Ποδόσφαιρο

Super League: Ο Ολυμπιακός, η ψυχολογία του Παναθηναϊκού και το φορμάρισμα του Άρη

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Super League: Ο Ολυμπιακός, η ψυχολογία του Παναθηναϊκού και το φορμάρισμα του Άρη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» το ματς και να περιμένει το ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια για να δει αν θα είναι ξανά στην κορυφή ή θα παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Στο Καραϊσκάκη προέρχεται από τις νίκες με Ατρόμητο και Μπράγκα, χωρίς να δεχθεί γκολ, έχει μία απώλεια, την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ενώ όλες οι νίκες του φέτος είναι από ημίχρονο, δείχνοντας και τον τρόπο για να κερδίζει. Έτοιμοι αναμένεται να είναι και οι μεσοεπιθετικοί Τσικίνιο, Μαρτίνς και Γουίλιαν.

Μπορεί ο Λεβαδειακός να μην έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο είναι ανταγωνιστικός και στην τελευταία αγωνιστική έχασε πολύ δύσκολα από τον ΠΑΟΚ, έχοντας χάσει πέναλτι στο 0-0, όπως είχε γίνει και στο τελευταίο εκτός έδρας ματς, με τον Αστέρα. Μακριά από την Λιβαδειά έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα κι αυτή με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει τελικά στον πάγκο, εκτός είναι οι στόπερ Εραμούσπε, μέσος Κωστή, επέστρεψαν ο γκολκίπερ Γκροφ και ο στόπερ Βήχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Έχει ευκαιρία κόντρα στον αδύναμο Λεβαδειακό να πάρει εύκολο τρίποντο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ θα μπου αποφασισμένοι να "καθαρίσουν" από νωρίς. 1/1 σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ΟΦΗ άλλαξε αναγκαστικά προπονητή μετά το προσωπικό πρόβλημα του Δέλλα και ο Ράσταβατς θα κάνει ντεμπούτο στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος προπονητής έχει ρίξει βάρος στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας για να περιορίσει τα σκαμπανεβάσματα στην ομάδα του, που τη μία κερδίζει στο Ηράκλειο τον Άρη και την άλλη χάνει από τον Παναιτωλικό. Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη σημαντική νίκη στις Σέρρες, ενώ έχει σκοράρει κι έχει δεχθεί γκολ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» του τίτλου και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο στο Ηράκλειο, που θα του δώσει περισσότερα από τους βαθμούς για να αποκτήσει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ματς είναι ιδιαίτερο καθώς είναι το πρώτο μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ, είναι ιδιαίτερο και για τον Αλόνσο, που χρειάζεται αποτελέσματα για να μην κινδυνεύσει η θέση του. Εκτός έδρας οι «πράσινοι» δεν έχουν ακόμη νίκη, ενώ σημαντική είναι η απουσία του φορ Ιωαννίδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O OΦΗ μπαίνει σε νέα εποχή με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του. Την 1η αγωνιστική έκανε τη νίκη του πρωταθλήματος, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι "πράσινοι" είναι βυθισμένοι στην θλίψη έπειτα από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Το "τριφύλλι" καλείται να δείξει το μέταλλό του και να παίξει σε δύσκολες συνθήκες. Δύσκολη έδρα το Γεντί Κουλέ, βάζουν και δέχονται εύκολα γκολ οι γηπεδούχοι. G/G σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

ΑΡΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Άρης πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στον αγώνα με την Λαμία, μετά από εκείνες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, δεν έχει δεχθεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του και είναι στη δεύτερη θέση. Με νέο τρίποντο μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή αν δεν κερδίσει ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ωστόσο το βασικό είναι ότι δείχνει πολύ φορμαρισμένος και παίρνει σημαντική βοήθεια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Μάντζιος είδε και τον στόπερ Βέλεθ να επιστρέφει στη δράση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Λεωφόρο και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το παλεύει όμως, έχει πολλές ισοπαλίες (πέντε σε επτά αγωνιστικές) και έχει αποτελέσματα στα μεγάλα ματς (με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και έχασε δύσκολα από τον Ολυμπιακό). Δείχνει πάντως ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω για το τρίποντο. Για τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη είναι εκτός οι τιμωρημένοι μέσος Μουτίνιο και ακραίος Μανθάτης και οι τραυματίες αμυντικοί Μεχίας, Πασαλίδης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Άρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Το βασικό του όπλο είναι η φόρμα του και η ψυχολογία του, αφού παίρνει αποτελέσματα και μάλιστα μεγάλα. Κόντρα στην Athens Kallithea στο Βικελίδης έχει την ευκαιρία ακόμη και να πατήσει κορυφή, αφού υπάρχει και το ντέρμπι των "Δικεφάλων". Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Καλλιθέας, που δεν μπορεί με τίποτα να βρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν. 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.87 από την Betsson.

Βαθμολογία -

18/10/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 16 7 5 1 1 13 5 8
2 Άρης Άρης 14 7 4 2 1 10 6 4
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 14 7 4 2 1 11 2 9
4 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 14 7 4 2 1 10 3 7
5 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 11 7 3 2 2 7 5 2
6 ΟΦΗ ΟΦΗ 11 7 3 2 2 12 12 0
7 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 9 7 2 3 2 8 7 1
8 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 9 7 2 3 2 6 6 0
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 8 7 2 2 3 10 11 -1
10 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 7 7 2 1 4 6 13 -7
11 Καλλιθέα Καλλιθέα 5 7 0 5 2 5 8 -3
12 Λαμία Λαμία 5 7 1 2 4 5 12 -7
13 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 4 7 0 4 3 4 10 -6
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.