Ποδόσφαιρο

Super League: Επιστροφή με αμφίρροπες αναμετρήσεις

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 00:05

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Super League.

Super League: Επιστροφή με αμφίρροπες αναμετρήσεις

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ο Βόλος έκανε και νέο «διπλό», αυτήν τη φορά στο Περιστέρι και με ανατροπή στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά θέλει να αρχίσει να παίρνει τρίποντα και στο Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου μέχρι στιγμής έχει κέρδος μόλις μία ισοπαλία, στο τελευταίο ματς με την Καλλιθέα κι ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες, ενώ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Γκλάβτσιτς, μόνιμα απόντες οι γκολκίπερ Σιαμπάνης, μέσος Ντε Καμπς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη στην Λαμία ο Πανσερραϊκός και ήρθε η νέα εντός έδρας ήττα, αυτήν τη φορά από τον ΟΦΗ για να τον φέρει στην τελευταία θέση. Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα των Σερρών είναι η αμυντική λειτουργία, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τα περισσότερα γκολ, που έχει δεχθεί, διότι στην επίθεση βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στον Βόλο, χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Στάικο και τον τραυματία Ουαγκέ, ενώ επιστρέφουν ο αμυντικός Περούτσι και ο επιθετικός Σαλαζάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι παραμονής στο Πανθεσσαλικό και από τα λεγόμενα "εξάποντα". Κόντρα ανάμεσα στις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος που καίγονται για βαθμούς. Θα πάρουν ρίσκα για να φτάσουν στη νίκη και αναμένουμε ανοικτό ματς. Over 2.5 σε απόδοση 2.25 από την Betsson.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πάνω που ο Ατρόμητος έδειχνε να έχει φορμαριστεί και να επιβεβαιώνει στην πράξη ότι είναι ικανός να διακριθεί, έχοντας ένα πολύ καλό ρόστερ, ήρθε η ήττα από τον Βόλο στο Περιστέρι για να τον φέρει πίσω. Παίζει και πάλι στο γήπεδο του, όπου έχει πάντως μόλις μία νίκη, ενώ πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι δέχεται γκολ σε όλους τους αγώνες του. Ο Γκαρσία προσπαθεί να βρει τη λύση, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο στόπερ Μπρόρσον, από πρόβλημα προέρχεται ο φορ Καρλίτος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η εκπληκτική πορεία του Παναιτωλικού το τελευταίο διάστημα συνεχίστηκε με τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Πετράκη να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση. Είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από αυτά τα ματς, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε τρεις αγώνες και έχει πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεση του τον ακραίο Τορεχόν και τον αμυντικό Μλάντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναιτωλικός εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο έμπειρος Γιάννης Πετράκης έχει βρει τις ισορροπίες και διαχειρίζεται άψογα το "φτωχό" ρόστερ των "καναρινιών". Ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να μοχθήσει. Προτιμότερη επιλογή Χ/1 σε απόδοση 4.70 από την Betsson.

ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Λαμία δεν τα κατάφερε ούτε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου είχε δύσκολο έργο πάντως, στην επιστροφή του Βόκολου στον πάγκο της. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, δεν έχει κερδίσει μετά την πρεμιέρα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδο της, όπου έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Έχει μεγάλη ανάγκη το αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα και ο Βόκολος δούλεψε στη διακοπή για να τη βελτιώσει, καθώς είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα από πέρσι.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Ο Αστέρας επιβεβαίωσε και στην Λεωφόρο απέναντι στην Καλλιθέα τη δύναμη του εκτός έδρας (δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, χωρίς ήττα μέχρι τώρα), αλλά και την ευκολία που αλλάζει προπονητές, αφού ο Μακελελέ δεν έκλεισε μήνα στην Τρίπολη. Στην άκρη του πάγκου επέστρεψε ο Παντελίδης, ο οποίος θέλει να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στην Λαμία, όπου συνήθως δυσκολεύεται. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Μουνιόθ, από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος και ο αμυντικός Καστάνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς αλλά η εικόνα τους είναι άκρως απογοητευτική. Ο κόουτς Βόκολος είχε την ευκαιρία στην διακοπή να δουλέψει και να διορθώσει πράγματα και καταστάσεις, αλλά το ματς με τον Αστέρα μόνο εύκολο δεν είναι. Νέος κόουτς και για την ομάδα της Τρίπολης, με τον γνώριμο Σάββα Παντελίδη να καλείται να βάλει σε μια τάξη τους Αρκάδες, που παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα μέχρι στιγμής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για το τρίποντο, οπότε θα δούμε ανοικτό ματς. Προτιμότερη επιλογή G/G σε απόδοση 1.90 από την Betsson.

Βαθμολογία -

18/10/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 16 7 5 1 1 13 5 8
2 Άρης Άρης 14 7 4 2 1 10 6 4
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 14 7 4 2 1 11 2 9
4 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 14 7 4 2 1 10 3 7
5 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 11 7 3 2 2 7 5 2
6 ΟΦΗ ΟΦΗ 11 7 3 2 2 12 12 0
7 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 9 7 2 3 2 8 7 1
8 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 9 7 2 3 2 6 6 0
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 8 7 2 2 3 10 11 -1
10 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 7 7 2 1 4 6 13 -7
11 Καλλιθέα Καλλιθέα 5 7 0 5 2 5 8 -3
12 Λαμία Λαμία 5 7 1 2 4 5 12 -7
13 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 4 7 0 4 3 4 10 -6
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr