Ποδόσφαιρο

Europa League: Οι Άγγλοι το προβάδισμα στα μακροχρόνια της διοργάνωσης!

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 00:22

Τα μακροχρόνια στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, ειδικά όσο περνάει ο καιρός και εμβαθύνουμε στη διοργάνωση. Τι λένε όμως και τα στοιχήματα για τους ελληνικούς εκπροσώπους στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Europa League: Οι Άγγλοι το προβάδισμα στα μακροχρόνια της διοργάνωσης!

Έχουμε διανύσει μόλις δύο αγωνιστικές στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο φέτος μας επιφυλάσσει πολύ διαφορετικά πράγματα. Το ενδιαφέρον είναι έντονο, αφού κάθε αγωνιστική μπορεί να μας βγάλει και μια καινούργια έκπληξη.

Μη ξεχνάμε εξάλλου πως είναι μια διοργάνωση που έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Δύο είναι οι εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν τις δικές τους προσδοκίες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει πιο καλά, αφού μετά την ήττα από τη Λυών εκτός έδρας (2-0), κέρδισαν τη Μπράγκα εντός με 3-0. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με το αριστερό, έχοντας δύο ήττες από Στεάουα Βουκουρεστίου εντός (0-1) και από Γαλατασαράι εκτός (3-1).

Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την κατάκτηση του τροπαίου, ήδη έχουν κυκλοφορήσεις οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες. Σύμφωνα με τη Betsson, δύο ομάδες είναι που ξεχωρίζουν στις αποδόσεις για νικητή του Γιουρόπα Λιγκ 2024-25, αμφότερες από την Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτο φαβορί είναι η Τότεναμ σε απόδοση 5.00, ενώ δεύτερο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7.00).

Πιο κάτω βρίσκουμε την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε απόδοση 10.00. Οι Ιταλοί έχουν τη τιμητική τους στη σειρά από τη Betsson, με Ρόμα επίσης στο 10.00 και Λάτσιο στο 11.00.

Φυσικά μια ομάδα μπορεί να βγει πρώτη στο League Stage της διοργάνωσης και να μη τη κατακτήσει. Η Betsson το έχει προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο και μας δίνει και σε αυτή τη περίπτωση τις αποδόσεις.

Φαβορί παραμένει η Τότεναμ, αλλά μαζί τους έχει τις Λυών και Λάτσιο, οι οποίες έχουν κάνει το 2/2 στη διοργάνωση. Οι πετεινοί είναι σε απόδοση 3.25, ενώ οι δύο άλλες ομάδες είναι στο 5.50. Στο 7.00 βρίσκουμε τη Μπιλμπάο και στο 12.00 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τώρα όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον μας, ο Ολυμπιακός που ήταν και ο περσινός νικητής του Κόνφερενς Λιγκ, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα. Τον βρίσκουμε σε απόδοση 30.00 στη Betsson, ενώ ο έτερος εκπρόσωπος, ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε απόδοση 70.00.

Τώρα για να δούμε μια εκ των δύο ομάδων στον τελικό της διοργάνωσης, η Betsson μας πληρώνει στο 15.00 για τον Ολυμπιακό και στο 35.00 για τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.