Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα - Asteras AKTOR με δυνατό συνδυασμό

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 09:48

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση Καβάλα - Asteras AKTOR, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 4ου γύρου στο κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα - Asteras AKTOR με δυνατό συνδυασμό

Μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος έχει σήμερα το κουπόνι για στοίχημα με την ανάλυση και το προγνωστικό στοιχήματος να έχει ενδιαφέρον.

Πρόκειται για το ματς Καβάλα - Asteras AKTOR που θα ξεκινήσει στις 15:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Είναι νοκ άουτ παιχνίδι και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί ημίωρη παράταση και – αν χρειαστεί – πέναλτι.

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Καβάλα

Η Καβάλα για να πάρει την πρόκριση νίκησε 2-1 στην παράταση, εκτός έδρας τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Στα τρία πρώτα της παιχνίδια στη Super League 2, ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Λάρισα και στη συνέχεια έφερε 0-0 με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και 1-1 με τον Ηρακλή.

Η Καβάλα έχει χάσει την λάμψη της και φέτος το ρόστερ της δεν είναι από τα πλέον δυνατά στην Β' κατηγορία. Στόχος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντε Ολιβέιρα (φορ), Καμαρά (εξτρέμ), Σμίλτος (στόπερ), Κέρθι (χαφ) και Πόποβιτς (εξτρέμ).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αστέρας Τρίπολης

Ο Asteras AKTOR πέρασε δύσκολες μέρες καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Κλοντ Μακελελέ. Υπήρξαν βολές εκατέρωθεν, με την ομάδα της Τρίπολης να ανέφερε πως αθέτησε συμφωνίες και το πλάνο που συμφώνησαν, ενώ ο Μακελελέ είπε πως αποχώρησε επειδή του είπαν να μην χρησιμοποιήσει τον Μπιλέ στο νικηφόρο ματς με την Καλλιθέα.

Υπηρεσιακός τεχνικός ανέλαβε ο Γιάννης Δουβίκας, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο, ενώ υπάρχουν επαφές με τον Αργύρη Γιαννίκη για να αναλάβει.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός είναι οι διεθνείς Άλχο (μπακ), Γιαμπλόνσκι (χαφ), Άνταμ (στράικερ), Ζουγλής (μεσοεπιθετικός), Γραμματικάκης (τερματοφύλακας), εκτός είναι και ο Καστάνιο αλλά ο τραυματίας Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας). Κατά τα άλλα στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Γκρόζντανιτς, Αγγελάκης.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.6 1.55 1.74 1.94 1.27 3.3 2 1.68 2.17 1.22 1.09
Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης / Εκτίμηση

Φαβορί για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση είναι ο Asteras AKTOR παρά τις απουσίες του καθώς έχει πιο δυνατό ρόστερ από την Καβάλα, ενώ θέλει να βρει και την ηρεμία του. Ο συνδυασμός του διπλού με over 1.5 γκολ είναι στο 1.82 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr