Ποδόσφαιρο

Super League: Η ομαλή επιστροφή από την Ευρώπη και η ευκαιρία της Καλλιθέας

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα ματς της Ευρώπης και να επιστρέψουν συγκεντρωμένοι στα δρόμενα της Super League, ενώ η Καλλιθέα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Super League: Η ομαλή επιστροφή από την Ευρώπη και η ευκαιρία της Καλλιθέας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την ισοπαλία στην Λαμία, ο Αστέρας έμεινε αήττητος σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και στόχος είναι να λύσει το πρόβλημα στο γήπεδο του, όπου δεν έχει ακόμη νίκη. Και θα το επιχειρήσει σε ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Ο Παντελίδης θα προσπαθήσει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία, καθώς και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ κι αυτό του στοίχισε. Επιστρέφει ο μέσος Μουνιόθ, από πρόβλημα προέρχεται ο αμυντικός Καστάνιο.

Ο Ολυμπιακός μετά τη γκέλα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, παρ’ ό,τι προηγήθηκε νωρίς 2-0, πάει στην Τρίπολη για να ρεφάρει άμεσα, αλλά και να πάρει ένα τρίποντο που χρειάζεται, καθώς παραμένει σε απόσταση δύο πόντων από την κορυφή, αλλά είναι και με μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Μακριά από το Καραϊσκάκη έχει μία ήττα, από τον Άρη, στο μοναδικό παιχνίδι που δέχθηκε γκολ, ενώ αναμένονται αλλαγές αφού είχε το ματς με την Μάλμε στην Σουηδία, όπου και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μάλμε στη Σουηδία, παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο Μεντιλίμπαρ. Στο πρωτάθλημα δεν έχει την ίδια εικόνα με την Ευρώπη και καλείται ο Βάσκος τεχνικός να βρει τις λύσεις ώστε οι Πειραιώτες να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Το ματς στην Τρίπολη μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την ποιότητα να πάρουν το τρίποντο. 2/2 σε απόδοση 2.07 από την Betsson.

Τριπλή Προσφορά* γνωριμίας με 670 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ματς και την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα, όπου στους δύο τελευταίους αγώνες του δεν σκόραρε και φυσικά δεν κέρδισε. Οι απώλειες του πάντως είναι μόνον στα ντέρμπι, καθώς στα υπόλοιπα παιχνίδια καταφέρνει εύκολα ή δύσκολα να παίρνει αυτό που θέλει, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει ροτέισον, αφού ο ΠΑΟΚ είχε τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν (2-2) μεσοβδόμαδα για το Europa League.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο του πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας πάντως και μετά την ήττα από την ΑΕΚ, είναι αήττητος με δύο νίκες και μία ισοπαλία και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός για να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Ο Ράσταβατς θέλει συμπαγή αμυντική λειτουργία για να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ, εκτός είναι ο αμυντικός Μπρεσάν και ο εξτρέμ Νους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα απαιτητικά ματς και να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ για να παραμείνει στην κορυφή. Η προϊστορία είναι με το μέρος του και αν παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε με την Βικτόρια Πλζεν στο δεύτερο ημίχρονο θα επικρατήσει εύκολα. 1/1 σε απόδοση 1.75 από την Betsson.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η Καλλιθέα έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», άντεξε για κάτι περισσότερο από μία ώρα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και είναι στην τελευταία θέση με τον Λεβαδειακό. Ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και η πίεση αυξάνεται, αφού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αρκετά παιχνίδια, χρειάζεται όμως και τρίποντα. Το ματς θα γίνει πάλι στην Λεωφόρο που δεν είναι φυσική έδρα της, απών είναι ο τιμωρημένος αμυντικός Πασαλίδης, επιστρέφουν ο μέσος Μουτίνιο και ο ακραίος Μανθάτης.

Μετά την ήττα από τον Βόλο, ο Ατρόμητος έχασε στο γήπεδο του και από τον Παναιτωλικό και το ταρακούνημα είναι δυνατό για μία ομάδα που έδειξε γρήγορα να αποκτάει χημεία με τις καλές μεταγραφές που έκανε. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η ομάδα του Περιστερίου έχει πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες, δεχόμενη σε κάθε ματς από δύο γκολ, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά, με την απουσία του Καρλίτος να είναι αισθητή. Επιστρέφει ο αμυντικός Μπρόρσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καλλιθέα κέρδισε τις εντυπώσεις στα περισσότερα ματς που έδωσε, αλλά δεν κέρδισε σε κανένα από αυτά τους τρεις βαθμούς. Με ισοπαλίες και απλά καλές εμφανίσεις δεν παραμένεις στην κατηγορία, οπότε πρέπει να αρχίσει να κερδίζει. Κόντρα στον Ατρόμητο που βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες σε... ελεύθερη πτώση έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν. 1 σε απόδοση 2.65 από την Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

25/10/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άρης Άρης 17 8 5 2 1 12 6 6
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 17 8 5 2 1 14 6 8
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 15 8 4 3 1 12 3 9
4 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 15 8 4 3 1 12 5 7
5 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 14 8 4 2 2 9 5 4
6 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 12 8 3 3 2 7 6 1
7 ΟΦΗ ΟΦΗ 11 8 3 2 3 12 13 -1
8 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 10 8 2 4 2 8 7 1
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 8 8 2 2 4 10 13 -3
10 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 7 8 2 1 5 10 16 -6
11 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 7 8 2 1 5 6 14 -8
12 Λαμία Λαμία 6 8 1 3 4 5 12 -7
13 Καλλιθέα Καλλιθέα 5 8 0 5 3 5 10 -5
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.