Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Χιλής: Κοκίμπο Ουνίδο - Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, ευκαιρία και για τους δύο!

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 00:50

Eυκαιρία για τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν μια διάκριση που θα τις βγάλει από τον ποδοσφαιρικό τους λήθαργο. 

Κύπελλο Χιλής: Κοκίμπο Ουνίδο - Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, ευκαιρία και για τους δύο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κοκίμπο Ουνίδο - Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε.

Ώρα: 00:00- Κωδ. ΟΠΑΠ: 165

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Πουέρτο Μοντ

Η Κοκίμπο Ουνίδο ξεπέρασε την Ντεπόρτες Ικίκε στον τελικό της περιφέρειας της και τώρα θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Από τα συνολικά 7 ματς που έδωσε φέτος στο κύπελλο, μόλις σε ένα ηττήθηκε ενώ μέτρησε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με μια από αυτές να μετατράπηκε σε πρόκριση στα πέναλτι.

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα του Ντίας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Παλεστίνο για το πρωτάθλημα της Χιλής. Προηγήθηκε η επίσης ήττα με 3-2 εκτός από την Ουατσιπάτο. Μια νίκη και 2 ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες.

Χουατσιπάτο

Η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε είναι από τα βαριά χαρτιά της διοργάνωσης και συγκαταλέγεται στα φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Ξεπέρασε με σχετική άνεση την Παλεστίνο στον τελικό της περιφέρειας της. Στα 7 ματς στο φετινό κύπελλο είχε 4 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλια. Στα 4 εκτός είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα του Γκουστάνο Άλβαρες προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λα Καλέρα για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει βγάλει με 3 νίκες τα 4 τελευταία της και παρουσιάζεται ανεβασμένη. Θα απουσιάσουν οι διεθνείς αμυντικοί Ζαλντίβια, Ορμαζάμπαλ, Μοράλες και ο επιθετικός Μ. Γκερέρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.45 1.9 1.78 1.88 1.28 3.15 1.75 1.91 1.74 1.23 1.22
Πουέρτο Μοντ - Χουατσιπάτο / Εκτίμηση

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να θέσουν το κύπελλο ως στόχο κατάκτησης, γιατί στο πρωτάθλημα τα έκαναν μαντάρα και μπορεί να μείνουν εκτός του επόμενου Σουνταμερικάνα. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία να περάσει έτσι. G/G (1.83) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr