Ποδόσφαιρο

Premier League: Γκολ στο Λονδίνο!

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 09:31

Αμφίρροπα ματς το Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ προσφέρουν θέαμα, οι απουσίες κρίνουν το αποτέλεσμα για την Άρσεναλ.

Premier League: Γκολ στο Λονδίνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Τότεναμ, προηγήθηκε 2-0 στο Μπράιτον, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής και επέστρεψε στις ήττες. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, πέρσι έχασε εντός από τη Γουέστ Χαμ, αλλά είναι η τρίτη πιο αγαπημένη της αντίπαλος ιστορικά στην Πρέμιερ Λιγκ, με 26 νίκες εναντίον της. Οι Τζόνσον σκοράρει τρεις σερί αγωνιστικές, ο Μάντισον σε δύο από τις τελευταίες τρεις. Ακολουθεί Άλκμααρ εντός στο Europa League. Eκτός ο εξτρέμ Οντομπέρ, αμφίβολος ο επιθετικός Ρισάρλισον, ο πολύτιμος επιθετικός Σον και ο μέσος Μπέργκβαλ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουέστ Χαμ, έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση πριν τη διακοπή, απέναντι στην Ίπσουιτς, για την μόλις δεύτερη νίκη της στη σεζόν και πρώτη στο γήπεδό της. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, έχει πάρει φέτος, περισσότερους πόντους εκτός έδρας, παρά εντός, αλλά δεν έχει σερί νικών στο πρωτάθλημα από τον Μάρτιο. Πέντε από τα 11 γκολ που δέχτηκε φέτος στο πρωτάθλημα είναι στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δέχεται στα πρώτα πέντε λεπτά. Αμφίβολος ο επιθετικός Φούλκρουγκ.

EKTIMHΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλά επιθετικά όπλα στη διάθεσή τους, την ώρα που οι άμυνες δεν εμφανίζονται πάντα δυνατές. Η Τότεναμ έχει τον πρώτο λόγο και θα παίξουμε άσο, σε συνδυασμό με γκολ – γκολ, στο 2.33 της Betsson.

ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Η Φούλαμ, έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά δυσκόλεψε πολύ τη Μάντσεστερ Σίτι και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις της σεζόν. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, είναι μάλιστα αήττητη ακόμα μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει σκόρερ στα δύο τελευταία τον Χιμένες και σε δύο από τα τρία φετινά τον Σμιθ Ρόου. Tρωτό της σημείο η άμυνα, καθώς έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία φέτος. Εκτός ο μπακ Κουένκα, ο μέσος Λούκιτς και ο επιθετικός Βινίσιους.

Η Βίλα του Ουνάι Έμερι, είναι πέντε αγώνες αήττητη, με δύο σερί ισοπαλίες, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της με Μάντσεστερ Γ., μετά από 12 σερί ματς πρωταθλήματος. Μακριά από την έδρα της όμως, έχει κρατήσει μόνο μία στα τελευταία δέκα. Έχει πετύχει φέτος τρία γκολ από στατικές φάσεις, μόνο η Άρσεναλ περισσότερα. Ακολουθεί η Μπολόνια εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Eκτός ο αναπλ. τερμ Όλσεν, μπορεί να επιστρέψουν Κόνσα, Καμαρά, Μινγκς (μπακ), ΜακΓκιν, Ονάνα, Ράμζι (μέσοι).

EKTIMHΣΗ: Πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, με τη Φούλαμ να είναι ιδιαίτερα σκληρή εντός έδρας και τη Βίλα να έχει και φέτος υψηλούς στόχους. Το Χ είναι ελκυστικό, στο 3.55 με την Pame Stoixima.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Ίπσουιτς, έχασε στην έδρα της Γουέστ Χαμ μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες και αγνοεί τη νίκη στα «σαλόνια» για 22.5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχει ξεκινήσει σεζόν στην πρώτη κατηγορία, χωρίς νίκη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει σκοράρει 4 και έχει δεχτεί 5 γκολ στο πρώτο τέταρτο των αγώνων. Ο Ντελάπ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός οι μπακ Ντονασιέν, Τουανζέμπε, ο μέσος Λουόνγκο και ο επιθετικός Αλ Χαμάντι, αμφίβολοι οι μέσοι Κατζάστι και Μπρόουντχεντ.

Η Έβερτον, έμεινε στο 0-0 με Νιούκαστλ, με τον Πίκφορντ να αποκρούει πέναλτι και είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και τη μοναδική νίκη της. Η ομάδα του Σον Ντάις όμως, έχει πρόβλημα μακριά από την έδρα της, καθώς δεν έχει κερδίσει σε 14 σερί ταξίδια πρωταθλήματος (5 ισοπαλίες), το τρίτο χειρότερο στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Το 45.5% των γκολ της με Ντάις, είναι από στατικές φάσεις. Eκτός Γκάρνερ, Ιρογκμπούναμ (μέσοι), Τσερμίτι, Μπρόγια (επιθετικοί), αμφίβολοι Κόουλμαν, Μικολένκο, Πάτερσον, Μπράνθγουεϊτ (μπακ).

EKTIMHΣΗ: Τελικός παραμονής από νωρίς, ειδικά για την Ίπσουιτς. Αν οι νεοφώτιστοι δεν κερδίζουν εντός έδρας και τις ομάδες που βρίσκονται κοντά του, τότε πώς θα επιβιώσουν; Ο άσος στο 2.40 με τη Novibet.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μάντσεστερ Γ., του Έρικ Τεν Χαχ, μπορεί να έχει τέσσερις ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα, αλλά έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της επί εποχής Πρέμιερ Λιγκ. Έχει χάσει όμως μόνο μία φορά εντός από την Μπρέντφορντ, το 1937. Ακολουθεί η Φενέρ εκτός στο Εuropa League. Εκτός Γιορό, Μαλάσια, Μαγκουάιρ (μπακ), Μέινου (μέσος), αμφίβολοι Σο (μπακ), Ουγκάρτε, Μάουντ (μέσοι), Ντιαλό (επιθετικός).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπρέντφορντ, σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ή στο πρώτο ή στο δεύτερο λεπτό, αλλά κέρδισε μόνο το τελευταίο, μετά την καλύτερη επιθετική της εμφάνιση απέναντι στη Γουλβς. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, όταν βρήκε δίχτυα φέτος, το έκανε τουλάχιστον μία φορά στο α’ ημίχρονο. Πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ και δεν έχει ακόμα ανέπαφη εστία. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, ο μέσος Ντασίλβα και οι επιθετικοί Νούνες, Τιάγκο, αμφίβολοι οι μέσοι Ντάμσγκααρντ, Γένσεν και ο Ουισά (δεύτερος σκόρερ).

EKTIMHΣΗ: Δύσκολο να «διαβάσει» κανείς ματς της Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά από διακοπή! Η Μπρέντφορντ από την άλλη, συνηθίζει να πιάνει στον ύπνο τους αντιπάλους της και πληρώνει 2.50 για να πετύχει το πρώτο γκολ με την Betsson, κάτι που κάνει συνήθως με τον Μπέμο (2.63).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Νιούκαστλ θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το Γκούντισον Παρκ, αλλά έχασε πέναλτι και έμεινε σε δεύτερη ισοπαλία και τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, κρατώντας πάντως ανέπαφη την εστία της μετά από πέντε αγώνες. Η ομάδα του Έντι Χάου, είναι δυνατή εντός έδρας, καθώς δεν έχει ηττηθεί εκεί σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια. Eκτός Μπότμαν, Λάσελς, Τρίπιερ (μπακ) και ο μέσος Μάιλι, αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Ντούμπραβκα και οι καλός επιθετικός Γουίλσον.

Η Μπράιτον του Φάμπιαν Χούρτσελερ, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ από την Τότεναμ, αλλά έκανε την απόλυτη ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας με μόνο μία ήττα στη σεζόν, όμως αυτή ήταν εκτός έδρας. Σε καλή κατάσταση ήταν ο επιθετικός Ριτέρ, με γκολ δύο σερί αγωνιστικές. Eκτός επίσης Γουέμπστερ (μπακ), Ο’ Ράιλι, Μαρτς, Μίλνερ (μέσοι), Ζοάο Πέδρο (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Αναμένεται μεγάλη μάχη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο κυνήγι της Ευρώπης. Πάμε με την ισοπαλία (4.10 Pamestoixima.gr), που πάντα έχει σημαντικές πιθανότητες εμφάνισης στα ματς των «γλάρων».

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Σαουθάμπτον προσπάθησε στην έδρα της Άρσεναλ, αλλά έμεινε με έναν πόντο στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει νίκη 20 ματς Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει πάνω από 57% κατοχή στα παιχνίδια της φέτος, αλλά δε δημιουργεί ευκαιρίες και έχει τη χειρότερη επίθεση, με 4 γκολ, αν και σκοράρει στα τρία τελευταία. Πέρσι δέχτηκε εννέα γκολ συνολικά από τη Λέστερ στην Τσάμπιονσιπ. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπαζούνου, ο μέσος Σμόλμποουν και ο επιθετικός Στιούαρτ, τιμωρημένος ο μπακ Στίβενς.

Η Λέστερ, κράτησε για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της την προηγούμενη αγωνιστική και λύγισε την Μπόρνμουθ, για να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, πήρε πέρσι τον «αέρα» των «Αγίων» στην Τσάμπιονσιπ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ, στα τελευταία 11 παιχνίδια της. Οι Βάρντι και Εντιντί, είχαν σκοράρει αμφότεροι και στις δύο περσινές νίκες με Σαουθάμπτον. Εκτός Στόλαρτσικ (τερμ.), Τσουντουρί (μέσος) και Ντάκα (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Ο Τζέιμι Βάρντι είναι…μισητός στη Νότια Ακτή γιατί σκοράρει συχνά απέναντι στη Σαουθάμπτον. Ο στράικερ της Λέστερ πληρώνει 3.60 για να το ξανακάνει με την Novibet!

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Μπόρνμουθ του Αντόνι Ιραόλα, έχει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό τελικών προσπαθειών, αλλά το τέταρτο χειρότερο ποσοστό μετατροπής σε γκολ, όπως με τη Λέστερ, όπου είχε 19 τελικές, αλλά δεν σκόραρε, ενώ παράλληλα δέχτηκε γκολ για 10ο σερί ματς με και έχασε τρίτο στα τελευταία τέσσερα. Ο Σεμένιο έχει συμμετοχή στο 50% των γκολ της φέτος, με 3 γκολ και 1 ασίστ. Έχει κερδίσει μόνο μία φορά στην ιστορία της την Άρσεναλ, εντός έδρας το 2018. Αμφίβολος ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κέρκεζ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα είναι μία από τις δύο αήττητες, με δύο σερί νίκες. Με τρίποντο θα ανέβει κορυφή, έστω και προσωρινά. Παραμένει αήττητη στο 2024 σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, με 10 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 12 ταξίδια. Ακολουθεί εντός η Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός Νέτο (αναπλ. τερμ), Τίρνι, Ζιντσένκο (μπακ) και Όντεγκααρντ (μέσος). Αμφίβολοι οι μπακ Γουάιτ, Τίμπερ, Πάρτεϊ, ο πρώτος σκόρερ της, Χάβερτς και ο πρώτος σε ασίστ, Σάκα, με τον εξτρέμ Μαρτινέλι.

EKTIMHΣΗ: H Mπόρνμουθ είναι καλή, αλλά όχι με τους μεγάλους. Το ματς θέλει προσοχή, όσον αφορά το αν παίξουν για την Άρσεναλ οι Σάκα, Μαρτινέλι και Χάβερτς. Αν όχι, τότε το under 2.5 είναι καλή επιλογή στο 2.09 της Betsson, αφού οι «κανονιέρηδες», έχουν μεν καλή άμυνα, αλλά περιορισμένες επιλογές μπροστά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

19/10/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 18 7 6 0 1 13 2 11
2 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 17 7 5 2 0 17 8 9
3 Άρσεναλ Άρσεναλ 17 7 5 2 0 15 6 9
4 Τσέλσι Τσέλσι 14 7 4 2 1 16 8 8
5 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 14 7 4 2 1 12 9 3
6 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 12 7 3 3 1 13 10 3
7 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 12 7 3 3 1 8 7 1
8 Φούλαμ Φούλαμ 11 7 3 2 2 10 8 2
9 Τότεναμ Τότεναμ 10 7 3 1 3 14 8 6
10 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 10 7 2 4 1 7 6 1
11 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 10 7 3 1 3 13 13 0
12 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 8 7 2 2 3 10 11 -1
13 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 8 7 2 2 3 8 10 -2
14 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 7 2 2 3 5 8 -3
15 Λέστερ Λέστερ 6 7 1 3 3 9 12 -3
16 Έβερτον Έβερτον 5 7 1 2 4 7 15 -8
17 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 4 7 0 4 3 6 14 -8
18 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 3 7 0 3 4 5 10 -5
19 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 1 7 0 1 6 4 15 -11
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr