Ποδόσφαιρο

Conference League: Με απουσίες η Κοπεγχάγη!

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 00:23

Όλη η αγωνιστική δράση των παιχνιδιών που ξεκινούν στις 10 η ώρα για το Κόνφερενς Λιγκ, θα τη βρείτε μαζεμένη εδώ.

Conference League: Με απουσίες η Κοπεγχάγη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόνφερενς Λιγκ.

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ – ΑΣΤΑΝΑ

Το πάλεψε στην Φλωρεντία όσο μπορούσε. Ήταν ανταγωνιστική για περίπου 60 λεπτά, αλλά όταν δέχθηκε το 1-0 όλα τελείωσαν με αποτέλεσμα να χάσει στην πρεμιέρα με το κολακευτικό, είναι αλήθεια, 2-0 από την Φιορεντίνα. Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ εύκολο ματς κόντρα στην Λάνγκολεν Τάουν στο Κύπελλο την Παρασκευή και νίκησε την αντίπαλό της με 16-0. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο κομβικός φορ Ουίλιαμς, αμφίβολος ο ποιοτικός μπακ Μπέικερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε καλό μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι. Τρέχουν με 8-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις από τις 22 Αυγούστου και δη το 2-0 εκτός την Μπραν. Επαιξε τόσο όσο στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα και πανηγύρισε την νίκη με 1-0. Εντός συνόρων είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Νίκησε με 0-3 την Κυριακή την Γελιμάι σκοράροντας δις στο πρώτο μέρος. Και επί της ουσίας καθάρισε το ματς. Φρέσκια απώλεια ο σημαντικός στόπερ Καλαΐτσα. Αμφίβολοι ο βασικός φορ Τζιόφρι και ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Γκρίπσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ ψηλά οι τιμές των γκολ σε αυτό το παιχνίδι και αυτό προκαλεί μια μικρή εντύπωση. Οι δύο ομάδες είναι μανούλες στα ανοιχτά παιχνίδια και στο σκοράρισμα. Θα ρισκάρουμε με τα αρκετά γκολ. Over 2.5 (1.90) στη Betsson.

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Η Ελσίνκι, έχασε με 1-0 στην έδρα της Κουόπιο στο φινάλε του φινλανδικού πρωταθλήματος και τερμάτισε τρίτη, οπότε θα ξεκινήσει του χρόνου το Conference League από τον α' προκριματικό. Η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας, έχει τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις με 1-0), ενώ δεν έχει νίκη σε έξι, από τις 14 Σεπτεμβρίου. Εντός έδρας, το τελευταίο παιχνίδι που κέρδισε, ήταν με την Κλάκσκβικ για τα προκριματικά του Conference. Eκτός ο βασικός τερματοφύλακας Εστ (παίζει ο Νέιχαους) και ο μέσος Λίνγκμαν, αμφίβολος ο μπακ Χάλμε.

Η Ντινάμο, κέρδισε 2-0 εντός τη Μοζίρ στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, όπου έχει τρεις σερί νίκες και προπορεύεται. Η ομάδα του Βαντίμ Σκριπτσένκο, το μόνο ματς που έχασε στα τελευταία έξι σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν της πρεμιέρας της League Phase από τη Χαρτς. Δεν έχει νίκη πέντε σερί παιχνίδια Conference League, από το καλοκαίρι του 2022. Θα είναι τρίτη φορά που θα παίξει με Ελσίνκι, την οποία είχε συντρίψει με συνολικό σκορ 10-0 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το 1984-85. Δεν έχει χάσει ποτέ από φινλανδική ομάδα σε τέσσερα ματς (1 ισοπαλία).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ρίχοντας μια ματιά στα αποτελέσματα των δύο ομάδων και στη φόρμα τους, το χέρι πάει αυτόματα προς τα δεξιά. Πολύ καλύτερη στη παρούσα φάση η Μινσκ και δεν γίνεται να το αγνοήσουμε. 2 (3.20) στη Betsson.

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Μλάντα Μπόλεσλαβ, έμεινε στο 2-2 εκτός με την Μποέμιανς στο πρωτάθλημα Τσεχίας και έχει δύο σερί Χ και τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αγνοώντας τη νίκη σε έξι. Η ομάδα του Αντρέας Μπρένστρεμ, έχασε πρώτη φορά στην ιστορία της στο Conference League, από τη Νόα, ενώ εντός παραμένει αήττητη στη διοργάνωση σε τρία ματς, με δύο σερί Χ. Πολύ καλή σεζόν ο Λάντρα, με τρία γκολ στο πρωτάθλημα και τέσσερα στην Ευρώπη, τα δύο εκ των οποίων εντός έδρας. Eκτός οι μπακ Κόζελ και Τζον.

Η Λουγκάνο, έχασε 2-0 στην έδρα της Ιβερντόν για το ελβετικό πρωτάθλημα, ούσα απρόσεκτη, με ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι, στην πρώτη ήττα της μετά από επτά σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ματία Κρότσι - Τόρτι ξεκίνησε με νίκη τη League Phase, αλλά έχει χάσει τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση, στην περσινή φάση ομίλων και έχει μόλις ένα διπλό σε τέσσερα ματς στην ιστορία της στον θεσμό. Εκτός ο αμυντικός Τζανότι, αμφίβολοι οι μέσοι Μποτάνι και Γκρίγκιτς, που χτύπησαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή σχέση με τις ισοπαλίες στα παιχνίδια τους, αφού είναι ένα αποτέλεσμα που το φέρνουν συχνά πυκνά. Βέβαια και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκορ, οπότε θα πάμε προς το αμφίσκορο. G/G (1.70) στη Betsson.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Μπάτσκα Τοπόλα, έχασε 2-0 εντός από την Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στο πρωτάθλημα Σερβίας, όπου είναι χαμηλά. Η ομάδα του Γιόβαν Νταμιάνοβιτς, εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 11. Δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο του Conference League. Εντός έδρας είναι και εκεί ασταθής, με μόλις δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια συνολικά. αλλά στα δύο τελευταία ματς εκεί στα οποία κέρδισε, πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ και ένας εκ των σκόρερ ήταν ο Στάνιτς.

Η Λέγκια, κέρδισε 2-0 μέσα στην έδρα της Λέχια Γκντανσκ για το πρωτάθλημα Πολωνίας και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκονσάλο Φέιο, στο Conference League, ξεκίνησε με μεγάλη νίκη επί της Μπέτις στην πρεμιέρα, και άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σερβία, θα βάλει τις βάσεις ακόμα και για την πρώτη οκτάδα. Μακριά από την έδρα της, έχει μόνο μία ήττα από τον Απρίλιο σε όλες τις διοργανώσεις. Eκτός οι μπακ Μουσταφάεφ, Λετσίνσκι και ο μέσος Ελίτιμ, όλοι μακροχρόνια απόντες. Αμφίβολος ο Πολωνός διεθνής μέσος Ογιεντέλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες εμφανίζονται προσεκτικές στα παιχνίδια τους, για αυτό πολλές φορές δεν ξεφεύγουν στο σκορ. Κάτι ανάλογο θα γίνει και σήμερα. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΜΠΕΤΙΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Μπέτις, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Οσασούνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, η μία εξ' αυτών στην πρεμιέρα του Conference League, από τη Λέγκια. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έχει χάσει μόνο ένα από τα έξι επίσημα εντός έδρας ματς φέτος, δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια νέων απωλειών στη διοργάνωση. Αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη πρώτη φορά από το Κυπελλούχων του 1997, όταν είχε νίκη εντός και ισοπαλία εκτός έδρας. Εκτός οι τραυματίες Σαμπαλί, Ρόκα (μπακ) Λο Τσέλσο (μεγάλη απώλεια), Καρβάλιο και Ίσκο (μέσοι).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κοπεγχάγη, κέρδισε 3-1 εντός τη Βέιλε στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είναι πρώτη και αήττητη τέσσερις αγώνες. H oμάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ, έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα του Conference League και δεν έχει νίκη δύο σερί αγώνες στον θεσμό. Εκτός έδρας, έχει χάσει μόνο δύο ματς απο τον Ιούλιο, αμφότερα εγχώρια. Ο Κλάεσον σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει καλή προϊστορία με ισπανικές ομάδες κσε 14 ματς, δεν έχει κερδίσει ποτέ (5 ισοπαλίες, οι 3 εντός). Εκτός παραμένουν οι Μπόιλεσεν, Μέλινγκ, Γκαρανάνγκα (μπακ), Μπάρντγκι, Φαλκ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέτις είναι πιο ποιοτική ομάδα και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της. Η Κοπεγχάγη θέλει να αποδείξει πράγματα. Over 2.5 (2.00) στη Betsson.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ - ΛΙΝΤΖ ΛΑΣΚ

Η Ολίμπια, κέρδισε τη Νάφτα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Σλοβενίας και είναι πρώτη στη βαθμολογία. H oμάδα του Βίκτορ Σάντσεθ, προερχόταν από δύο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχασε στην πρεμιέρα του Conference League και ψάχνει την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη League Phase, αλλά και την παρθενική με αυστριακές ομάδες στην Ευρώπη. Εντός έδρας, έχει τρεις σερί νίκες στο Conference League φέτος, χωρίς να δεχτεί γκολ, με τον Λούκας να σκοράρει στις δύο τελευταίες. Στα πέντε τελευταία εκεί στη διοργάνωση, έχασε μόνο από τη Λιλ.

Η Λιντζ, πέρασε από την έδρα της Βάτενς με 2-1 στο πρωτάθλημα Αυστρίας και έχει δύο σερί εγχώρια τρίποντα και τρία συνεχόμενα over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάρκους Σοπ, έχασε μεγάλη ευκαιρία νίκης στην πρεμιέρα του Conference League, αλλά δεν έχει ήττα σε επίσημο ματς, σε έξι σερί από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Σε ταξίδια για τον θεσμό, έχει πέντε νίκες και έχασε μόνο στο τελευταίο της, από τη Σλάβια Πράγας, τον Μάρτιο του 2022. Εκτός οι Λαουάλ (τερμ.), Αντράντε, Ρένερ (μπακ), Λιούμπιτς (μέσος) και Ούσορ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με θετικότατο απολογισμό πηγαίνει η Λίντσερ την έδρα της Ολίμπια. Είναι σε καλό μομέντουμ και θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Θα κοιτάξουν να μη χάσουν πρωτίστως οι γηπεοδύχοι. 2 DNB (2.05) στη Betsson.

ΠΑΦΟΣ - ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΙΜ

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Πάφος, που κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Καρμιώτισσα στο κυπριακό πρωτάθλημα και είναι στην κορυφή. H ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όλες με over 2.5, και έχει 1 ήττα και 8 νίκες στα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια. To ματς δεν γίνεται στην κανονική έδρα της, το Παφιακό Στάδιο, αλλά σε αυτό της Λεμεσού. Εντός έδρας, στα επτά από τα οκτώ φετινά επίσημα παιχνίδια της, έχει σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές, έχοντας κερδίσει τα έξι από αυτά.

Μόνο για σήμερα Αποκλειστική προσφορά για όλους, Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Η Χάιντενχαϊμ, πάλεψε στο Γκλάντμπαχ για το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-2, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Η ομάδα του Φρανκ Σμιντ όμως, πηγαίνει σούπερ στο Conference League, όπου έχει μόνο νίκες με γκολ - γκολ και over 2.5 σε τρία παιχνίδια για προκριματικά ή League Phase. Παίζει πρώτη φορά στην Κύπρο και θέλει νίκη για υποθήκη πρόκρισης. Έχει σκοράρει και στα έξι φετινά εκτός έδρας παιχνίδια, σε όλα τουλάχιστον από δύο φορές. Εκτός ο μέσος Νίχουες, αμφίβολοι οι μέσοι Γιάνες, Κέλερ και ο επιθετικός Μπρόινιχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ορεξάτες και έτοιμες για όλα αναμένονται οι δύο ομάδες. Η Πάφος έχει ενθουσιασμό για αυτή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, ενώ η Χάντεχαιμ είναι η χαρά του ανοιχτού και επιθετικού ποδοσφαίρου. G/G (1.70) στη Betsson.

Βαθμολογία -

23/10/2024UEFA Conference League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 3 1 1 0 0 6 2 4
2 Ομόνοια Ομόνοια 3 1 1 0 0 4 0 4
3 Πάφος Πάφος 3 1 1 0 0 4 1 3
4 Μόλντε Μόλντε 3 1 1 0 0 3 0 3
5 Λουγκάνο Λουγκάνο 3 1 1 0 0 3 0 3
6 Τσέλσι Τσέλσι 3 1 1 0 0 4 2 2
7 Γκιμαράες Γκιμαράες 3 1 1 0 0 3 1 2
8 Φιορεντίνα Φιορεντίνα 3 1 1 0 0 2 0 2
9 Νόα Νόα 3 1 1 0 0 2 0 2
10 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 3 1 1 0 0 2 1 1
11 Γιαγκελόνια Γιαγκελόνια 3 1 1 0 0 2 1 1
12 Χαρτς Χαρτς 3 1 1 0 0 2 1 1
13 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 3 1 1 0 0 2 1 1
14 Λέγκια Βαρσοβίας Λέγκια Βαρσοβίας 3 1 1 0 0 1 0 1
15 Αστάνα Αστάνα 3 1 1 0 0 1 0 1
16 Djurgardens IF Djurgardens IF 1 1 0 1 0 2 2 0
17 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 1 1 0 1 0 2 2 0
18 ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ 1 1 0 1 0 1 1 0
19 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 1 1 0 1 0 1 1 0
20 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 1 1 0 1 0 1 1 0
21 Μπόρατς Μπάνια Λούκα Μπόρατς Μπάνια Λούκα 1 1 0 1 0 1 1 0
22 Ολίμπια Λιουμπλιάνα Ολίμπια Λιουμπλιάνα 0 1 0 0 1 1 2 -1
23 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 0 1 0 0 1 1 2 -1
24 Ντιναμό Μινσκ Ντιναμό Μινσκ 0 1 0 0 1 1 2 -1
25 Μπασακσεχίρ Μπασακσεχίρ 0 1 0 0 1 1 2 -1
26 Μπέτις Μπέτις 0 1 0 0 1 0 1 -1
27 Μπάτσκα Τόπολα Μπάτσκα Τόπολα 0 1 0 0 1 0 1 -1
28 Γάνδη Γάνδη 0 1 0 0 1 2 4 -2
29 Τσέλιε Τσέλιε 0 1 0 0 1 1 3 -2
30 Μλάντα Μπόλεσλαβ Μλάντα Μπόλεσλαβ 0 1 0 0 1 0 2 -2
31 Νιού Σεντς Νιού Σεντς 0 1 0 0 1 0 2 -2
32 Πετροκούμπ Πετροκούμπ 0 1 0 0 1 1 4 -3
33 Ελσίνκι Ελσίνκι 0 1 0 0 1 0 3 -3
34 Λαρν Λαρν 0 1 0 0 1 0 3 -3
35 FC ST. Gallen FC ST. Gallen 0 1 0 0 1 2 6 -4
Promotion - Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Conference League (Play Offs: 1/16-finals)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr