Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Με το πόδι στο γκάζι η Αμπερντίν!

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 00:44

Τύχη, φόρμα και μομέντουμ είναι με το μέρος της Αμπερντίν αυτή τη περιόδο, που θέλει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη σήμερα. 

Πρέμιερ Σκωτίας: Με το πόδι στο γκάζι η Αμπερντίν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Η Νταντί ξύπνησε μετά από τρεις σερί ήττες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, πήρε το πρώτο της διπλό στη σεζόν και μόλις το δεύτερό της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τόμι Ντόχερτι μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά φέτος. Εντός έδρας, συνεχίζει το περσινό σερί και πλέον πληρώνει επτά συνεχόμενα γκολ - γκολ εκεί. Εκτός ο μπακ Σόγκνεσι, αμφίβολος ο μπακ ΜακΓκι, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Σιλά.

Η Σεντ Τζόνστον, εκμεταλλεύτηκε τις αποβολές της Ρος Κάουντι για να επιστρέψει στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Κράτησε μόλις τη δεύτερη ανέπαφη εστία της φέτος και έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Ο νέος της τεχνικός, Σίμο Βαλακάρι, ίσως προλάβει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για να καθίσει στον πάγκο με Νταντί, αλλιώς θα οδηγήσουν ξανά την ομάδα οι βοηθοί του, Άντι Κερκ και Άλεξ Κλέλαντ. Eκτός ο μέσος ΜακΚλέλαντ και ο επιθετικός Ικπεάζου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νταντί είναι λογικό να έχει το προβάδισμα για τη νίκη, κυρίως λόγω έδρας. Επικίνδυνη όμως η φιλοξενούμενη και μπορεί να κάνει τη ζημιά. G/G (1.75) στη Betsson.

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Η Ρος Κάουντι, τελείωσε με εννέα παίκτες το ματς με τη Σεντ Τζόνστον και δεν απέφυγε τη δεύτερη σερί ήττα της, ενώ είναι πλέον χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντον Κάουι, συνεχίζει να δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, καθώς έχει κρατήσει μόνο δύο φορές ανέπαφη την εστία της φέτος. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (4) και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Εκτός Νάιτινγκεϊλ (μπακ), Σέιφ, Χάρμον (μέσος), μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Λέιμι. Tιμωρημένοι οι μέσοι Κάμπελ και Τέλφερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κιλμάρνοκ, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε τη Ρέιντζερς, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα, με την πρώτη ανέπαφη εστία της στη σεζόν. Η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες, είναι αήττητη πέντε σερί αγωνιστικές στην κατηγορία (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις, έχει σκοράρει με τον Γουότκινς. Τελευταία νίκη στην έδρα της Ρος Κάουντι, ήταν το 2017. Εκτός οι μέσοι Πόλγουορθ και Μαγκένις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κιλμάρνοκ δείχνει βελτιωμένη και θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα μέσα σε μια έδρα που είναι αρκετά δύσκολη. Έχουν γκολ οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων και με το κίνητρο σήμερα υψηλό, μπορούμε να δούμε θέαμα. Over 2.5 (2.00) στη Betsson.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Αμπερντίν, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 στην έδρα της Σέλτικ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, κάτι πολύ δύσκολο να γίνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Τζίμι Τέλιν, παραμένει αήττητη σε 17 σερί παιχνίδια Πρέμιερσιπ, από τον Μάρτιο και παραμένει ισόβαθμη με την πρωταθλήτρια, έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι τώρα. Εντός έδρας έχει επτά συνεχόμενες νίκες και αήττητο εννέα αγώνων από τον περασμένο Φεβρουάριο. Εκτός ο μέσος Πόλβαρα και ο επιθετικός Γκέι.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ, κέρδισε με απίστευτο τρόπο την Χιμπέρνιαν, χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις με ανατροπή, παίρνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη τρεις σερί αγωνιστικές, ενώ φέτος έχει χάσει μόνο από τη Ρέιντζερς. Η ομάδα του Τζιμ Γκούντγουιν, παραμένει αήττητη εκτός, έχοντας πετύχει την πλειοψηφία των γκολ μακριά από την έδρα της, στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτός ο μπακ Γκρέιαμ και ο μέσος Σίμπαλντ, αμφίβολοι Στρέιν, Nτόχερτι (μέσοι) και Μολτ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει πατήσει γκάζι η Αμπερντίν και δεν κοιτάει πίσω της. Παίζει καλύτερα και έχει ψυχολογία πλέον. Βέβαια είναι καλή αντίπαλος η Νταντί, αλλά λόγω έδρας θα πάμε με τους γηπεοδύχους. 1 (1.66) στη Betsson.

Βαθμολογία -

25/10/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 22 8 7 1 0 24 3 21
2 Αμπερντίν Αμπερντίν 22 8 7 1 0 17 8 9
3 Ρέιντζερς Ρέιντζερς 16 8 5 1 2 12 5 7
4 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 15 8 4 3 1 13 9 4
5 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 13 8 4 1 3 11 9 2
6 Νταντί Νταντί 9 8 2 3 3 13 14 -1
7 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 9 8 2 3 3 10 17 -7
8 Σεντ Μίρεν Σεντ Μίρεν 8 9 2 2 5 11 18 -7
9 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 7 9 2 1 6 11 19 -8
10 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 7 9 1 4 4 8 17 -9
11 Χαρτς Χαρτς 5 9 1 2 6 10 15 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr