Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Ημιτελικοί με under στη Γιοκοχάμα και over στη Νιιγκάτα

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 23:02

Πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας με τα ματς Γιοκοχάμα Μαρίνος - Ναγκόγια και Νιιγκάτα Άλμπιρεξ - Καβασάκι. Τα παιχνίδια είναι διπλά και σε περίπτωση ίσου αριθμού γκολ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του επαναληπτικού, διεξάγεται ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας: Ημιτελικοί με under στη Γιοκοχάμα και over στη Νιιγκάτα

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Γιοκοχάμα, έχασε το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με 1-0 στην Κασίβα και έχει εναλλαγή νίκης - ήττας πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Τζον Χάτσινσον, έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στο γήπεδό της, με εναλλαγή νίκης - ήττας σε τέσσερα σερί παιχνίδια. Ο Άντερσον Λόπες, σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα.
Θέλει να προκριθεί σε τελικό Λιγκ Καπ, για πρώτη φορά από το 2018. Την ίδια χρονιά, είχε υποστεί και την τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Ναγκόγια σε όλες τις διοργανώσεις.
Προκρίθηκε αποκλείοντας στα προημιτελικά τη Σαπόρο, με νίκη 6-1 εντός και ήττα 3-1 εκτός έδρας.

Η Ναγκόγια, έχασε με 1-0 στην έδρα της Φουκουόκα για το πρωτάθλημα και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις σερί νίκες, στις οποίες δεν είχε δεχτεί καν γκολ. Η ομάδα του Κέντα Χασεγκάουα, έχει μπροστά της την πρόκληση να επιστρέψει σε τελικό πρώτη φορά από το 2021 και θέλει θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα της. Εκτός έδρας, έχει αρκετές δυσκολίες, με μόνο δύο διπλά στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όμως το ένα ήταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τη νίκη να έρχεται στην παράταση.
Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Χιροσίμα, με ήττα 1-0 εντός, νίκη 2-1 στην παράταση εκτός και 3-1 στα πέναλτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιοκοχάμα παρουσιάζει αλλοπρόσαλο αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και η Ναγκόγια φαντάζει αυτή τη στιγμή να έχει και ψυχολογικό προβάδισμα. Όμως υπάρχει και το δεύτερο ματς, για αυτό η φιλοξενούμενη πιθανότατα δεν θα ρισκάρει. Πολύ πιθανό, για τον ίδιο λόγο, και το under.
1Χ και under 3,5 στο 2,03 από την Betsson

ΝΙΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Νιιγκάτα, δεν πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς, καθώς έχασε 4-0 εντός από την Κασίμα Άντλερς για το πρωτάθλημα, όπου έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με συνολικό σκορ 15-3! Η ομάδα του Ρικίζο Μασουχάτσι, πληρώνει έτσι over 2.5 γκολ σε πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και over 3.5 σε τρία σερί.
Στην έδρα της έχει δύο σερί ήττες, δεχόμενη τουλάχιστον από τρία γκολ, οι δύο τελευταίες νίκες της εκεί ήταν με over 3.5. Θέλει να προκριθεί σε τελικό Λιγκ Καπ, πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Μάτζιντα, με νίκη 5-0 εντός και ήττα 2-0 εκτός έδρας.

Η Καβασάκι, πέρασε με 4-1 από την έδρα της Μάτσιντα για το πρωτάθλημα και συνεχίζει την ασταθή πορεία της, καθώς εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα, πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. H oμάδα του Τόρου Ονίκι, είναι όμως σκληροτράχηλη μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει μόνο δύο ήττες στα τελευταία εννέα ταξίδια, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες αυτό το διάστημα.
Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της Νιιγκάτα από το 2012, ενώ δεν έχει κατορθώσει να πάρει πρόκριση σε τελικό Λιγκ Καπ, από το 2019.
Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Βέντφορετ Κοφού, με νίκη 1-0 εντός και ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας.

EKTIMHΣΗ: Θέλει να γράψει ιστορία η Νιιγκάτα κατακτώντας για πρώτη το εισιτήριο στον τελικό από την ίδρυσή της, αποστολή, βέβαια, καθόλου εύκολη, καθώς όσο ασταθής και αν είναι αυτό τον καιρό η Καβασάκι, παραμένει πιο ποιοτική και επικίνδυνη. Η γηπεδούχος πάντως θα επιτεθεί δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να βρει κενά. GG και over 2,5 στο 1,96 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr