Ποδόσφαιρο

Championship: Κυνική η Μπέρνλι!

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 00:42

Παιχνίδια για δυνατούς λύτες περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική ημέρα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. 

Championship: Κυνική η Μπέρνλι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Κάρντιφ, πήρε ισοπαλία στο Μπρίστολ αν και προηγήθηκε στο σκορ, μένοντας αήττητη δύο σερί αγωνιστικές. Με τον υπηρεσιακό Ομέρ Ριζά, έχει πάρει τους τέσσερις από τους πέντε πόντους της στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει τελευταία στη βαθμολογία. Δεν έχει εντός έδρας Χ στα τελευταία 11 από τον Φεβρουάριο. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Πλίμουθ, το 2009, αλλά σε λίγες συναντήσεις. Εκτός οι μπακ Φις, Τσουνόντα, οι μέσοι Ο’ Ντάουντα, Ράμζι και ο επιθετικός Ετέτε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Πλίμουθ, λύγισε την Μπλάκμπερν και συνέχισε την εναλλαγή εντός έδρας νίκης – εκτός έδρας ήττας για έξι σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, βελτιώνει την απόδοσή της, αλλά δεν έχει ανέπαφη εστία στη σεζόν, ενώ έχει μόνο μία νίκη στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, με τις πέντε τελευταίες νίκες της στην κατηγορία να είναι όλες εντός έδρας. Έχει πετύχει ένα γκολ φέτος ως φιλοξενούμενη. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Χάζαρντ και μέσος Σισοκό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δύσκολο παιχνίδι για διάβασμα. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο και δεν είναι άλλος από τη παραμονή στη κατηγορία. Διστακτικές τις περιμένουμε. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΛΟΥΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Λούτον, δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν τη διακοπή και είναι χαμηλά στη βαθμολογία, μένοντας χωρίς νίκη τρίτη για σερί αγωνιστική, με πέντε ήττες σε εννέα ματς στη φετινή σεζόν. Ο Ρομπ Έντουαρντς, είναι πλέον υπό πίεση, αλλά η ομάδα του, είναι αήττητη εντός έδρας από τη γειτόνισσα Γουότφορντ, από το 2006. Εκτός Κρουλ (τερμ.), Λόκιερ (μπακ), Τσονγκ (μέσος), αμφίβολοι οι μπακ Χασιόκα, Άντερσεν και ο καλός επιθετικός Μόρις. Τιμωρημένος ο μέσος Γουόλς.

Η Γουότφορντ πήρε νίκη με ανατροπή απέναντι στη Μίντλεσμπρο και έχει κερδίσει πλέον επτά πόντους φέτος, σε ματς τα οποία είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι όμως, θέλει να βελτιωθεί αμυντικά, καθώς δέχεται γκολ σε επτά σερί αγωνιστικές, ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι τα εκτός έδρας ματς, στα οποία έχει υποστεί όλες τις φετινές της ήττες. Εκτός οι μπακ Κεμπέν, Ενγκακιά, Σιεράλτα και ο βασικός τερματοφύλακας Μπάχμαν (παίζει ο Μποντ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λούτον είναι απογητευτική στην αρχή της σεζόν και σιγά σιγά οφείλει να ανεβάσει στροφές. Η Γουότφορντ είναι ομάδα που θα κυνηγάει τη νίκη σε κάθε ματς και έχει ποιότητα να σκοράρει. G/G (1.60) στη Betsson.

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Όξφορντ, προέρχεται από τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, στις δύο τελευταίες έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ, μένοντας πάντως τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, είναι πολύ καλύτερη στην έδρα της, όπου έχει πάρει τους δέκα από τους δώδεκα φετινούς πόντους της και παραμένει αήττητη εκεί στην επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, με τελευταία ήττα ως γηπεδούχος στην κατηγορία, το 1999. Εκτός Μπένετ (μπακ), Πλασέτα, Μπράναγκαν (μέσοι) αμφίβολοι Φίλιπς (μέσος), Μουρ (αρχηγός - στόπερ).

Η Γουέστ Μπρομ., αν και παίζει καλό ποδόσφαιρο με κυκλοφορία μπάλας, δεν είναι αποτελεσματική εσχάτως και γι’ αυτό έχει τρία σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, στηρίζεται πολύ στον επιθετικό Μάτζα, που είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με επτά γκολ, τα έξι εκ των οποίων σε ταξίδια, έχοντας σκοράρει και στις τέσσερις φετινές εμφανίσεις του εκτός έδρας. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ, αμφίβολος ο επιθετικός Ντιανγκανά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή η Όξφορντ μέσα στην έδρα της, δεν θα αφήσει στην ησυχία της τη Γουέστ Μπρομ. Μία Μπρόμιτς που θέλει τη νίκη, μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. G/G (1.85) στη Betsson.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Πρέστον πήρε 0-0 στο Μπέρνλι, σε ματς που ήταν επιτομή της απόδοσής της υπό τον Πολ Χεκινγκμπότομ. Από τις 24 Αυγούστου που ανέλαβε, η ομάδα του έχει κρατήσει τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία της, όμως από την άλλη, έχει επιχειρήσει τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα φέτος και έτσι έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Εκτός ο μπακ Μπάουερ και οι επιθετικοί Κιν, Έβανς, τιμωρημένος ο μέσος – αρχηγός, Γουάιτμαν και ο αρχισκόρερ Όσμαγιτς (8 αγ.), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκρίνγουντ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κόβεντρι, επέστρεψε στις ήττες και είναι χαμηλά, έχοντας χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει πάρει μόλις δύο πόντους εκτός, με επτά ταξίδια χωρίς νίκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, παίζει με αντίπαλο, τον οποίον δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 21 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα από το 2007 , ενώ δεν έχει νικήσει ποτέ σε 22 απόπειρες πρωταθλήματος, στη συγκεκριμένη έδρα. Εκτός Ράφαελ (επιθετικός), Άλεν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Μπίντγουελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πρέστον συνηθίζει να παίζει κλειστά και σήμερα θα παίξει κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει θέμα στη συγκεκριμένη έδρα. Under 2.5 (1.80) στη Betsson.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Μπλάκμπερν του Τζον Γιούστας προέρχεται από δύο σερί ήττες, όμως δεν έχει χάσει πόντο στο γήπεδό της. Τελευταία φορά που ξεκίνησε σεζόν με πέντε σερί τρίποντα, ήταν το 1994-95, όταν είχε κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ! Ο Τράβις σκόραρε στις δύο τελευταίες νίκες της στη σεζόν, που ήταν στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, αμφότερα τέρματα στο πρώτο μέρος. Εκτός ο μπακ Γουόρτον, ο μέσος Τζίλσεναν και ο επιθετικός Λέοναρντ, επιστρέφει από τιμωρία ο ακραίος μπακ-χαφ Μπεκ.

Η Σουόνσι, έμεινε στο μηδέν την προηγούμενη αγωνιστική και είναι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έδειξε ξανά το καλό της πρόσωπο στην άμυνα, καθώς έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση και δεν έχει δεχτεί ποτέ πάνω από δύο γκολ σε ένα ματς, από τον Φεβρουάριο. Όμως, είχε παράλληλα 19 τελικές χωρίς να σκοράρει και έχει το τρίτο χειρότερο επιθετικό ρεκόρ στην κατηγορία. Εκτός Φίσερ (τερμ.), Τζινέλι (επιθετικός), μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του πιο δημιουργικού μεσοεπιθετικού, Τζι Σουνγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία, ενώ εκατέρωθεν προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Δύσκολη μαντεψιά, προς αποφυγή το σημείο. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μίλγουολ, είναι χωρίς νίκη και γκολ δύο αγωνιστικές, με μόλις ένα τρίποντο σε πέντε ματς. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, είναι όμως καλύτερη μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει πάρει και τις δύο φετινές της νίκες. Στο σπίτι της, κυριαρχεί ο Γουάτμορ, που έχει πέντε γκολ και 1 ασίστ στις επτά τελευταίες εμφανίσεις του εκεί για την κατηγορία. Eκτός οι μπακ Σκάνλον, οι μέσοι Κόμπερν, Μίτσελ και οι επιθετικοί Μέγιορ, Μπράντσο, τιμωρημένος ο επιθετικός Εμάκου.

Η Ντέρμπι, κέρδισε την ΚΠΡ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες, πριν τη διακοπή. Η ομάδα του Πολ Γουόρν όμως, είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα που δεν έχει πάρει ακόμα ούτε πόντο εκτός έδρας, αλλά και η μοναδική συνολικά, που δεν έχει ακόμα ισοπαλία. Στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της με τη Μίλγουολ και στις δύο έδρες, κέρδισε ο φιλοξενούμενος. Εκτός ο μέσος Τσιρέουα, αμφίβολος ο μπακ Έλντερ, ο μέσος Όζο και ο επιθετικός Μπαρκχάουζεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τραγική η εικόνα της Ντέρμπι εκτός έδρας, που δεν έχει πανηγυρίσει θετικό αποτέλεσμα. Ίσως σήμερα πάρει τον πρώτο της βαθμό. Χ (3.30) στη Betsson.

ΚΠΡ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η ΚΠΡ, προέρχεται από το χειρότερο σερί της από τότε που την ανέλαβε ο Μαρτί Σιφουέντες, με τρεις σερί ήττες και είναι πλέον πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να είναι στην επικίνδυνη ζώνη, πριν από το κρίσιμο ματς με την Πόρτσμουθ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, αλλά έχει σκοράρει σε όλα εκτός από δύο. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μέσα στο γήπεδό της φέτος. Εκτός oι μπακ Μόρισον, Κλαρκ - Σόλτερ, τιμωρημένος ο μέσος Βαράν.

Η Πόρτσμουθ, περιορίστηκε στον πόντο με Όξφορντ και είναι προτελευταία, παραμένοντας χωρίς νίκη, η μοναδική που απέμεινε πλέον στη σεζόν. Μόνο άλλες δύο φορές στην ιστορία της, είχε μεγαλύτερο σερί χωρίς νίκη από ξεκίνημα σεζόν και η τελευταία ήταν το 1937-38! Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζον Μουσίνιο, θέλει να σπάσει μία κάκιστη παράδοση στην έδρα της ΚΠΡ, όπου δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες 12 επισκέψεις της, με τελευταίο διπλό το 1961. Εκτός Φάρελ, Σόγκνεσι, Μπόουατ (μπακ) και ο επιθετικός Μπίσοπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άδικο φαβορί η ΚΠΡ καθώς δεν μας έχει δείξει αξιόπιστο. Κακές και οι δύο ομάδες στα μετόπισθεν, θα προτιμήσουμε τα γκολ. G/G (1.80) στη Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πήρε μεγάλο διπλό πριν τη διακοπή με ανατροπή στο Κόβεντρι και έμεινε αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική, με μία ήττα σε πέντε αγώνες. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, είναι δυνατή μέσα στο γήπεδό της, όπου στα τελευταία 13 παιχνίδια για την Τσάμπιονσιπ, έχει χάσει μόνο δύο φορές από τη Λιντς. Αδυναμία της οι στατικές φάσεις (πλην πέναλτι), έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ φέτος από τέτοιες (7). Εκτός μέσος Τσάλομπα, αμφίβολοι οι μπακ Αϊόρφα, Πάλμερ και ο επιθετικός Κομπάτσκι.

Η Μπέρνλι του Σκοτ Πάρκερ, δεν κέρδισε την Πρέστον, αλλά είναι αήττητη έξι σερί αγώνες, με μόνο μία ήττα στη σεζόν. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με τέσσερα γκολ παθητικό και τρεις σερί ανέπαφες εστίες. Τελευταία φορά που έχασε από τη Γουένσντεϊ, τη σεζόν 2008-09. Ο Μπράουνχιλ σκοράρει στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, που η ομάδα του βρήκε γκολ. Εκτός οι μπακ Γουόραλ, Μπέιερ, Έκνταλ, Nτελκρουά, οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ και Ράμζι και ο επιθετικός Μπένσον, αμφίβολος ο εξτρέμ Τρεζόρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε καλό μομέντουμ. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν σε χαμηλά σκορ τα παιχνίδια τους και είναι πιο κυνικοί. Under 2.5 (1.75) στη Betsson.

ΣΤΟΟΥΚ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Στόουκ, κάνει θετικό ξεκίνημα με τον νέο προπονητή Ναρσίς Πέλας, καθώς είναι αήττητη σε δύο ματς μαζί του, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ, μετά την πρώτη φετινή της ισοπαλία με Σουόνσι. Βασίζεται περισσότερο στην έδρα της, όπου έχει πάρει τις δύο από τις τρεις φετινές της νίκες. Δεν έχει κερδίσει όμως εντός έδρας τη Νόριτς από το 2016 και γενικά από το 2018. Εκτός οι μέσοι Πίρσον, Γκουτς, αμφίβολος ο αμυντικός Λαουάλ και ο επιθετικός Γκάλαχερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Νόριτς, είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές (μία ήττα σε οκτώ), ενώ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, σκοράροντας 12 φορές στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Και οι δέκα τελευταίες ήττες όμως για την ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ ήταν εκτός έδρας. Ο Σάινθ, έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ στην κατηγορία (7 γκολ, 2 ασίστ), στο τελευταίο εκτός έδρας ματς έκανε χατ-τρικ. Εκτός οι μέσοι Γκιμπς, Ερνάντες, Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Γκαν και ο βασικός μέσος Νούνιες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα καναρίνια αρέσκονται σε ανοιχτά παιχνίδια και η Στόουκ έχει δείξει κάτι αντίστοιχο εντός έδρας. Over 2.5 (1.83) στη Betsson.

Βαθμολογία -

18/10/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 19 9 6 1 2 18 8 10
2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 19 9 6 3 0 12 3 9
3 Μπέρνλι Μπέρνλι 18 9 5 3 1 14 4 10
4 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 17 9 5 2 2 12 6 6
5 Λιντς Λιντς 16 9 4 4 1 15 7 8
6 Γουότφορντ Γουότφορντ 16 9 5 1 3 14 14 0
7 Νόριτς Νόριτς 15 9 4 3 2 16 10 6
8 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 15 9 4 3 2 15 11 4
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 14 9 4 2 3 10 7 3
10 Όξφορντ Όξφορντ 12 9 3 3 3 13 11 2
11 Σουόνσι Σουόνσι 12 9 3 3 3 8 6 2
12 Ντέρμπι Ντέρμπι 12 9 4 0 5 12 12 0
13 Χαλ Χαλ 12 9 3 3 3 12 13 -1
14 Πλίμουθ Πλίμουθ 11 9 3 2 4 10 13 -3
15 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 11 9 3 2 4 11 15 -4
16 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 11 9 2 5 2 10 14 -4
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 10 9 3 1 5 10 12 -2
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 9 9 2 3 4 12 11 1
19 Πρέστον Πρέστον 9 9 2 3 4 7 12 -5
20 Κόβεντρι Κόβεντρι 8 9 2 2 5 10 13 -3
21 Λούτον Λούτον 8 9 2 2 5 8 15 -7
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 7 9 1 4 4 9 16 -7
23 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 5 9 0 5 4 9 20 -11
Promotion
Promotion Playoffs
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr