Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Ρίσκα, γκολ και καλές αποδόσεις!

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Eπαναληπτικούς με ρίσκα και γκολ αναμένουμε σήμερα για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. 

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Ρίσκα, γκολ και καλές αποδόσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ

Η Καβασάκι στο πρώτο παιχνίδι υπέστη «βαριά» ήττα με 1-4, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πλέον έχει ένα… βουνό μπροστά της να ανέβει προκειμένου να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα, δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην ευρεία εκτός έδρας επικράτηση με 4-1 (βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή) κόντρα στη Ματσίντα Ζέλβια στο πρωτάθλημα και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 4,5 και Goal/Goal. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Νιγκάτα μετά την άνετη επικράτηση της στο πρώτο παιχνίδι, έβαλε, πλέον, γερές βάσεις για την πρόκριση της στον τελικό. Μάλιστα, η εικόνα της στα πρόσφατα ματς σε καμία περίπτωση δεν «έδειχνε» ότι θα μπορούσε να φτάσει σε μία τέτοια νίκη, καθώς πριν το ματς με την Καβασάκι, είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι δύο τελευταίες ήταν και με «βαρύ» σκορ, 1-5 εκτός έδρας από την τωρινή της αντίπαλο την Καβασάκι και 0-4 εντός από την Κασίμα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η νοοτροπία των δύο ομάδων είναι η επίθεση. Δύσκολα θα αλλάξει και τώρα ειδικά από την ώρα που η Καβασάκι θα ψάξει το θαύμα. G/G & over 2.5 (1.80) στη Betsson.

ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η Ναγκόγια στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 3-1 και πλέον απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα, αντέδρασε άμεσα μετά την εκτός έδρας ήττα 0-1 (88’) από τη Φουκουόκα στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες, σημειώνοντας 4η επιτυχία σε πέντε παιχνίδια (εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν έρθει No Goal). Εντός έδρας, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι, «είδε» τις πιθανότητες της για την πρόκριση στον τελικό να μειώνονται σημαντικά. Είχε προηγηθεί και η εκτός έδρας ήττα από την Κασίβα στο πρωτάθλημα με 0-1 (9’). Γενικά, δε βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, με δεδομένο ότι προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, τρεις σε τέσσερις αγώνες. Μάλιστα, εκτός έδρας προέρχεται από τέσσερις ήττες και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις νίκες. Τα 18 από τα 19 τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ναγκόγια εντός έδρας είναι πιο ικανή και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Τρέχει εξάλλου ένα μίνι νικηφόρο σερί. Βέβαια η Γιοκοχάμα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά οι τιμές του άσου αξίζουν ένα ρίσκο. 1 (2.40) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr