Ποδόσφαιρο

Super League 2:

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 00:30

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις έξι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Sper League 2. Ο αγώνας Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Διαγόρας έχει αποσυρθεί από τις περισσότερες εταιρίες.

Super League 2:

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΑΕΚ Β’ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η ΑΕΚ Β’ έκανε μια ακόμα ποιοτική εμφάνιση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το Ζηρίνειο. Η δυσλειτουργία στην άμυνα είναι αυτή που στοιχίζει για την ώρα βαθμούς στους κιτρινόμαυρους και εκεί θα ρίξει το βάρος ο κόουτς Νίκος Κούστας στη συνέχεια. Μπροστά πάντως δημιουργεί ευκαιρία και με στημένες φάσεις και σε αντεπιθέσεις. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον δικέφαλο.

Εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο διαγωνισμός του PS Blog σε στέλνει στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

Η Καλαμάτα βρέθηκε κοντά στο να κάνει το τρία στα τρία αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα στη δύσκολη έδρα του Αιγάλεω. Η «μαύρη θύελλα» ολοκλήρωσε την επιλογή να οπισθοχωρήσει και να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα. Υπάρχει πάντως δεδομένη ποιότητα, ο κόουτς Νίκος Αναστόπουλος επιμένει πως η ομάδα θα ανέβει φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπολογίζεται εκ νέου ο βασικός σέντερ φορ Αλγκαρανάζ που είναι διεθνής με την Βολιβία. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ Β' παρουσιάζει σοβαρό πρόσωπο με επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Η Καλαμάτα, που φέτος δείχνει πιο ικανή από ποτέ να πάρει την άνοδο, θέλει να τα "καθαρίζει" τέτοια ματς και έχει τον τρόπο να το κάνει. 2 σε απόδοση 2.17 από την Betsson.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μακεδονικός ενεπλάκη σε σκληρή μάχη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ Β’, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πρώτη ήττα στη σεζόν. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να ανακάμψουν άμεσα, αγωνιζόμενοι και πάλι στη Νέα Ευκαρπία, με τον κόσμο στο πλευρό τους. Λείπει το εύκολο έργο από τους θεσσαλονικείς, που δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουν. Ο κόουτς Στέλιος Μαλεζάς υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες, δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε κοντά στο να τριτώσει το καλό αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει στην αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου. Είχε και πάλι την υπεροχή, αλλά αυτήν την φορά δυσκολεύτηκε στη δημιουργία τελικός προσπαθειών κόντρα σε καλοστημένη άμυνα. Ο Αυστριακός κόουτς Ρενέ Πομς τόνισε πως θα δουλέψουν οι κυανόλευκοι σε αυτήν την κατεύθυνση. Δεν υπολογίζονται ο κεντρικός μέσος Μπαγκάλα και ο μεσοεπιθετικός Βουτσάς που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ξεκίνησε καλά τη σεζόν, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Τώρα κοντράρεται με μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Μακεδονικός, που θέλει να δώσει το παρών στα πλέι οφ όπως και πέρσι. Ομάδες με καλή λειτουργεία και σφιχτές. Περιμένουμε κλειστή αναμέτρηση στη Νέα Ευκαρπία. Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.86 από την Betsson.

ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Τα Χανιά έφθασαν πολύ κοντά στην πρώτη νίκη στη σεζόν αλλά δέχθηκαν γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις της συνάντησης στην Τρίπολη. Ούτε κόντρα στον νεοσύστατο Αστέρα Β’ μπόρεσαν να κερδίσουν οι Κρητικοί και τα σύννεφα πυκνώνουν στις τάξεις τους. Η διοίκηση στηρίζει τον κόουτς Δημήτρη Σπανό αλλά η αδημονία για θετικά αποτελέσματα είναι δεδομένη. Δεν έχουν εύκολο γκολ φέτος οι μπλε, στοχευμένη η αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο Παναργειακό. Πλήρης η αποστολή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν έχει δώσει εύκολο ματς ακόμα στο ξεκίνημα της περιόδου ο Παναργειακό. Αντιμετώπισε κατά σειρά τις τρεις ομάδες που συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και τώρα πάει στην Κρήτη για να παίξει με τα ποιοτικά Χανιά. Εκεί ολοκληρώνεται ο «γολγοθάς» στον οποίο οι πράσινοι ελπίζουν να πάρουν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Ο κόουτς Γιώργος Βαζάκας συνιστά υπομονή, καθώς θα έρθουν και πιο βατά παιχνίδια. Ζητούμενο η βελτίωση στην επίθεση για τους «λύκους».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά προσπαθούν να "ξεμπουκώσουν" και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Δεν έχουν βρει έως τώρα την απαιτούμενη απόδοση αλλά έχουν την ποιότητα για να σηκώσουν κεφάλι, ειδικά κόντρα στον Παναργειακό που είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. 1/1 σε απόδοση 1.87 από την Betsson.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΟΠΟΛΗΣ Β'

Η Ηλιούπολη έβαλε τέλος στη δυστοκία των πρώτων αγωνιστικών στη σεζόν και με καλή εμφάνιση έκανε σεφτέ στις νίκες κόντρας την Παναχαϊκή. Παράλληλα όμως έβαλε και τέλος στην συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου εκτιμώντας πως η συνολική εικόνα της ομάδας δεν συνάσει με την ποιότητα του ρόστερ. Αυτό το κομμάτι θα επιδιώξει να το διορθώσει ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος αποχώρησε από τα ηνία του Διαγόρα. Φουλ του γκολ-γκολ οι κυανέρυθροι.

Ο Αστέρας Τρίπολης Β’ είναι μια νεοσύστατη και νεοφώτιστη ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ από τη στιγμή χτίστηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Δείχνει πάντως μαχητικό πνεύμα και αυτό τον βοήθησε να πάρει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τα Χανιά τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν έχουν το εύκολο γκολ οι Αρκάδες, αλλά από την άλλη πλευρά είναι αξιόπιστοι στην άμυνα. Ο κόουτς Στάικος Βεργέτης περιμένει βοήθεια και από παίκτες της πρώτης ομάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο τεχνικό στον πάγκο η Ηλιούπολη, ο οποίος αρέσκεται στην άμυνα και τα "κλειστά" παιχνίδια. Σε συνδυασμό με την αμυντική προσέγγιση του Αστέρα Β' περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι με λίγα γκολ. Under 2.5 σε απόδοση 1.60 από την Betsson.

ΚΑΒΑΛΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Καβάλα έδωσε μεγάλη μάχη μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο όπου υπέκυψε στην παράταση χάνοντας με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο ίδιο γήπεδο τώρα οι αργοναύτες θα επιχειρήσουν να βάλουν ξανά πρόσω ολοταχώς για την πρώτη νίκη στη σεζόν. Το ζητούμενο για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη είναι η βελτίωση στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα. Δεν υπολογίζεται ο μεσοεπιθετικός Κέρθι που είναι ανέτοιμος. Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των κυανόλευκων.

Εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο διαγωνισμός του PS Blog σε στέλνει στο ντέρμπι «δικεφάλων»!

Η Νίκη ήταν ανταγωνιστική στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρόσεξε περισσότερο την αμυντική λειτουργία και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ουσίας και ψυχολογίας. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει χάσει την δυναμική της περασμένης περιόδου και βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Ο κόουτς Στέφανος Ξηροφώτος περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του στον τομέα της δημιουργίας και το σκοράρισμα. Πλήρης η αποστολή για την Καβάλα δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Kαβάλα είχε μεσοβδόμαδο ματς για το Κύπελλο, έπαιξε παράταση και σίγουρα θα υπάρχει κόπωση. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αφλογιστία της Νίκης Βόλου περιμένουμε το σκορ να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και λίγα πράγματα από αυτή την αναμέτρηση. Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.95 από την Betsson.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Παναχαϊκή, που ξεκίνησε τη σεζόν βάζοντας ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις μεγάλες προσδοκίες. Δύο ήττες σε τρία παιχνίδια ο πενιχρός απολογισμός και ήδη ξεκίνησε η γκρίνια στις τάξεις των Αχαιών. Ο κόουτς Γιάννης Τάτσης συνιστά υπομονή και ηρεμία για να βελτιωθεί η ομάδα. Ζητούμενο τα λιγότερα λάθη στην άμυνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Νίλι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κηφισιά ξεκίνησε συγκρατημένα τη σεζόν αλλά όσο περνούν οι αγωνιστικές πατάει περισσότερο το γκάζι. Το θεωρητικά πρώτο φαβορί για την άνοδο στον νότιο όμιλο έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο δημιουργικό κομμάτι κόντρα στην ΑΕΚ Β’ και έστειλε μήνυμα στον ανταγωνισμό. Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές στη σεζόν για τους βόρειους είναι αυτή στην Πάτρα. Ο κόουτς Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα αλλάξει την ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παναχαϊκή χτίστηκε φέτος με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, αλλά τα αποτελέσματά της μέχρι στιγμής δεν είναι αυτά που θα ήθελε. Καλείται να αντιδράσει και κόντρα στην ποιοτική Κηφισιά, που έχει αποκλεισιτκό στόχο την άνοδο, να δείξει τις ικανότητές της. Βέβαια, η ομαδα των βορείων προαστίων δεν είναι διατεθειμένη να πέσει από την κορυφή. Ωραίο αναμένεται το ματς της Πάτρας. Over 2.5 σε απόδοση 1.96 από την Betsson.

Βαθμολογία -

12/10/2024Super League 2 24/25, Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λάρισα Λάρισα 9 3 3 0 0 8 2 6
2 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 8 4 2 2 0 6 3 3
3 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 7 3 2 1 0 3 1 2
4 Καμπανιακός Καμπανιακός 6 4 2 0 2 4 4 0
5 Μακεδονικός Μακεδονικός 4 3 1 1 1 2 2 0
6 Καβάλα Καβάλα 2 3 0 2 1 2 3 -1
7 Ηρακλής Ηρακλής 2 3 0 2 1 2 3 -1
8 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 2 3 0 2 1 1 3 -2
9 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1 3 0 1 2 1 4 -3
Playoff
Playout
12/10/2024Super League 2 24/25, Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κηφισιά Κηφισιά 7 3 2 1 0 6 2 4
2 Panionios Panionios 7 3 2 1 0 3 0 3
3 Καλαμάτα Καλαμάτα 7 3 2 1 0 5 3 2
4 Αιγάλεω Αιγάλεω 5 3 1 2 0 4 2 2
5 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 4 3 1 1 1 5 6 -1
6 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 4 3 1 1 1 5 6 -1
7 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 3 3 1 0 2 2 3 -1
8 Asteras Tripolis II Asteras Tripolis II 2 3 0 2 1 1 2 -1
9 Χανιά Χανιά 1 3 0 1 2 2 4 -2
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr