπαίουν το τελευταίο διάστημα. Θα πάμε με το σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά στα παιχνίδια τους. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Γουότφορντ έχασε δεύτερο σερί ματς μεσοβδόμαδα και πλήρωσε over 2.5 για έκτη σερί αγωνιστική, ενώ δέχεται γκολ για εννέα σερί. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, είναι όμως καλύτερη εντός έδρας, όπου έχει πάρει τους 13 από τους 16 φετινούς πόντους της, ενώ είναι αήττητη εκεί στα τελευταία εννέα παιχνίδια, το καλύτερο σερί στο σπίτι της από το 2021. Σε όλες τις νίκες της φέτος, ανεξαρτήτως έδρας, σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Εκτός ο μπακ Κεμπέν, αμφίβολοι οι μπακ Ενγκακιά, Ογκμπόνα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπλάκμπερν του Τζον Γιούστας, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ. μεσοβδόμαδα, αλλά κράτησε ανέπαφη εστία δεύτερο σερί ματς και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα. Πρέπει να βελτιώσει όμως το εκτός έδρας ρεκόρ, γιατί είναι χωρίς διπλό από τον Μάιο. Ο Χέτζες, έχει δύο γκολ στα τρία τελευταία ματς με Γουότφορντ, πέτυχε νικητήριο στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι. Εκτός οι μπακ Γουόρτον, ΜακΦάτζιαν, ο μέσος Τζίλσεναν και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολος ο μπακ Κάρτερ και ο μέσος Ντάμπερι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουότφορντ δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά εντός έδρας εμφανίζει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο. 1 (2.48) στη Betsson.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΚΠΡ

Η Μπέρνλι του Σκοτ Πάρκερ, κόλλησε στο Χαλ, χάνοντας ευκαιρία σε κενή εστία στις καθυστερήσεις για το διπλό. Όμως, είναι αήττητη οκτώ σερί αγώνες, με μόνο μία ήττα στη σεζόν, αν και στα έξι τελευταία ματς εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, και δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε οποιοδήποτε ματς φέτος. Εκτός οι μπακ Γουόραλ, Μπέιερ, Έκνταλ, Nτελκρουά, οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ και Ράμζι και ο επιθετικός Μπένσον, αμφίβολος ο εξτρέμ Τρεζόρ.

Η ΚΠΡ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από Κόβεντρι αλλά ισοφάρισε και παρ’ όλο που είναι επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (έχει μία φέτος, εκτός έδρας), ο Μαρτί Σιφουέντες, ελπίζει ότι η μαχητικότητα θα είναι εφαλτήριο για καλύτερη πορεία. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, αλλά σκόραρε σε όλα εκτός από δύο. Έχει πέντε ισοπαλίες φέτος, όλες γκολ – γκολ, οι τέσσερις τελευταίες με 1-1. Εκτός o μπακ Μόρισον και ο μέσος Κόλμπακ, αμφίβολος ο μπακ Πάαλ και ο αρχισκόρερ Φρέι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τεράστια η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αν θέλει να στοχεύει σε άνοδο, τότε η Μπέρνλι πρέπει να παίρνει τέτοια παιχνίδια. 1 (1.67) στη Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΧΑΛ

Η Ντέρμπι, έμεινε σε δεύτερο σερί ματς ισόπαλη με 1-1 και παρέμεινε αήττητη τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, έχει και τις τέσσερις φετινές της νίκες εντός έδρας, όλες με ανέπαφες εστίες, ενώ και τα έξι τελευταία της γκολ στο πρωτάθλημα, ήταν στο β’ ημίχρονο. Ο Γέιτς, έχει τρία γκολ στην καριέρα του με Χαλ, δεύτερη αγαπημένη του αντίπαλος. Εκτός οι μέσοι Τόμπσον, Τσιρέουα, αμφίβολος ο μπακ Νιάμπε, ο μέσος Όζο και ο επιθετικός Μπαρκχάουζεν.

Η Χαλ, χτυπημένη από τραυματισμούς, έμεινε στο Χ με Μπέρνλι, σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που την κράτησε όμως τρία σερί ματς χωρίς τρίποντο. H ομάδα του Τιμ Βάλτερ, αν και έχει πάρει εκτός έδρας τις δύο από τις τρεις φετινές νίκες της, δέχεται γκολ σε επτά σερί ματς ως φιλοξενούμενη και δεν έχει κερδίσει στο Ντέρμπι από το 2012. Eκτός Άλσατε, Μέλεμ (μέσοι), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.), αμφίβολοι Ράσγουορθ , Κάρτραϊτ, Λο – Τούταλα (αναπλ. τερμ), Σμιθ (μπακ), Oμούρ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι μέσα στην έδρα της βγάζει το καλό της εαυτό, ενώ θέλει να φτάσει σε μία νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Σίγουρα η Χαλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως δύσκολα θα χάσει. 1Χ & over 1.5 (1.80) στη Betsson.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Πλίμουθ, λύγισε στην έδρα της Μίλγουολ για τη δεύτερη σερί ήττα της χωρίς να σκοράρει, που την έριξε στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, παραμένει χωρίς ανέπαφη εστία στη σεζόν, αλλά όλες οι φετινές της νίκες είναι εντός έδρας, με γκολ – γκολ και over 2.5. Δεν έχει όμως νικήσει εντός την Πρέστον από το 2008. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Χάζαρντ, αμφίβολος ο μπακ Γκάλογουεϊ και ο επιθετικός Τιγιάνι, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Σισοκό (2 αγ.).

Η Πρέστον προηγήθηκε 2-0 εντός επί της Νόριτς, αλλά έμεινε στην ισοπαλία και είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, αλλά με εναλλαγές νίκης με Χ, ενώ έχει χάσει ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ, είναι κακή εκτός έδρας, με μόλις τρεις πόντους σε δέκα ταξίδια, το χειρότερο σερί της ως φιλοξενούμενη εδώ και επτά χρόνια. Εκτός ο μπακ Μπάουερ, ο μέσος Ποτς και οι επιθετικοί Κιν, Έβανς, τιμωρημένος ο ένας εκ των δύο αρχισκόρερ Όσμαγιτς (6 αγ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλίμουθ προέρχεται από δύο σερί ήττες και χρειάζεται μια νίκη, για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας είναι πιο επιδραστική, αλλά χρειάζεται κάλυψη. 1 DNB (2.05) στη Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΤΟΟΥΚ

Η Γιουνάιτεντ, υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με δύο συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει, οπότε πλέον έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ (ποτέ δεν έχει χάσει από τη Στόουκ στην καριέρα του), πλήρωσε εννέα σερί under 2.5 και οκτώ σερί no goal. Εντός έδρας όμως, παραμένει αήττητη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της κατηγορίας. Εκτός ο μπακ Σάτσντεβ και ο μέσoς Ντέιβις, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Βινίσιους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Στόουκ, βρέθηκε 2-0 μπροστά με Μπρίστολ Σίτι, αλλά έμεινε σε τρίτη σερί ισοπαλία, αν και έχει θετικό ξεκίνημα με τον Ναρσίς Πέλας, καθώς είναι αήττητη σε τέσσερα ματς μαζί του. Τώρα απομένει να πετύχει το πρώτο εκτός έδρας γκολ και να πάρει το πρώτο διπλό της θητείας του, με την ομάδα του να έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία οκτώ ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι μέσοι Πίρσον, Γκουτς, αμφίβολος ο αμυντικός Λαουάλ, o μέσος Μπούρχερ και ο επιθετικός Γκάλαχερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέφιλντ είναι πιο ποιοτική ομάδα και σαφώς έχει το προβάδισμα σήμερα για τη νίκη. 1 (1.76) στη Betsson.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Σάντερλαντ, πήρε δεύτερη σερί νίκη και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ρετζί Λε Μπρι, έχει την καλύτερη επίθεση και σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 13 με αντίπαλο την Όξφορντ σε όλες τις διοργανώσεις, από το 1994. Ο Ριγκ έχει τρία γκολ φέτος, με όλα άνοιξε το σκορ, τα δύο μάλιστα εντός έδρας. Εκτός Σέιλτ, Αλέσε, Xάγκινς (μπακ), Πόβεντα, Σαμέντ (μέσοι) και Αμπντουλάχι (επιθετικός), αμφίβολοι Μπάλαρντ (μπακ), Μαγέντα (επιθετικός, 2 γκολ).

Η Όξφορντ, προέρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, στις τρεις τελευταίες με ακριβές σκορ 1-1, μένοντας πλέον έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, παραμένει χωρίς εκτός έδρας τρίποντο μετά την επιστροφή της στην κατηγορία, με μόνο δύο από τους 14 πόντους της φέτος να έχουν έρθει σε ταξίδια, αν και έχει παλέψει στα δύο τελευταία, παίρνοντας το Χ. Εκτός Μπένετ (μπακ), Πλασέτα, Μπράναγκαν (μέσοι) αμφίβολος Φίλιπς (μέσος), Ντεμπελέ (εξτρέμ), Έντουαρντς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο και να θέλουμε να πάμε με τη Σάντερλαντ, αυτά που κάνει η Όξφορντ είναι αδιανόητα. Είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε της παιχνίδι, ενώ κάθε αντίπαλος χρειάζεται να δώσει το καλύτερο της εαυτό για να τη κερδίσει. G/G (1.85) στη Betsson.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Σουόνσι, πήρε πόντο στο Σέφιλντ, αλλά δεν σκόραρε για τέταρτη σερί αγωνιστική (χωρίς γκολ για 435’) και έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη (όλες με under 2.5), έχοντας πλέον μόνο δύο τρίποντα στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, όμως δεν έχει δεχτεί ποτέ πάνω από δύο γκολ σε ένα ματς, ενώ έχει 6 ανέπαφες εστίες στα τελευταία 11 εντός για την Τσάμπιονσιπ. Εκτός Φίσερ (τερμ.), Πέντερσεν (μπακ), Τζινέλι (επιθετικός), πλήγμα ο τραυματισμός του δημιουργικού μεσοεπιθετικού, Τζι Σουνγκ.

Η Μίλγουολ, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και είναι πλέον αήττητη τρία σερί ματς, με μία ήττα σε έξι, ενώ πληρώνει under 2.5 γκολ σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, όμως, δεν έχει νίκη ακόμα μακριά από το γήπεδό της στη φετινή σεζόν. Eκτός είναι οι μπακ Σκάνλον, οι μέσοι Κόμπερν, Μίτσελ και οι επιθετικοί Μέγιορ, Μπράντσο, αμφίβολος ο μέσος Έσε (δεύτερος σκόρερ) και ο επιθετικός Αζίζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες αποφεύγουν τα περιττά ρίσκα και συνήθως κινούνται σε χαμηλό ρυθμό. Under 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Γουέστ Μπρομ., δεν κατάφερε να σκοράρει στο Μπλάμπερν, αλλά κράτησε τουλάχιστον ανέπαφη την εστία της και έμεινε πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερα κολλητά under 2.5. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, αν δεν σκοράρει ο αρχισκόρερ της, Μάτζα, έχει πλέον πρόβλημα μπροστά. Εντός έδρας, είναι όμως πολύ δυνατή αμυντικά, με μόνο δύο γκολ παθητικό στα τελευταία εννέα ματς Τσάμπιονσιπ ως γηπεδούχος. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ και ο μπακ Χόλγκεϊτ.

Η Κάρντιφ, συνεχίζει την ανοδική πορεία με τον Ομέρ Ριζά, έχοντας δύο σερί νίκες με ανέπαφες εστίες και μένοντας αήττητη τέσσερις σερί αγωνιστικές. Καμία ομάδα δεν έχει πάρει περισσότερους πόντους από τις αρχές Οκτωβρίου. Ο Ρόμπινσον σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ελ Γκάζι έχει πετύχει πέντε γκολ στην καριέρα του απέναντι στην Γουέστ Μπρομ. Οι Ουαλοί όμως δεν έχουν κερδίσει στο Χόθορνς από το 2009. Εκτός ο μπακ Τσουνόντα, ο μέσος Ράμζι και ο επιθετικός Ετέτε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τέσσερα σερί under 2.5 έχει φέρει η Γουέστ Μπρομ στα τελευταία παιχνίδια της, δείχοντας πως έχει πρόβλημα στο σκοράριμα. Δεν περιμένουμε να αλλάξει σήμερα απέναντι στη Κάρντιφ. Under 2.5 (1.83) στη Betsson.

Βαθμολογία -

25/10/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 25 11 8 1 2 21 9 12
2 Μπέρνλι Μπέρνλι 22 11 6 4 1 17 5 12
3 Λιντς Λιντς 22 11 6 4 1 19 8 11
4 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 19 11 5 4 2 13 7 6
5 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 19 11 6 3 2 12 6 6
6 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 19 11 5 4 2 16 11 5
7 Νόριτς Νόριτς 17 11 4 5 2 19 13 6
8 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 17 11 5 2 4 11 9 2
9 Γουότφορντ Γουότφορντ 16 11 5 1 5 15 19 -4
10 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 15 11 3 6 2 14 16 -2
11 Όξφορντ Όξφορντ 14 11 3 5 3 15 13 2
12 Ντέρμπι Ντέρμπι 14 11 4 2 5 14 14 0
13 Μίλγουολ Μίλγουολ 13 11 3 4 4 14 12 2
14 Σουόνσι Σουόνσι 13 11 3 4 4 8 7 1
15 Χαλ Χαλ 13 11 3 4 4 13 15 -2
16 Πρέστον Πρέστον 13 11 3 4 4 10 14 -4
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 12 11 3 3 5 13 15 -2
18 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 12 11 3 3 5 11 17 -6
19 Λούτον Λούτον 11 11 3 2 6 12 17 -5
20 Κάρντιφ Κάρντιφ 11 11 3 2 6 11 18 -7
21 Πλίμουθ Πλίμουθ 11 11 3 2 6 10 19 -9
22 Κόβεντρι Κόβεντρι 9 11 2 3 6 11 15 -4
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 8 11 1 5 5 11 19 -8
Promotion
Promotion Playoffs
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr