Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Εύκολο έργο για τα βαριά χαρτιά!

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 00:40

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής στην κορυφαία κατηγορία της Κύπρου.

Α' Κύπρου: Εύκολο έργο για τα βαριά χαρτιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΑΠΟΕΛ

Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής της Ομόνοιας στο ξεκίνημα της περιόδου. Αν και νεοφώτιστη έχει προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Έφθασε στην διακοπή του πρωταθλήματος με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς και ανέλπιστα βρίσκεται οριακά κάτω από την ζώνη των πλέι οφ. Σκοράρει με άνεση εσχάτως. Δεν υπολογίζονται ο κεντρικός αμυντικός Αντωνίου, ο κεντρικός μέσος Βρόντης και ο επιθετικός Κούτσακος που είναι δανεικοί από τον ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφει ο κεντρικός μέσος Χαβέλκα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο ΑΠΟΕΛ βρήκε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι δύο μαζεμένες γκέλες με Ομόνοια 29 Μαΐου και ΑΕΚ Λάρνακας πλήγωσαν την ομάδα της Λευκωσίας που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και πλέον ο γνώριμός από την θητεία του στην ΑΕΚ, ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τα ηνία και δήλωσε έτοιμος για να οδηγήσει ξανά ψηλά τους γαλαζοκίτρινους. Οι επιθετικοί Μάγιερ και Δώνης είναι αμφίβολοι για την αποστολή στη Λάρνακα. Ακολουθεί ματς με την Μπόρατς για το Κόνφερενς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πρώτο του παιχνίδι με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο δίνει o ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου στη Λάρνακα. Για τα αγωνιστικά και τι θα δούμε με τον Ισπανό θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Κύπρο. Πάντως το εμπόδιο των γηπεδούχων είναι χαμηλό και οι πρωταθλητές θα κάνουν τη δουλειά. 2/2 σε απόδοση 1.85 από την Betsson.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε με σκαμπανεβάσματα στην διαδρομή της πριν από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα ματς οδήγησαν τους πράσινους στην τρίτη θέση, άπαντες θεωρούν πως ήρθε η ώρα για ένα θετικό σερί. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Ο κόουτς Βάλντας Νταμπράουσκας υπολογίζει στον εξτρέμ Σεμέδο και στον στράικερ Στεπίνσκι, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο επιθετικός Κακουλής. Νοκ άουτ ο μεσοεπιθετικός Μουσιαλόφσκι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ένωση έφθασε στην διακοπή του πρωταθλήματος με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε η τεχνική ηγεσία. Ο γνώριμος από την θητεία του στον Ατρόμητο, Νταμίρ Κάναντι ανέλαβε τα ηνία και θα ντεμπουτάρει στο ΓΣΠ.Ο Αυστριακός κόουτς καλείται να βρει λύσεις, κυρίως στην άμυνα. Τιμωρημένοι είναι οι αριστερός μπακ Μεντί, ο κεντρικός αμυντικός Χούγκενχουτ, ο δημιουργικός μέσος Γκότλιεμπ και ο σέντερ φορ Σαμ . Ανέτοιμοι ο δεξιός μπακ Φλίτερ και ο αμυντικός χαφ Νόρτεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μόνο που απομένει στο ΓΣΠ είναι η Ομόνοια να κάνει αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της, το 5ο φετινό τρίποντο. Τόσο απλά. 1/1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.96 από την Betsson.

ΠΑΦΟΣ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Η Πάφος έκλεισε το διάστημα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος στην πρώτη θέσης της κατάταξης, Εκεί θέλει αν μείνει ως το φινάλε η σούπερ φιλόδοξη ομάδα με το υψηλό μπάτζετ και τα εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Φουλ επίθεση από τους γαλάζιους που σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται και εύκολα τέρματα, Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο Ισπανός κόουτς Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι τιμωρημένος και δεν θα καθίσει στον πάγκο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Καρμιώτισσα πρόλαβε στο διάστημα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος και γύρισε σελίδα καθώς ανέλαβε τα ηνία της ο Μάουρο Καμορανέζι και ήδη κατέγραψε και την πρώτη νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Πήρε τα πάνω της ψυχολογικά η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια και είχε και την ηρεμία να δουλέψει 15 ημέρες ο Ιταλός κόουτς για να προσδώσει την δική του αγωνιστική φιλοδοξία. Χαμηλά θα κρατήσει κατά το δυνατόν το τέμπο στους αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είδε την ομάδα του να δέχεται πρώτη γκολ. Τέσσερις φορές κατάφερε να βρει την απάντηση και μόλις μία φορά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Κόντρα στην Καρμιώτισσα, πέραν της νίκης για να συνεχίσει να διατηρείται στο ρετιρέ αήττητη, στόχος είναι η βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι. 1 και N/G σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr