Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Ατλέτικο Μινέιρο-Γκρέμιο, πιθανό το X με μικρό σκορ

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 23:38

Το ματς είναι εξ αναβολής από την 6η αγωνιστική, και αναμένεται ντέρμπι, με τις δύο ομάδες, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά να είναι στα ίσα 

Α' Βραζιλίας: Ατλέτικο Μινέιρο-Γκρέμιο, πιθανό το X με μικρό σκορ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο-Γκρέμιο
Ώρα: 01:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 166

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ατλέτικο Μινέιρο

Έφερε 2-2 με την Βιτόρια σε ματς όπου προηγήθηκε με 2-0. Πολλά τα ματς για την ομάδα του Μιλίτο που έχει ημιτελικά σε κύπελλο και Λιμπερταδόρες, με το ροτέισον να είναι απαραίτητο. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Λείπουν οι διεθνείς Αλόνσο (αμυντικός), Βάργκας (εξτρέμ), Φράνκο (μέσος). Τραυματίες οι Αράνα (αμυντικός), Μπερνάρ (10άρι), Ζαράτσο (αμυντικός).

Γκρέμιο

Η Γκρέμιο ήταν εξαιρετική απέναντι στην ισχυρή φέτος Φορταλέσα για να πάρει τη νίκη με τον επιθετικό Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ να βάζει ένα ακόμα και να παραμένει σε φόρμα. Για την ομάδα του Γκαούτσο (εκτίει την 4η και τελευταία αγωνιστική ποινής) ήταν η 2η νίκη στα 5 τελευταία έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία εκτός με 3 νίκες. Λείπουν οι διεθνείς μέσοι Βιλασάντι, Σοτέλδο. Νέος τραυματίας ο στόπερ Μαρτίνς, τιμωρημένοι οι μπακ Πέντρο, Φάμπιο. Εκτός και οι αμυντικοί Έλι, Τζέμερσον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.3 3.9 1.64 2.07 1.22 3.65 1.9 1.77 1.19 1.27 1.75
Ατλέτικο Μινέιρο - Γκρέμιο / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο Μινέιρο θα παραταχθεί με πολλές απουσίες σε αυτό το ματς, κάτι που μπορεί να αλλάξει δυνητικά τις ισορροπίες αφού η Γκρέμιο παρουσιάζεται πολύ δυνατή και επιπλέον, «τρέχει» και ένα αήττητο εκτός έδρας σερί έξι αγώνων. Στα τρία τελευταία ματς στη έδρα της Μινέιρο πάντως, έχει ήττες.
GG και under 4,5 στο 2,31 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr