Ποδόσφαιρο

Παιχνίδι με τα γκολ στην Β' Γαλλίας

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 00:40

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για έξι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β' Γαλλίας.

Παιχνίδι με τα γκολ στην Β' Γαλλίας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Γαλλίας.

ΜΑΡΤΙΓΚ - ΡΟΝΤΕ

Πήρε το ελάχιστο στην Κορσική κόντρα στην Αζαξιό, αν και από το 39’ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω και στο 73’ βρέθηκε να παίζει εναντίον 9 γηπεδούχων. Έτσι εξηγείται, μάλιστα, και η δήλωση του προπονητή της, Τιερί Λορέ: «Σήμερα χάσαμε 2 βαθμούς, δεν πήραμε έναν». Σε φιλικό έμεινε στο 1-1 με την Μπαστιά. Τιμωρημένος ξανά ο αναπληρωματικός κίπερ, Μαριγιά, εξέτισε ο βασικός φορ, Οκό. Αμφίβολος ο εξτρέμ Σαμάλ, εκτός ο φορ Ντιαβαρά και ο αρχηγός Μπελουμού.

Πήρε βαθιά ανάσα μετά την νίκη με ανατροπή επί της Γκρενόμπλ. Δεν της κόπηκαν τα πόδια στο 0-1 του 44’. Μπήκε δυνατά στο β’ και ισοφάρισε γρήγορα για να το «γυρίσει» δικαίως βάσει εικόνας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Άπαντες στάθηκαν στην ομιλία αυτοπεποίθησης του προπονητή, Σαντινί στο ημίχρονο. Δύσκολα θα αγωνιστούν ο χρήσιμος μπακ Λιπίνσκι και ο δυναμικός μεσοαμυντικός Τσουγκρανί, γυρίζει ο δυναμικός μπακ Νγουγιαμσά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με προβληματική εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική τους θέση. Προέχει να μην ηττηθούν, καθώς αυτά τα παιχνίδια είναι "εξάποντα" παραμονής. Προτιμότερη επιλογή Under 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Betsson.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΠΟ

Έχασε τα… αυγά και τα καλάθια στο Κλερμόν σε ματς που δεν αντέχει κριτικής. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15’ και στο 56’ ήδη το σκορ έγραφε 4-0. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει προς το τέλος και ουσιαστικά να βάλει το γκολ της τιμής. Μετρά «6 στα 8» over 2,5 στο πρωτάθλημα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει «4 στα 4» over 3,5 εντός! Εκτός ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός, Χέμια. Λογικά επιστρέφουν ο κομβικός στόπερ Γκομίς, ο γρήγορος εξτρέμ Ζούνιορ Μέντες και ο πολύπειρος πλάγιος αμυντικός Αμπνταλάχ Ντουρ.

Χωρίς επίσημο ματς περισσότερο από 20 ημέρες. Δεν διεξήχθη το παιχνίδι με την Μπαστιά, καθώς οι Κορσικανοί λόγω απεργίας των συγκοινωνιών δεν κατάφεραν να φθάσουν στον προορισμό τους. Έτσι η Πο προβληματίζεται για τον ρυθμό της, καθώς έχει να παίξει επίσημο ματς από τις 27/9 και την ήττα με 3-1 στο Λαβάλ. Έχει προβλήματα. Τιμωρημένος ο σημαντικός μπακ Γκασπάρ. Παραμένει εκτός ο δυναμικός πλάγιος αμυντικός Ομπιάνγκ και ο αναπληρωματικός Γκόμες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκινγκάμπ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα δέχεται κιόλας με ευκολία τέρματα. Από την άλλη, η Πο δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί. Θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Betsson.

ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ - ΚΑΕΝ

Μπορούσε τον βαθμό στο εκτός με την Ανεσί, όμως για πολλοστή φορά πλήρωσε μία αμυντική αδράνεια. Γενικώς, πάντως, βάσει εικόνας δεν άξιζε περισσότερα, ήταν πολύ άτολμη στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στο β’ υπήρχαν σημεία που πιέστηκε από την αντίπαλό της. Με την τύχη της ομάδας του τα έβαλε μετά το τέλος του ματς ο κόουτς, Γκρεγκορί Πουαριέ. Έμεινε στο 1-1 σε φιλικό με την Μπουρζ που παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία. Πρόβλημα τραυματισμού για τον έμπειρο μεσοαμυντικό, Ντανζέ και τον ακραίο χαφ, Ντουκουρέ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Απολύτως δίκαιη η ήττα της, έστω και το τέλος από την Λοριάν. Είχε πολλά θέματα στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας ειδικά μετά το 20’. Ταυτόχρονα ήταν και πάλι προβληματική ανασταλτικά με συνέπεια να ηττηθεί στο εντός με ανατροπή. «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια» παραδέχθηκε μετά το ματς ο κόουτς, Σεούμπ που νιώθει, πλέον, πίεση. Μετρά 4 g/g και over 2,5 στα 5 πιο πρόσφατα. Παραμένουν εκτός οι Οτρέ (ΜΕ) και Μαντρέα (Τ). Τιμωρημένος ο Ντεμποχί (M).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με ξεκάθαρα αμυντικά προβλήματα, που προβληματίζουν και δικαίως βρίσκονται χαμηλά βαθμολογικά. Για σημείο δεν είναι καμία από τις δύο άξια εμπιστοσύνης, οπότε θα πάμε με τα γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Betsson.

ΛΑΒΑΛ - ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ

Βάσει εξέλιξης μπορούσε τον βαθμό, βάσει εικόνας ηττήθηκε δικαίως στο εκτός με την Παρί. Ήταν πολύ παθητική στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο β’ πιέστηκε αρκετά ειδικά μετά το 55’ και τελικά ενέδωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έτσι μετά από σερί τριών νικών έχασε. «Μετρά «2 στα 3» g/g εντός. Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Μπιαντά και ο ποιοτικός μέσος Αντεοτί. Δεν θα διαφοροποιήσει τον σχηματισμό 5-3-2, θέση βασικού στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Σανά.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της η Δουνκέρνη. «Τρέχει» με 5-1-0 από τις 30 Αυγούστου. Τελευταίο της «θύμα» η Τρουά, την οποία νίκησε με ανατροπή παρότι ήταν σε μέτρια μέρα. Βρέθηκε να χάνει στο 43’ και κατάφερε μέχρι το 65’ να το γυρίσει. Στο 82’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα και εκεί τελείωσαν όλα. Ήταν εντυπωσιακή σε φιλικό με την Χάβρη, την οποία νίκησε με 1-5! Δεν φαίνεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Δουνκέρνη βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές είναι σε τρομερή κατάσταση. Από την άλλη, η Λαβάλ μετρούσε πέντε ματς αήττητη αλλά ηττήθηκε στο Παρίσι και μένει να φανεί τι αντίδραση θα βγάλει. Η λογική λέει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάνε κλειστά με σκοπό να πάρουν έστω τον βαθμό. Προτιμότερη επιλογή Under 2.5 σε απόδοση 1.62 από την Betsson.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ - ΜΕΤΣ

Δίκαιη ήττα στο εκτός από την Ροντέ δεχόμενοι δύο γκολ στο β’ μέρος. Έδειξε τρομερή αδυναμία να προσαρμοστεί τακτικά στην αναδιάταξη των γηπεδούχων και το «πλήρωσε». Στην διακοπή έδωσε φιλικό με την Σερβέτ (1-1) που της βγήκε… ξινό. Και αυτό γιατί τραυματίστηκαν οι χαφ Μπενέτ και Σιλβέστρ. Παραμένει εκτός από την έναρξη της σεζόν ο ποιοτικός μέσος Τουράι και επομένως η ομάδα έχει μείνει με τους Ρίγκο, Βαλς και Μπέμπα στην μεσαία γραμμή. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο αρχηγός Νέστορ, αλλά και ο χαφ Τουρέ.

Διπρόσωπη, αλλά νικήτρια με Αμιάν αποφεύγοντας την αυτοχειρία. Προηγήθηκε στο 43’ με 3-0 και στο 76’ είδε την φιλοξενούμενη να μειώνει σε 3-2. Έκανε θρίλερ το ματς, αλλά εν τέλει πήρε το τρίποντο που την διατηρεί κοντά στην κορυφή. Μετρά 4 over 2,5 στα πέντε τελευταία, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόνο σε ένα ματς. Καταγράφει την σημαντική επιστροφή του αρχηγού της, Ουντόλ που εξέτισε την ποινή του. Δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό 4-2-3-1 ο Γάλλος κόουτς Λε Μινιάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη μονομαχία, ανάμεσα σε δύο ομάδες με σχεδόν παρόμοια πορεία μέχρι στιγμής. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε άντερ, οπότε θα εμπιστευτούμε την προϊστορία. Under 2.5 σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΚΛΕΡΜΟΝ

Δεδομένα χωρίς ρυθμό οι γηπεδούχοι που έχουν να παίξουν επίσημο ματς από τις 27/9 και το εντός 2-2 με την Ανεσί. Ο λόγος; Η αναμέτρηση με την Πο προ διακοπής δεν έγινε λόγω απεργιακής κινητοποίησης των συγκοινωνιών με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν οι Κορσικανοί να ταξιδέψουν. Έτσι το ματς θα διεξαχθεί στις 22/10. Τουλάχιστον έδωσε φιλικό (11/10) με την Μαρτίγκ που έληξε με 1-1. Μετρά 4 σερί g/g σε επίσημα και φιλικά. Εκτός λόγω τιμωρίας ο Γκεβάρα (Α). Εκτός ο ο δυναμικός μπακ Τσαρλς Τραορέ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη στο εντός με την Γκινγκάμπ. Την έκανε… φύλλο και φτερό. Κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 15’ και στο 56’ το κοντέρ έγραφε 4-0. Ήταν πρώτη εμφάνιση που δεν είχε ψεγάδι στο παιχνίδι της. Εκτός λόγω τιμωρίας ο βασικός τερματοφύλακας της, Εντιαγιέ λόγω τιμωρίας. Επίσης δεν υπολογίζεται ξανά νεοφερμένος στράικερ, Ινσό. Σταθερά εκτός δράσης ο έμπειρος τερματοφύλακας Μόρι Ντιαό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπαστιά έχει την δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος, πίσω από την δεύτερη Λοριάν, αλλά επιθετικά... δυσκολεύεται. Βέβαια η Κλερμόν προέρχεται από νίκη και ανέβηκε λιγάκι η ψυχολογία της μετά το κακό της ξεκίνημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ικανή να πάρει δεύτερο σερί τρίποντο. Περιμένουμε ένα ματς κλειστό. N/G σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

Βαθμολογία -

17/10/2024Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Παρί Παρί 18 8 6 0 2 14 7 7
2 Λοριάν Λοριάν 16 8 5 1 2 11 5 6
3 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 16 8 5 1 2 12 10 2
4 Μετς Μετς 15 8 4 3 1 18 9 9
5 Αννεσύ Αννεσύ 15 8 4 3 1 14 9 5
6 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 13 8 4 1 3 14 9 5
7 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 13 8 4 1 3 16 14 2
8 Bastia Bastia 12 7 3 3 1 8 6 2
9 Αμιάν Αμιάν 12 8 4 0 4 10 10 0
10 Λαβάλ Λαβάλ 11 8 3 2 3 12 8 4
11 PAU PAU 11 7 3 2 2 11 9 2
12 Αζαξιό Αζαξιό 11 8 3 2 3 7 8 -1
13 Κλερμόν Κλερμόν 8 8 2 2 4 8 10 -2
14 Καέν Καέν 7 8 2 1 5 7 13 -6
15 Ρεντ Σταρ Ρεντ Σταρ 7 8 2 1 5 8 16 -8
16 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 6 8 2 0 6 9 13 -4
17 Μαρτίγκ Μαρτίγκ 5 8 1 2 5 6 19 -13
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr