Ποδόσφαιρο

Super League: Με την ΑΕΚ και δύο σούπερ επιλογές

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 01:00

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου (26/10) στο πρωτάθλημα της Super League και θα πάμε με δύο σούπερ επιλογές και την ΑΕΚ.

Super League: Με την ΑΕΚ και δύο σούπερ επιλογές

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ

Η εντυπωσιακή πορεία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε στο Περιστέρι, με τη νέα νίκη, αυτήν τη φορά επί του Ατρόμητου. Η ομάδα του Αγρινίου είναι έξι αγωνιστικές αήττητη και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της είναι πλέον μόνη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ίδιες νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δέχεται δύσκολα γκολ (ένα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές) και στο γήπεδο του προέρχεται από το τρίποντο με την ΑΕΚ. Απών είναι ο τιμωρημένος μέσος Πέρεθ, πρόβλημα έχει ο χαφ Λιάβας.

Ο Βόλος σε ένα ακόμη ματς στο Πανθεσσαλικό δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό και δεν μπορεί να αξιοποιήσει την καλή παρουσία που έχει μακριά από το γήπεδο του. Διότι, εκτός έδρας έχει τις δύο (και μοναδικές) νίκες του στο πρωτάθλημα και μάλιστα στην Τρίπολη και το Περιστέρι και έχει χάσει μόλις ένα ματς, από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι πάει να ρεφάρει τη χασούρα στο Αγρίνιο με τον Πουρσαϊτίδη να έχει και πάλι στη διάθεση του τον μέσο Γκλάβτσιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναιτωλικός όσο κι αν ακούγεται περίεργο είναι στο -3 από την κορυφή και αναμφισβήτητα με τα αποτελέσματά του είναι η -ευχάριστη- έκπληξη του πρωταθλήματος. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε ματς είναι φαβορί για τη νίκη, αφού κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει άλλες "ανάγκες". Ο Βόλος είναι ομάδα με καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, εκτός τα πάει καλύτερα από ότι εντός και η τιμή του διπλού προκαλεί. 2 σε απόδοση 4.00 από την Betsson.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη με την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και μάλιστα ενώ έχανε 2-0, κάτι που είχε κάνει και στις Σέρρες. Για άλλη μία φορά η ομάδα της Βοιωτίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πλέον θέλει να πάρει και την πρώτη της νίκη, στην οποία πλησιάζει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό και χάνει στις λεπτομέρειες (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας με τον ΟΦΗ). Ο Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεση του τον μέσο Κωστή, από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Εραμούσπε κι ο φορ Μπάλτσι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λαμία προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά την αλλαγή προπονητή και η ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε την αδυναμία της μέχρι τώρα να κερδίσει στο γήπεδο της, αλλά μπορεί να τη βοηθήσει στη συνέχεια. Είναι φανερό ότι πρέπει να βρει λύση στο σκοράρισμα, αλλά και να πάρει μία νίκη που έχει να γευτεί από την πρεμιέρα και τότε σε εκτός έδρας αγώνα (στο Αγρίνιο). Ο Βόκολος προσπαθεί να βρει λύσεις μετά την επιστροφή του στον πάγκο και περιμένει αντίδραση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Λεβαδειακός το έχει... κυκλώσει αυτό το ματς, καθώς είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή, ειδικά από την στιγμή που η Λαμία παρουσιάζει κάκιστη εικόνα. 1 σε απόδοση 2.17 από την Betsson.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε σημαντική νίκη στον Βόλο και ξέφυγε από την τελευταία θέση και το ευχάριστο για τον Φεράντο είναι ότι για πρώτη φορά η ομάδα του δε δέχθηκε γκολ, κάτι που αποτελούσε πρόβλημα για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα σε αρκετά παιχνίδια, με την επίθεση να λειτουργεί ικανοποιητικά. Στο γήπεδο του δεν έχει ακόμη τρίποντο και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα όπως έκανε πέρσι απέναντι στην ΑΕΚ. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Στάικος.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά με την ισοπαλία παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Θέλει πάση θυσία το τρίποντο στις Σέρρες, απέναντι σε μία ομάδα την οποία δεν κέρδισε πέρσι κι ενώ εκτός έδρας προέρχεται από τη μοναδική ήττα της στο πρωτάθλημα, στο Αγρίνιο. Ο Αλμέιδα προσπαθεί να χωρέσει όλα τα μεγάλα ονόματα, βάζει μαζί δύο επιθετικούς, έκανε ντεμπούτο και ο Μαρσιάλ και περιμένει να είναι πολύ παραγωγική η ομάδα του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ δεν σκέφτεται τίποτα λιγότερο από το διπλό, για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στον Βόλο και η ψυχολογία έφτιαξε, αλλά το ματς με την "Ένωση" έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Στα ματς των Σερραίων βλέπουμε συνήθως πολλά γκολ και οι "κιτρινόμαυροι" έχουν αρκετή ποιότητα για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 2 και Over 2.5 σε απόδοση 1.93 από την Betsson.

Βαθμολογία -

25/10/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άρης Άρης 17 8 5 2 1 12 6 6
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 17 8 5 2 1 14 6 8
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 15 8 4 3 1 12 3 9
4 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 15 8 4 3 1 12 5 7
5 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 14 8 4 2 2 9 5 4
6 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 12 8 3 3 2 7 6 1
7 ΟΦΗ ΟΦΗ 11 8 3 2 3 12 13 -1
8 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 10 8 2 4 2 8 7 1
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 8 8 2 2 4 10 13 -3
10 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 7 8 2 1 5 10 16 -6
11 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 7 8 2 1 5 6 14 -8
12 Λαμία Λαμία 6 8 1 3 4 5 12 -7
13 Καλλιθέα Καλλιθέα 5 8 0 5 3 5 10 -5
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.