Ποδόσφαιρο

Α' Ιρλανδίας: Χτυπούν καμπανάκια για τους πρωτοπόρους

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 23:31

Σέλμπουρν και Ντέρι, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας στολάρουν στα τελευταία ματς και το κίνητρό τους στα σημερινά παιχνίδια μας δίνει ευκαιρίες για καλά κέρδη

Α' Ιρλανδίας: Χτυπούν καμπανάκια για τους πρωτοπόρους

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ

Ούτε την ύστατη στιγμή μπορεί να κερδίσει η Ντάνταλκ, έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο του υποβιβασμού. Πήρε βέβαια θετικό αποτέλεσμα με σκορ 1-1 απέναντι στη Γκάλγουεϊ. Σκόραρε μάλιστα στη τελευταία φάση του αγώνα για να κόψει το τρίποντο στην αντίπαλό της. Αυτό δεν αλλάζει και πολλά εξάλλου, αφού παραμένει στη τελευταία θέση με 25 βαθμούς, στο -8 από τη Ντροχέντα. Πλήρης η αποστολή.

Η Ντέρι έφερε τη δεύτερη της σερί ισοπαλία τη περασμένη αγωνιστική. Έπαιξε εντός έδρας με τη Σλίγκο Ρόβερς και το τελικό σκορ ήταν το 1-1. Σε ένα ματς που ήταν αρκετά ισορροπημένο, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ. Η Σέλμπουρν που είναι πρώτη συνεχώς της κάνει δώρα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αλλά βαδίζει στον ίδιο δρόμο και αυτή και δεν μπορεί να περάσει πρώτη. Δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τεράστια διαφορά κινήτρου για τις δύο ομάδες με την Ντέρι να κυνηγάει την κορυφή και την Ντάνταλκ να έχει συμβιβαστεί με το μοιραίο. Δεν ξεφεύγουν τα σκορ των δύο, με τη φιλοξενούμενη να ισχύει το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Θα προσπαθήσει για τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο και χωρίς να ρισκάρει νέο στραπάτημα.
2 και under 3,5 στο 2,10 από την Βetsson


ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα έφερε η Ντροχέντα τη περασμένη αγωνιστική, διευρύνοντας το αήττητο σερί της. Αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γουότερφορντ σε ένα ματς που δεν ματς πρόσφερε κανένα γκολ. Αν κάποια άξιζε τη νίκη, ήταν η Γουότερφορντ, αλλά δεν ήταν εύστοχη στη τελική προσπάθεια. Έξι τα παιχνίδια στη σειρά στα οποία δεν έχει ηττηθεί. Είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τουλάχιστον φαίνεται να αποφεύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Μπάβα (μ) και Πίεροτ (ε) είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Χαμογέλασε ξανά η Σάμροκ αφού κέρδισε με 2-0 τη πρωτοπόρο Σέλμπουρν. Σε ένα κλειστό ματς, αρκετά ισορροπημένο και με λίγες φάσεις, κατάφερε να σκοράρει δις και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο. Μόλις 3 φορές βρήκε στόχο και τις δύο σκόραρε. Ακριβώς τις ίδιες φάσεις κατέγραψε και η Σέλμπουρν αλλά δεν σκόραρε καμία. Με τη νίκη αυτή μπήκε δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει το μπαμ. Μόλις δύο βαθμούς μακριά είναι κι ας βρίσκεται στη 3η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει το αήττητο σερί η Ντροχέντα με στόχο τη σωτηρία και τουλάχιστον τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνει και κόντρα στη Σάμροκ, η οποία πάντως ισοβαθμεί με την Ντέρι στη 2η θέση δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση και από τη πρωτοπόρο Σέλμπουρν. 2 και under 3,5 στο 2,54 από την Betsson

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Σέλμπουρν δείχνει ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ στην κορυφή της βαθμολογίας και νιώθει αφόρητη πίεση. Γκέλαρε για μία ακόμη μια φορά, αφού έχασε στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς. Έχασε με 2-0 σε ένα ματς το οποίο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, οι δύο ομάδες έκαναν ακριβώς τον ίδιο αριθμό φάσεων, αλλά η Σάμροκ ήταν πιο εύστοχη. Δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και ο τίτλοι ξαφνικά αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Γκρίφιν και Λούνεϊ είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ Γκάνον και Σμιθ είναι τιμωρημένοι.

Καλό αποτέλεσμα ήταν για τη Γουότερφορντ η λευκή ισοπαλία απέναντι στη Ντροχέντα. Δεν είχε κερδίσει τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές και ένιωθε αφόρητη πίεση. Στο ματς βέβαια ήταν πολύ καλύτερη και μπορούσε άνετα να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν ήταν εύστοχη. Μόλις μια νίκη έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Ουσιαστικά η υπόθεση παραμονή έχει κλείσει και δεν έχει άγχος. Από εδώ και πέρα παίζει για τον κόσμο της. Δεν έχει απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φιρί φιρί το πάει η Σέλμπουρν να γκρεμιστεί μόνη της από την κορυφή αλλά κόντρα στην μέτρια Γουότερφορντ έχει την ευκαιρία να πάρει βαθιά ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αμυντικό πρόβλημα και αν η Σέλμπουρν συνέλθει, μπορεί να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.
1 και γηπεδούχος over 1,5 στο 2,23 από την Βetsson


ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Σεντ Πάτρικς πήγε στην έδρα της Μποέμιανς και περίμενε μεγαλύτερη αντίσταση. Όμως εκμεταλλεύτηκε τη καλή της φόρμα, αλλά και τη κούραση της αντιπάλου, φθάνοντας έτσι στη νίκη με 1-3 σκορ. ‘Ετσι έφτασε στις 7 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα. Με αυτή τη φόρμα βάζει πλώρη για πρωτάθλημα. Πέντε σερί οβερ 2.5 μετράει για το πρωτάθλημα, όλα φυσικά με νίκες. Πλήρης η αποστολή.

Αν και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε όμως πόνεσε αρκετά. Έπαιξε με τη Ντάνταλκ, σκόραρε στο 41ο λεπτό και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Πέταξε έτσι μεγάλη ευκαιρία να βάλει ένα σημαντικό τρίποντο στο σακούλι της. Με αυτούς τους δύο βαθμούς θα ήταν σε ακόμη ισχυρότερη θέση και ίσως εντός τριάδας. Παραμένει και αυτή σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή και θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι φορμαρισμένων στο Richmond Park με τη Σεντ Πάτρικς να πετυχαίνει σπουδαία και άνετη νίκη την περασμένη αγωνιστική, ενώ και η Γκάλγουεϊ χτίζει σερί και έχει ψυχολογία. Πάμε με τα γκολ.
GG και over 2,5 στο 2.51 από την Betsson

Βαθμολογία -

17/10/2024Premier Division
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 54 33 14 12 7 34 25 9
2 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 52 33 13 13 7 46 29 17
3 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 52 33 14 10 9 46 34 12
4 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 50 33 14 8 11 46 36 10
5 Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ 50 33 13 11 9 29 24 5
6 Σλίγκο Ρόβερς Σλίγκο Ρόβερς 48 33 13 9 11 38 45 -7
7 Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ 44 33 13 5 15 40 41 -1
8 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 37 33 9 10 14 35 41 -6
9 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 33 33 7 12 14 40 55 -15
Champions League Qualification
Conference League Qualification
Relegation Playoff

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr