Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Με φόρα η Βασιλεία!

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 00:51

H Bασιλεία θα ψάξει τη νίκη σήμερα για να τις ντουμπλάρει, μετά από αυτή απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Α' Ελβετίας: Με φόρα η Βασιλεία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Βασιλεία έπαιξε ακόμη ένα διαφορετικό ντέρμπι απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, έχοντας καμία σχέση με αυτά που μας είχαν χαρίσει παλιότερα. Σημασία έχει όμως πως κέρδισε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με ένα γκολ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, προηγήθηκε στο ματς και έτσι έμελλε να τελειώσει το ματς. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της και κέρδισε. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στα στα τελευταία πέντε παιχνίδια και ίσα που μπήκε στη πρώτη εξάδα.

Η Σεν Γκάλεν αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Σερβέτ, σε ένα ματς που δεν ξεχώρισε καμία τους. Φυσικά αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, αν συνυπολογίσουμε και τον αντίπαλο. Φυσικά είναι και ένας πολύτιμος βαθμός ο οποίος τη κράτησε μέσα στην εξάδα. Τα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια της έληξαν με γκολ-γκολ. Εκτός έδρας προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ έχει και στο μυαλό της την Ευρώπη. Τέσσερις οι απουσίες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία πήγε στη διακοπή με ψυχολογία μετά τη νίκη του ντέρμπι. Η Σεν Γκάλεν ψάχνει τον καλό της εαυτό, έχει απουσίες και έχει και Ευρώπη στη συνέχεια. Προς τα αριστερά. 1 (2.10) στη Betsson.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Ιβερντόν είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι με τη Σιόν, κι ας δέχθηκε μεγάλη πίεση. Στάθηκε όρθια και αν ήταν πιο προσεκτική τότε σίγουρα θα μπορούσε να είχε πάρει κι όλο το τρίποντο. Προηγήθηκε στο ματς στο 40’ αλλά η απάντηση ήρθε στο 81’. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και η 3η συνολικά στο πρωτάθλημα. Τα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν γκολ-γκολ. Πάρα πολλά τα προβλήματά της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λουγκάνο αδίκησε τον εαυτό της στο παιχνίδι απέναντι στη Ζυρίχη. Κόλλησε την ισοπαλία με 1-1, σε ένα ματς που άνοιξε το σκορ η ίδια, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα λίγα μόλις λεπτά μετά. Πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και είναι αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Στα πέντε από αυτά παιχνίδια, έφερε γκολ-γκολ. Είναι μέσα στην τριπλή ισοβαθμία στη κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός έδρας προέρχεται από τέσσερα σερί παιχνίδι αήττητη. Μοναδική απουσία ο Βλάντι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί η Λουγκάνο στο ματς, αλλά το αμφίτερμα βρίσκεται πιο ψηλά από το διπλό και μοιάζει πιο δελεαστικό. Η Ιβερντόν εντός έδρας είναι δυναμική και μπορεί να κάνει τη ζημιά της. G/G (1.70) στη Betsson.

ΛΩΖΑΝΗ – ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Μεγάλο πρόβλημα έχει στην άμυνα η Λωζάνη, για αυτό δυσκολεύεται να κερδίσει κιόλας. Στο ματς απέναντι στη Λουκέρνη, προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Δέχθηκε την ανατροπή στο σκορ στο δεύτερο μέρος και συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μόλις δύο νίκες έχει στο πρωτάθλημα και είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Έχει τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία με 19 τέρματα παθητικό. Κουστόντιο και Μπερνέντ είναι εκτός.

Η Βιντερτούρ χαμογέλασε πριν τη διακοπή, αφού κέρδισε με το ισχνό 1-0 τη Γκρασχόπερς εντός έδρας. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία ήρθε τη κατάλληλη στιγμή, αφού πήγε στη διακοπή με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα τέρματα και εκτός έδρας δυσκολεύεται πάρα πολύ. Είναι προτελευταία στη βαθμολογία και αυτή ήταν μόλις η 2η νίκη της. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και έτσι πολύ δύσκολα θα σωθεί. Ντιαμπί, Γιάνκεβιτζ και Ρόνερ είναι τα γνωστά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ χαμηλά ο άσος για να εμπιστευτούμε την Λωζάνη. Μπορεί η Βιντερτούρ να είναι τραγική εκτός και να ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, αλλά και η Λωζάνη δεν έχει δείξει κάτι εξαιρετικό. Over 2.5 (1.62) στη Betsson.

Βαθμολογία -

19/10/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 18 9 5 3 1 17 11 6
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 18 9 5 3 1 16 10 6
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 18 9 5 3 1 15 10 5
4 Σερβέτ Σερβέτ 17 9 5 2 2 14 16 -2
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 14 9 4 2 3 17 11 6
6 Βασιλεία Βασιλεία 13 9 4 1 4 16 9 7
7 Σιόν Σιόν 12 9 3 3 3 11 8 3
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 9 9 2 3 4 9 14 -5
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 8 9 2 2 5 10 14 -4
10 Λωζάνη Λωζάνη 8 9 2 2 5 13 19 -6
11 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 7 9 2 1 6 6 16 -10
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr