Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Περνάει η Μίντιλαντ!

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 00:30

Η Μίντιλαντ έχει εύκολο έργο φαινομενικά σήμερα, ενώ η Νόρτζελαντ αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Σίλκεμποργκ. 

Α' Δανίας: Περνάει η Μίντιλαντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΑΑΛΜΠΟΡΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Η Άαλμποργκ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς απέναντι στη Βέιλε. Είχε μείνει πίσω στο σκορ με 2-0, δεχόμενη γκολ στο 24ο και στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Η αντίδραση ήρθε άμεσα, αφού στο 55΄πέτυχε το πρώτο γκολ και στο 83’ το δεύτερο. Πίεσε αρκετά στο ματς και θα ήταν άξια της μοίρας της αν δεν μπορούσε να σκοράρει κόντρα στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Oτόα και Άρνορσον είναι εκτός, και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Η Ράντερς έχει βρει τον τρόπο να μη χάνει τελευταία και έτσι πορεύεται. Αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Λίνγκμπι. Μια ισοπαλία που ήταν η 6η στο φετινό πρωτάθλημα και η 4η στη σειρά. Η Ράντερς βαδίζει αργά και σταθερά προς την εξάδα, όμως θα πρέπει να έρθουν και οι νίκες σιγά σιγά. Τέσσερα σερί γκολ-γκολ έχει για το πρωτάθλημα. Δύο νίκες έχει τη φετινή χρονιά εκτός έδρας, μία στο κύπελλο και μία κόντρα στη Βέιλε. Μακροχρόνια απουσία ο Μπαμπαγιάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρώτος στόχος των δύο ομάδων είναι να μη χάσουν, οπότε προφανώς θα κινηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση. Μια κατέυθυνση που την ξέρει πάρα πολύ καλά η Ράντερς. Χ (3.65) στη Betsson.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Λίνγκμπι αρέσκεται στο να μη χάνει και αυτή το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από μία ακόμη ισοπαλία, τη 5η στο πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Ράντερς. Εξάλλου μιλάμε για τις δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, οπότε δεν γινόταν να φέρουν κάτι διαφορετικό. Η Λίνγμπι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρήκε την απάντηση σχετικά γρήγορα στο δεύτερο μέρος. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει νίκες. Πλήρης η αποστολή.

Βίμποργκ και Άαρχους αναδείχθηκαν ισόπαλες τη τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, με σκορ 1-1. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, είχαν ίδιο αριθμό ευκαιριών ενώ και η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη. Η ισοπαλία μοιάζει με ακριβοδίκαιο αποτέλεσμα και δεν χάλασε καμία από τις δύο. Η Βίμποργκ έχει μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και θέλει να διώξει το άγχος όσο νωρίτερα γίνεται. Μετράει 4 στα 5 τελευταία παιχνίδια της με γκολ-γκολ. Εκτός ο Ζαλετέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να είναι αρκετά μοιρασμένο. Η Λίνγκμπι δεν πείθει με την απόδοσή της τελευταία, ενώ η Βίμποργκμ είναι επιρρεπής και πέφτει σε λάθη συχνά. G/G (1.62) στη Betsson.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Τρίτη σερί νίκη πέτυχε η Νόρτζελαντ η οποία δείχνει να συνέρχεται σιγά σιγά, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Υπέταξε με τέσσερα γκολ στη Σοντέρισκε εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 2η σερί τεσσάρα για το πρωτάθλημα, μετά αυτή επί της Μπρόντμπι. Μετράει 4 σερί οβερ 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως της αρέσει το ανοιχτό και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Εντός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία 11 παιχνίδια της. Μοναδική απουσία ο μεσοεπιθετικός Σανούσι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακόμη μια ομάδα που έχει φέρει πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα είναι η Σίλκμπερμπογκ. Αυτή τη φορά ο βαθμός είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού ήρθε κόντρα στη Κοπεγχάγη. Βέβαια όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι χτυπάει το κεφάλι της στο τοίχο, αφού κρατούσε αγκαλιά το τρίποντο. Προηγήθηκε στο ματς με 2-0, όμως έχασε αυτό το προβάδισμα στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς. Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία για το πρωτάθλημα. Έδωσε και ένα φιλικό με τη Χόλσταϊν Κίελ και έχασε με 5-0 στη διακοπή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόρτζελαντ σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά δεν ξέρουμε πως την επηρέασε η διακοπή. Η Σίλκεμποργκ είναι μια ομάδα σχεδόν απαθέσταστη και δεν βλέπει από αντιπάλους και από έδρες. G/G & over 2.5 (1.85) στη Betsson.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η Σοντέρισκε γνώρισε βαριά ήττα πριν τη διακοπή από τη φορμαρισμένη Νόρτζελαντ. Έχασε μέσα στο σπίτι της με σκορ 1-4. Το τελικό σκορ δημιουργήθηκε βέβαια στο φινάλε του ματς, όπου δέχθηκε δύο γκολ από το 85’ και μετά. Σημασία βέβαια έχει ότι έχασε και ήταν η δεύτερη σερί ήττα με μεγάλο σκορ. Είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και αφήνει αρκετά κενά πίσω. Αυτό ήταν το 4ο σερί οβερ 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Με τον πιο δύσκολο τρόπο πήγε στη διακοπή η Μίντιλαντ. Γνώρισε την ήττα από τη Μπρόντμπι με 2-0, σε ένα ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Ήρθε φυσιολογικά η ήττα δεχόμενη ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Της ασκήθηκε μεγάλη πίεση από τη Μπρόντμπι και δεν κατάφερε να βρει απάντηση στα δύο της γκολ. Παρόλο που ηττήθηκε παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας στο +3 από τη Κοπεγχάγη. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σοντέρισκε έχει τρομερό πρόβλημα με τις ομάδες που ανήκουν στα πιο υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και μαζεύει ήττες. Η Μίντιλαντ έχει την ευκαιρία να φτάσει σε ένα σημαντικό τρίποντο, πήρε και τις απαραίτητες ανάσες με τη διακοπή, οπότε περιμένουμε να φανεί αντάξια των περιστάσεων. 2 & over 1.5 (1.70) στη Betsson.

Βαθμολογία -

19/10/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 24 12 7 3 2 24 14 10
2 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 24 11 7 3 1 22 13 9
3 Άαρχους Άαρχους 20 11 5 5 1 25 11 14
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 19 11 5 4 2 23 17 6
5 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 18 11 5 3 3 24 19 5
6 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 18 11 5 3 3 22 17 5
7 Ράντερς Ράντερς 15 11 3 6 2 17 16 1
8 Βίμποργκ Βίμποργκ 13 11 3 4 4 22 21 1
9 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 13 11 4 1 6 12 22 -10
10 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 8 11 1 5 5 8 14 -6
11 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 8 11 2 2 7 10 24 -14
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr