Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Χαμένη η Γιουνγκ Μπόις!

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 00:19

Η Σερβέτ θέλει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη άμεσου ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα, την ώρα που η Γιουνγκ Μπόις παραπαίει. 

Α' Ελβετίας: Χαμένη η Γιουνγκ Μπόις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Γιουνγκ Μπόις έχασε και τη προηγούμενη αγωνιστική, πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Ακόμη μια κακή εμφάνιση από την ομάδα, που έχασε στην έδρα της Βασιλείας με 1-0. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η ομάδα που είναι στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας μόλις μία νίκη. Χρειαζόταν τη διακοπή και ευελπιστεί να γυρίσει ο διακόπτης από εδώ και πέρα. Φυσικά είναι μια ομάδα που δεν μπορεί κανείς να διαγράψει. Πάρα πολλά τα προβλήματα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Λουκέρνη δείχνει να είναι σε πολύ καλό μομέντουμ τις τελευταίες εβδομάδες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στη Λωζάνη. Βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι στη συνέχεια, όμως βρήκε τον τρόπο να φέρει στα ίσια το ματς. Σπουδαίο comeback και καλή εμφάνιση για μία ακόμη φορά. Συνεχίζει απτόητη και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας. Μαζί με τη Σεν Γκάλεν, έχει τη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μπέικα, Τσέιντερ και Καρβέινα είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΖΥΡΙΧΗ

Η Γκρασχόπερς πάνω που προσπαθούσε να ισορροπήσει και να βρει το καλό της εαυτό, ήρθε η ήττα από τη Βιντερτούρ εκτός έδρας με 1-0. Ένα γκολ που δυστυχώς για την ίδια ήρθε προς το φινάλε του ματς και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στις πρώτες 9 αγωνιστικές και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έδωσε και ένα φιλικό απέναντι στη Ξάμαξ στη διακοπή, όπου κέρδισε εύκολα με 6-0. Μοναδική απουσία ο Μπαμπούνσκι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ζυρίχη έβγαλε μια πολύ δύσκολη υποχρέωση πριν τη διακοπή, αφού φιλοξένησε τη Λουγκάνο. Εκεί οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Προηγήθηκε στο ματς η Λουγκάνο, όμως η απάντηση ήταν άμεση από τη Ζυρίχη. Πολύ καλύτερη στο ματς η Λουγκάνο, που ήταν πιο απειλητική και πιεστική, όμως η Ζυρίχη στάθηκε όρθια. Είναι στη πρώτη θέση σε τριπλή ισοβαθμία η Ζυρίχη. Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα και θέλει να συνεχίσει έτσι. Ντι Γκιούστο και Γιουρέ είναι εκτός με τραυματισμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες πήραν τις απαραίτητες ανάσες και έρχονται μετά τη διακοπή σε ένα ντέρμπι. Μοιρασμένο το σετ δικαιολογημένα και είναι πολύ δύσκολο να καταλήξουμε σε σημείο. Προτιμότερο το g/g (1.70) στη Betsson.

ΣΕΡΒΕΤ – ΣΙΟΝ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Σερβέτ παρουσίασε τα αμυντικά της προβλήματα και δέχθηκε ξανά γκολ. Έπαιξε με τη Σεν Γκάλεν πριν τη διακοπή και έφερε ισοπαλία με 1-1. Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ισορροπημένο και η ισοπαλία μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα. Η Σερβέτ παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από τη κορυφή. Έδωσε ένα φιλικό απέναντι στη Γκρενόμπλ και εκεί έφερε ισοπαλία με 1-1 σκορ. Πλήρης η αποστολή, δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Σιόν μετά το δυναμικό ξεκίνημα που έκανε, δείχνει πως η απόδοσή της αρχίζει και πέφτει σιγά σιγά. Ούτε στο τελευταίο της αγώνα κέρδισε, μένοντας στο 1-1 με την Ιβερντόν εντός έδρας. Ήταν πολύ καλύτερη στο ματς, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτερο γκολ. Μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη που ισοφάρισε, έστω και αργά. Δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Σο, Μολίν και Μπουά είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερβέτ θέλει να φτάσει τη χρονιά μακριά και να μη σταματήσει εκεί που έμεινε πέρυσι από δυνάμεις. Η Σιόν φυσικά είναι αξιόμαχη ομάδα και μπορεί να ακολουθήσει σε ρυθμό τους γηπεδούχους. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

Βαθμολογία -

18/10/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 18 9 5 3 1 17 11 6
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 18 9 5 3 1 16 10 6
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 18 9 5 3 1 15 10 5
4 Σερβέτ Σερβέτ 17 9 5 2 2 14 16 -2
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 14 9 4 2 3 17 11 6
6 Βασιλεία Βασιλεία 13 9 4 1 4 16 9 7
7 Σιόν Σιόν 12 9 3 3 3 11 8 3
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 9 9 2 3 4 9 14 -5
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 8 9 2 2 5 10 14 -4
10 Λωζάνη Λωζάνη 8 9 2 2 5 13 19 -6
11 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 7 9 2 1 6 6 16 -10
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr