Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Αξία στις έδρες

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 11:43

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Segunda Division

Β' Ισπανίας: Αξία στις έδρες

Η Β' Ισπανίας έχει τρεις αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (12/10) στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΦΕΡΟΛ (17:15)

Η Καρταχένα ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Τενερίφη. Ήταν το 2ο ματς του Κάστρο στον πάγκο της έχοντας κάνει νικηφόρο ντεμπούτο. Με ήττες έχει βγάλει και τα τρια εντός έδρας η Καρταχένα και θέλει να βάλει ένα στοπ, ενώ οι δύο από αυτές ήταν και γκολ – γκολ. Αμφίβολος ο στόπερ Βούκτσεβιτς. Εξέτισε ο μέσος Μούστο.

Η Φερόλ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Έλτσε. Ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που ήρθε μερικές μέρες μετά την στήριξη της διοίκησης προς τον Κριστόμπαλ καθώς τα άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν είχε φέρει δυσαρέσκεια και γκρίνια από τους οπαδούς. Μια ισοπαλία έχει στα τρία εκτός, σκοράροντας μόλις μια φορά. Τραυματίστηκε ο Χουαρέγκι. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μαρτίνεθ, Μπουνιουέλ. Αμφίβολος ο μέσος Περέα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Καρταχένα θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς σε εντός έδρας ματς. Η Φερόλ μπορεί να προέρχεται από την μόλις πρώτη νίκη πρωταθλήματος, ωστόσο έχει πολλά θέματα να επιλύσει. Στο 2.25 ο άσος στη Betsson.


ΕΙΜΠΑΡ - ΕΛΝΤΕΝΣΕ (19:30)

Η Εϊμπάρ ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από την Χιχόν. Για την ομάδα του Ετσεμπερία ήταν η δεύτερη σερί ήττα και είναι και οι πρώτες στο πρωτάθλημα. Η Εϊμπάρ είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο, κάτι που το πάλεψε και τα τρία τελευταία χρόνια και οι δύο σερί ήττες αναμένεται να φέρουν αντίδραση. Εξέτισε ο στόπερ Αραμπάρι.

Η Ελντένσε ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας από την Καστεγιόν. Για την ομάδα του Πονς ήταν το 4ο σερί γκολ – γκολ έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Είναι από τις ομάδες που χρειάζονται μεγάλη προσοχή αναφορικά με την αγωνιστική της εικόνα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλύτερη ομάδα η Εϊμπάρ από την Ελντένσε κι έχει κίνητρο να βάλει φρένο στις δύο σερί ήττες. Στο 2.05 ο άσος στη Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΚΑΝΤΙΘ - ΜΑΛΑΓΑ (19:30)

Η Κάντιθ ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Ουέσκα. Για την ομάδα του Πάκο Λοπεθ ήταν η 2η σερί ήττα κι ενώ προηγήθηκε μια αήττητη 5άδα αγώνων αλλά με δύο νίκες. Μόλις δύο ισοπαλίες έχει στα τέσσερα εντός έδρας με τα τρία από αυτά να ήταν over και θέλει να βάλει ένα τέλος. Αμφίβολος ο Σαν Εμετέριο (μέσος), εκτός ο Ρότζερ (επιθετικός), Ερνάντεθ (αμυντικός).

Η Μάλαγα έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Λα Κορούνια. Ήταν η 5η ισοπαλία στα 8 παιχνίδια της έχοντας μόλις μια ήττα, αυτή στο ματς που προηγήθηκε απέναντι στην Έλτσε. Με ισοπαλίες έβγαλε και τα 4 εκτός έδρας ματς με τις δύο να ήταν χωρίς σκορ και τις άλλες δύο να ήταν over. Αμφίβολος ο επιθετικός Αμπαϊντα, νέος τραυματίας ο μέσος Ντιαρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν είναι το απόλυτο φαβορί η Κάντιθ καθώς η Μάλάγα έχει δυνατό ρόστερ και δύσκολα γνωρίζει ήττες. Ρίσκο αλλά αξίζει το Χ του 3.45 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr