Ποδόσφαιρο

EFL Trophy: Αναμετρήσεις με στοιχηματικές ευκαιρίες

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 00:20

Αναμετρήσεις για το Λιγκ Τρόφι που έχουν στοιχηματικά διαμαντάκια και αξίζει να στηριχθούν την Τρίτη (8/10).

EFL Trophy: Αναμετρήσεις με στοιχηματικές ευκαιρίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του EFL Trophy.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Χάντερσφιλντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μπάρνσλεϊ για τη Λιγκ 1 σε κρίσιμο παιχνίδι, καθώς προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες, οπότε θα έχει καλή ψυχολογία γι' αυτό το ματς. Η ομάδα του Mάικλ Νταφ, σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα, δεν έχει ακόμα ισοπαλία, με με έξι νίκες και επτά ήττες απολογισμό. Μόνο σε δύο από αυτά τα ματς, κατάφερε να σκοράρει πάνω από δύο φορές. Μέσα στο γήπεδό της είναι καλύτερη, καθώς από τις έξι φετινές της νίκες, τις τέσσερις τις πήρε στο σπίτι της.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Μπάρνσλεϊ, δεχόμενη γκολ στο 83' και το 90', έχασε στο Χάντερσφιλντ για τη Λιγκ 1, όπου έχει τους ίδιους πόντους με την προσεχή αντίπαλο. Η ομάδα του Ντάρελ Κλαρκ, έχει κερδίσει πλέον μόνο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει τέσσερα διπλά σε επτά ταξίδια φέτος, αλλά οι τρεις ήττες της αυτό το διάστημα ήταν με συνολικό σκορ 12-0. Στο ματς του Λιγκ Τρόφι, μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Εκτός Γουότερς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αυτός ο αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός από το ματς του πρωταθλήματος, με τους δύο προπονητές να ετοιμάζονται να κάνουν μεγάλες αλλαγές, αλλά μπορούμε να δούμε τη Χάντερσφιλντ να εξασφαλίζει δύο κολλητές νίκες επί της Μπάρνσλεϊ. 1 σε απόδοση 1.95 από την Betsson.

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ U21

Η Μπόλτον, βρέθηκε πίσω 2-0 εντός από Σριούσμπερι για τη Λιγκ 1, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μείνει αήττητη στο πρωτάθλημα για τέταρτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Ίαν Ίβατ, στα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει μόνο από την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ, ενώ πληρώνει έξι over 2.5 στα τελευταία επτά ματς. Θα παίξει πιθανότατα στο ματς του Λιγκ Τρόφι με τον τέταρτο τερματοφύλακα Χάτσινσον από την Ακαδημία, καθώς είναι εκτός για τραυματισμό ή υποχρεώσεις με Εθνικές οι τρεις πρώτοι, Μπάξτερ, Σάουθγουντ και Κόουλμαν.

Η Βίλα, έχασε 3-2 εντός έδρας από τη Νιούκαστλ U21 και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ 2, όπου είναι 17η στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιόζεφ Γκομπάου, πληρώνει γκολ - γκολ σε όλα τα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια της, με πέντε συνεχόμενα over 2.5. Eκτός έδρας, το μόνο παιχνίδι που έχει κερδίσει φέτος ήταν για το Λιγκ Τρόφι απέναντι στη Φλίτγουντ. Με νίκη στο Μπόλτον, προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού, αν δεν υπάρξει νικητής στο άλλο ματς του ομίλου, ενώ και με ισοπαλία θα είναι στο κόλπο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι βαθμοί θα μπορούσαν να μοιραστούν στο Μπόλτον, καθώς οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι κουρασμένοι λόγω του απαιτητικού προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες από τα μέσα Σεπτεμβρίου, επιτρέποντας στα νεαρά αστέρια της Βίλα να εξασφαλίσουν μια ισοπαλία. Χ σε απόδοση 4.75 από την Betsson.

ΚΡΟΥ - ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Η Κρου, κέρδισε 2-0 τη Τζίλιγχαμ στη Λιγκ 2 εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερα τρίποντα σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Λίαμ Μπελ, είναι γενικά σε καλή κατάσταση, με έξι νίκες και μόλις δύο ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας, είναι αήττητη σε πέντε, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και τρεις συνεχόμενες ανέπαφες εστίες. Με νίκη προκρίνεται, με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει η Λίβερπουλ U21 στο Μπλάκπουλ τον Νοέμβριο. Εκτός ο μέσος Τόμας και οι έμπειροι στράικερ Χέμινγκς και Μπογκλ.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Χάρογκεϊτ, πήρε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Σουίντον στη Λιγκ 2, αλλά είναι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας χάσει προηγουμένως 5-1 εντός από τη ΜΚ Ντονς. Η ομάδα του Σάιμον Γουίβερ, σε έξι εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μοιρασιά, με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, αλλά δε σκοράρει σε τέσσερα σερί ταξίδια. Με νίκη στο Κρου, μένει στο κόλπο της πρόκρισης, με ήττα, δεν θέλει νίκη της Μπλάκπουλ τη δεύτερη αγωνιστική, για να προσπαθήσει να την αποκλείσει στο φινάλε του ομίλου, σε εντός έδρας ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κρου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη νοκ άουτ φάση του EFL Trophy. Με την Χάρογκεϊτ να ενδιαφέρεται περισσότερο να διορθώσει τη φόρμα της στη League Two, ο άσος φαντάζει μονόδρομος. 1 σε απόδοση 1.95 από την Betsson.

ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Κρόουλι, πάλεψε μέσα στην έδρα της Γουίκομ αλλά έχασε με 1-0 και ξεκίνησε με ήττα τη θητεία του νέου της προπονητή, Ρόμπερτ Έλιοτ, χάνοντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και μένοντας χωρίς γκολ για τρίτο σερί. Πλέον αγνοεί τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για οκτώ σερί ματς, με μόλις μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Οι δύο από τις τέσσερις φετινές της νίκες συνολικά, ήταν σε Λιγκ Καπ και Λιγκ Τρόφι, έστω και στη διαδικασία των πέναλτι. Εκτός είναι ο αρχηγός και μπακ Κόνροϊ, αμφίβολος και ο μπακ Μουκένα.

Η Γουίμπλεντον, έχασε 1-0 από τη Σάλφορντ εκτός για τη Λιγκ 2 και έχει δύο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με το ίδιο σκορ, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Τζόνι Τζάκσον, πληρώνει no goal σε επτά από τα οκτώ τελευταία επίσημα ματς. Εκτός έδρας έχει πετύχει ένα γκολ σε πέντε ταξίδια. Στο Λιγκ Τρόφι, χάρη στη νίκη της πρεμιέρας, έχει στο χέρι της την πρόκριση στα νοκ - άουτ και θα την πάρει αν κάνει το δύο στα δύο. Αμφίβολος ο μπακ Λούις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και η Κρόουλι παλεύει για αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες, πιστεύουμε ότι διαθέτει ισχυρότερη ομάδα σε σύγκριση με την Γουίμπλεντον, η οποία επίσης αντιμετωπίζει δυσκολίες στις πρόσφατες εξόδους της, γεγονός που υποδηλώνει τη νίκη των γηπεδούχων. 1 σε απόδοση 2.60 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr