Ποδόσφαιρο

Super League 2: Δεσπόζει η κόντρα Αναστό-Σούλη!

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 00:20

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Super League 2: Δεσπόζει η κόντρα Αναστό-Σούλη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ Β’ και αυτό ήταν ένα ακόμα πλήγμα στην ψυχολογία της ομάδας που ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί τη σεζόν. Η γκρίνια ξεκίνησε από νωρίς στα τάξεις των "μελανόλευκων", δεν υπάρχει ανεκτικότητα από τη στιγμή που η άνοδος θεωρείται αυτοσκοπός στη φετινή σεζόν. Ο κόουτς Νίκος Αναστόπουλος ζητά μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα όπου γίνονται λάθη. Επανέρχεται ο βασικός σέντερ φορ Αλγκαρανάζ που έλειπε με την εθνική Βολιβίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Παναχαϊκή, τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών έφεραν άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία., Ο κόουτς Γιάννης Τάτσης αποχώρησε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα αποτελέσματα και στη θέση του επέστρεψε έπειτα από 1,5 χρόνο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος κόουτς που ανέβασε το 2022 τους Πατρινούς στη Β’ Εθνική απολαμβάνει εμπιστοσύνης από τον κόσμο και την διοίκηση και δηλώνει πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός Νίλι, που αποθεραπεύτηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και... πάγκων, καθώς Νίκος Αναστόπουλος και Σούλης Παπαδόπουλος κοντράρονται ξανά. Η Παναχαϊκή θέλει με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία να σηκώσει κεφάλι και να αρχίσει να νικάει, ενώ η Καλαμάτα στοχεύει στους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν σε τροχιά κορυφής. Κλειστό αναμένεται το ματς. Προτιμότερη επιλογή Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.11 από την Betsson.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Ο Μακεδονικός δείχνει από νωρίς στη σεζόν πως η περσινή έξοχη πορεία του μπορεί να έχει και συνέχεια. Πολύ καλό και το φετινό ξεκίνημα, με αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ποιοτικό ΠΑΣ Γιάννινα. Το μοναδικό ματς που έχασε και μάλιστα στη Νέα Ευκαρπία ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ Β’. Ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά θέματα στην άμυνα από τους πράσινους. Ο κόουτς Στέλιος Μαλεζάς δεν θα αλλάξει την επιθετικογενή τακτική και την αρχική ενδεκάδα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Καβάλα έφθασε μία ανάσα από τη νίκη στην αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου, αλλά και αυτήν τη φορά πήρε λιγότερα από όσα άξιζε βάση της εμφάνισής της. Και πάλι οι Αργοναύτες έκαναν… κράτει και περιορίστηκαν στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία. Θέλουν αν κάνουν σεφτέ στα τρίποντα στην επάνοδό τους στην δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν κρατούν καθαρή εστία, Τα τρία από τα τέσσερα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Νίκο Καραμπετάκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Μακεδονικός δείχνει ότι και φέτος είναι ομάδα για πλέι οφ. Παίζει επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, παράγει φάσεις και αν βελτιώσει την ευστοχία του, όπως έκανε κόντρα στον ΠΑΣ, θα βρίσκει εύκολα το γκολ. Κόντρα στην Καβάλα, που περιορίζεται σε πιο παθητικό ρόλο στα παιχνίδια της, οι "πράσινοι" έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Προτιμότερη επιλογή Over 2.5 σε απόδοση 2.16 από την Betsson.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Έπειτα από 11 ολόκληρους μήνες ο Ηρακλής θα μπορέσει επιτέλους να χρησιμοποιήσει ξανά την φυσική του έδρα στο Καυτανζόγλειο. Έστω και το κάτω διάχωμα βάση της σχετικής άδειας. Εκεί ο γηραιός θα επιδιώξει να ξανανιώσει έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν που τον άφησε ήδη πίσω δέκα βαθμούς από την ανταγωνίστρια της ανόδου Λάρισα ! Ο Θανάσης Στάικος που αντικατέστησε τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι αισιόδοξος. Νοκ άουτ ο μέσος Χιμένεθ και ο γκολκίπερ Μαρκετζάνι.

Ο Εθνικός έδωσε μάχη στην Κατερίνη κόντρα στον Διαγόρα, είχε την υπεροχή και περισσότερες ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε την δυστοκία στην τελική προσπάθεια. Οι νεοφώτιστοι έχουν διάθεση και μαχητικό πνεύμα, αλλά τους λείπει η εμπειρία και η ψυχολογία για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Μόνο ένα γκολ στο ενεργητικό της ομάδας από την Πιερία, που όμως είναι αντίστοιχα αξιόπιστη στην άμυνα. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Γιώργο Κυριαζή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο "Γηραιός" καλείται να βγάλει αντίδραση. Χρειάζεται μια πειστική νίκη για να πάρει μπρος και να αλλάξει η ψυχολογία και δεν υπάρχει καλύτερος αντίπαλος από τον νεοφώτιστο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Προτιμότερη επιλογή 1/1 σε απόδοση 1.81 από την Betsson.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης Β' δίνει κάθε φορά τη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα αλλά υστερεί σε εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Οι Αρκάδες δυσκολεύονται στη δημιουργία και το σκοράρισμα και έτσι πάει στράφι η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Ο κόουτς Στάικος Βεργέτης δε αγχώνει τους παίκτες στην πρώτη τους ιστορική συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Περιμένει πάντα βοήθεια από παίκτες που δεν μπαίνουν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Θα παρακολουθεί κατά το δυνατόν τα παιχνίδια και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Σάββας Παντελίδης

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο Παναργειακός ολοκλήρωσε μια σειρά από πολύ δύσκολους αγώνες με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Αυτήν την φορά οι «λύκοι» βρήκαν τον τρόπο να δαγκώσουν και έκαναν σεφτέ στους βαθμούς με μεγάλο διπλό στα Χανιά. Αψεγάδιαστη τακτικά εμφάνιση από την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα που και ευκαιρίες δημιούργησε και απέφυγε τα λάθη στην άμυνα, Ευκαιρία θεωρείται το γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα για ένα ακόμα διπλό που θα δώσει έξτρα δυναμική στους πράσινους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναργειακός προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα των Χανίων. Είναι έμπειρος κόουτς ο Γιώργος Βαζάκας και θα πάει στην Τρίπολη με ξεκάθαρο στόχο να μην ηττηθεί, ώστε να έχει αξία το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής. Βοηθάει για την επιλογή μας η επιθετική αφλογιστία του Αστέρα Β'. Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.87 από την Betsson.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΝΙΑ

Το Αιγάλεω πάλεψε στη Νέα Σμύρνη αλλά λύγισε στην ποιοτική ανωτερότητα του Πανιώνιου. Και σε αυτό το ματς το Σίτι είχε καλές στιγμές στην επίθεση αλλά ταλανίζεται από δυστοκίας την τελική προσπάθεια. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς η ομάδα από τα δυτικά προάστια έχει βάλει μόνο ένα γκολ. Δεν λείπουν οι ατυχίες για τους κυανόλευκους του Απόστολου Χαραλαμπίδη, καθώς έπειτα από τον Νίκο Κωνσταντακόπουλο, ένας ακόμα μέσος, ο Γιώργος Νταβιώτης υπέστη ρήξη χιαστού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ακόμα κακή εμφάνιση και η ήττα σοκ από τον νεοφώτιστο Παναργειακό, δρομολόγησε εξελίξεις στα Χανιά. Εκεί όπου ο έμπειρος κόουτς Δημήτρης Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε δεκτή από την διοίκηση, Στη θέση του προσλήφθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που την περασμένη εβδομάδα είχε απολυθεί από τον Ηρακλή. Οι Κρητικοί έχουν αποδυναμωθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν, έχουν θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Πλήρης η αποστολή των μπλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά δεν μπορούν με τίποτα να σηκώσουν κεφάλι, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να καλείται να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να δώσει την ώθηση που χρειάζονται οι Κρητικοί για να βρουν τον παλιό καλό τους εαυτό. Το παιχνίδι στο Αιγάλεω μόνο εύκολο δεν είναι, με το "Σίτι" να σταματάει στην έδρα του ομάδες όπως η Κηφισιά και η Καλαμάτα. Δύσκολα να ανοίξει το ματς. Under 2.5 σε απόδοση 1.62 από την Betsson.

Βαθμολογία -

18/10/2024Super League 2 24/25, Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λάρισα Λάρισα 12 4 4 0 0 11 2 9
2 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 8 4 2 2 0 6 3 3
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 7 4 2 1 1 5 3 2
4 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 7 4 2 1 1 4 4 0
5 Καμπανιακός Καμπανιακός 6 4 2 0 2 4 4 0
6 Καβάλα Καβάλα 3 4 0 3 1 3 4 -1
7 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 3 4 0 3 1 2 4 -2
8 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2 4 0 2 2 1 4 -3
9 Διαγόρας Διαγόρας 2 4 0 2 2 0 4 -4
Playoff
Playout
18/10/2024Super League 2 24/25, Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κηφισιά Κηφισιά 10 4 3 1 0 8 3 5
2 Panionios Panionios 10 4 3 1 0 5 0 5
3 Καλαμάτα Καλαμάτα 8 4 2 2 0 7 5 2
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 7 4 2 1 1 6 6 0
5 Egaleo Egaleo 5 4 1 2 1 4 4 0
6 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 5 4 1 2 1 7 8 -1
7 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 3 4 1 0 3 3 5 -2
8 Παναργειακός Παναργειακός 3 4 1 0 3 3 7 -4
9 Asteras Tripolis II Asteras Tripolis II 2 4 0 2 2 1 3 -2
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr