Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ: Τα πρέπει για Αργεντινή, Ουρουγουάη

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 09:57

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις πέντε αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής

Προκριματικά Μουντιάλ: Τα πρέπει για Αργεντινή, Ουρουγουάη

Τα προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής περνούν στην 10η αγωνιστική και απόψε στο κουπόνι για στοίχημα είναι και τα πέντε ματς με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΧΙΛΗ

Η Κολομβία ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Βολιβία. Το ματς θα είναι γιορτινό καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κλείνει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός στα προκριματικά έχοντας 4 νίκες, ενώ τα 4 από αυτά ήταν και . Αναμένονται πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού στην προηγούμενη αναμέτρηση έπαιξαν παίκτες που γνωρίζουν από υψόμετρα. Ηγέτης ο Χάμες Ροντρίγκες. Νέος τραυματίας ο βασικός επιθετικός Μαρτίνες. Εκτός ο βασικός στόπερ Μοσκέρα και ο επιθετικός Μπορέ.

Εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο διαγωνισμός του PS Blog σε στέλνει στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

Η Χιλή ηττήθηκε 2-1 εντός από την Βραζιλία. Ο Ρικάρντο Γκαρέκα έχει βγάλει με ήττες τα τρία πρώτα του ματς στα προκριματικά, ενώ είχε αναλάβει για το Κόπα Αμέρικα όπου στα 3 ματς του ομίλου πήρε 3 ισοπαλίες. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την παραμονή του στον πάγκο. Χάνει και τα αποδυτήρια, με τον επιθετικό Παλάσιος να ζήτησε και να πήρε άδεια να αποχωρήσει λόγω προσωπικού προβλήματος. Ο εμβληματικός Βιδάλ, που δεν καλείται από τον Γκαρέκα ζήτησε ανοικτά την απομάκρυνση του και βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Νέοι τραυματίες οι μέσοι Πάβες, Αλαρκόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Κολομβία με τον συνδυασμό του άσου με over 1.5 γκολ να είναι στο 1.80 στη Betsson.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Η Παραγουάη έφερε 0-0 εκτός με τον Ισημερινό. Ο Γκουστάβο Άλφαρο συμπλήρωσε τρία ματς στον πάγκο της και είναι αήττητος με 1 νίκη, αλλά η ομάδα έχει βάλει ένα γκολ. Τώρα ο Άλφαρο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα πιο επιθετικό σχήμα κόντρα στην Βενεζουέλα καθώς η Παραγουάη έχει ανάγκη τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Επιστρέφουν ο αμυντικός Αλόνσο και ο μέσος Γκόμες, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Νέος τραυματίας ο μπακ Αρζαμέντια.

Η Βενεζουέλα έφερε 1-1 εντός με την Αργεντινή. Με ισοπαλίες έβγαλε τα δύο τελευταία στα προκριματικά, ενώ έχει μόλις 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία εκτός, βάζοντας μόλις δύο γκολ. Ο Μπατίστα πήρε στην αποστολή 40 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κάλεσε εσπευσμένα έναν ακόμα. Κι αυτό γιατί ο τερματοφύλακας Κοντρέρας (αναπληρωματικός) τέθηκε νοκ άουτ λόγω ίωσης, με τον Φαρίνιες να παίρνει την θέση του και να γυρίζει στην Εθνική μετά από δύο χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιώνεται η Παραγουάη και μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο στη Betsson να είναι στο 2.03.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η Ουρουγουάη ηττήθηκε 1-0 εκτός από το Περού. Προηγήθηκαν δύο σερί 0-0 για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα στα προκριματικά και το γεγονός πως δεν σκόραρε στα τρία τελευταία προκριματικά είναι θέμα. Πάντως είναι αήττητη με 5 νίκες στα 6 τελευταία εντός στα προκριματικά δεχόμενη μόλις δύο γκολ. Εξέτισαν τις ποινές τους και γυρίζουν οι κομβικοί Ρ. Αραούχο (αμυντικός), Χιμένες (στόπερ), Ολιβέρα (μπακ). Έπαιξε κόντρα στο Περού ο σούπερ επιθετικός Νούνιες, του οποίου την ποινή «πάγωσε» το . Εκτός παραμένει ο εξαιρετικός Μπεντανκούρ (χαφ, άλλη 1 αγωνιστική). Κανονικά αγωνίζεται ο Πελίστρι του Παναθηναϊκού.

Εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο διαγωνισμός του PS Blog σε στέλνει στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

Ο Ισημερινός έφερε 0-0 εντός με την Παραγουάη. Προηγήθηκε το εντός 1-0 επί του Περού και η ήττα εκτός με το ίδιο σκορ από την Βραζιλία, με τα συγκεκριμένα ματς να ήταν και τα πρώτα του Σεμπαστιάν Μπεκασέτσε στον πάγκο της. Με under έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός στα προκριματικά έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες με τον Μπεκασέτσε να έχει στην αποστολή ό,τι καλύτερο έχει ο Ισημερινός, βγάζοντας και νέα ταλέντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιεσμένη για νίκη η Ουρουγουάη και αναμένεται να την πάρει με τον άσο να είναι στο 1.76 στη Betsson.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Η Αργεντινή έφερε 1-1 εκτός με την Βενεζουέλα. Προηγήθηκε η ήττα με 2-1 από την Κολομβία εκτός έδρας και θέλει να γυρίσει στις νίκες. Μια ήττα που ήταν μόλις η 4η στα τελευταία 69 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, για την παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχο των δύο τελευταίων Κόπα Αμέρικα. Με 2-3 γκολ έβγαλε η ομάδα του Σκαλόνι τα 5 από τα 6 τελευταία στα προκριματικά έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Εξέτισε την ποινή του ο Κριστιάν Ρομέρο, ενώ ο χαφ ΜακΑλιστερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Η Βολιβία επικράτησε 1-0 εντός της Κολομβίας. Για την ομάδα του Όσκαρ Βιγιέχας ήταν η 3η σερί νίκη στα προκριματικά κι έχει μπει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης. Βέβαια έχει βγάλει με 4 ήττες τα 5 τελευταία εκτός στα προκριματικά. Τιμωρημένος ο χαφ Κουέγιαρ, νέος τραυματίας ο εξτρέμ Τσούρα. Γνωστές οι απουσίες των Λάμπε (κίπερ), Βάκα (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αργεντινή αναμένεται να πάρει τη νίκη, αλλά αξίζει το ρίσκο του άσου με under 3.5 γκολ που είναι στο 2.45 στη Betsson.

Εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο διαγωνισμός του PS Blog σε στέλνει στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΕΡΟΥ

Η Βραζιλία νίκησε 2-1 εκτός τη Χιλή. Έχει 2 νίκες και 3 ήττες στα πέντε τελευταία της στα προκριματικά. Με under έβγαλε τα τρία τελευταία εντός στα προκριματικά έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Νέος τραυματίας ο μπακ και αρχηγός Ντανίλο, ενώ ο μεσοεπιθετικός Πακετά είναι τιμωρημένος. Γνωστό πως ήταν αποστολή για τα δύο ματς των προκριματικών και τέθηκαν εκτός οι Μιλιτάο (αμυντικός), Βινίσιους (επιθετικός), Αλίσον (τερματοφύλακας), Μπρέμερ (αμυντικός), Αράνα (μπακ). Παραμένει εκτός και ο Νεϊμάρ.

Το Περού νίκησε 1-0 εντός την Ουρουγουάη. Μια νίκη που ήταν και η πρώτη στα προκριματικά. Ο Χόρχε Φοσάτι συμπλήρωσε τρία ματς στον πάγκο της έχοντας και μια ισοπαλία. Το Περού έχει μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εκτός στα προκριματικά όπου δεν έχει σκοράρει καν, ενώ έχει μόλις δύο νίκες στα 10 πιο πρόσφατα. Ο πολύ καλός μεσοεπιθετικός Λουίς Αντβίκουλα αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται. Παραμένουν εκτός και οι Σανταμαρία (αμυντικός), Τράουκο (αμυντικός), Μουρουγκάρα (μέσος), Ζανελάτο (αμυντικός). Μέσα είναι ο Κάλενς (στόπερ) της ΑΕΚ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μικρή η τιμή του άσου για το φαβορί που είναι η Βραζιλία. Αξίζει το ρίσκο του 2-3 γκολ που είναι στο 1.98 στη Betsson.

Βαθμολογία -

15/10/2024WC Qualification South America
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αργεντινή Αργεντινή 19 9 6 1 2 13 5 8
2 Κολομβία Κολομβία 16 9 4 4 1 9 6 3
3 Ουρουγουάη Ουρουγουάη 15 9 4 3 2 13 6 7
4 Βραζιλία Βραζιλία 13 9 4 1 4 11 9 2
5 Ισημερινός Ισημερινός 12 9 4 3 2 6 4 2
6 Βολιβία Βολιβία 12 9 4 0 5 11 15 -4
7 Βενεζουέλα Βενεζουέλα 11 9 2 5 2 7 8 -1
8 Παραγουάη Παραγουάη 10 9 2 4 3 2 3 -1
9 Περού Περού 6 9 1 3 5 3 10 -7
Promotion - World Championship
Promotion - World Championship (Promotion: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr