Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Βροχή τα γκολ στην Αγγλία!

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 00:58

Τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια του Λιγκ Τρόφι τα οποία ξεκινάνε στις 21:00. 

Λιγκ Τρόφι: Βροχή τα γκολ στην Αγγλία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ U21

Βόρεια περιφέρεια. 8ος όμιλος. Η Ρόδεραμ στο πρώτο της παιχνίδι στο Λιγκ Τρόφι, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μάνσφιλντ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Στην Α' Αγγλίας, νίκησε 2-1 εντός τη Ρέντινγκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26', αλλά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (49', 56'), παίζοντας από το 68' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία. Επίσης, σε επτά αγώνες έχει μία ήττα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Νιούκαστλ U21 στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση έφερε 2-2 εκτός έδρας με τη Μπράντφορντ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ισοφαρίζοντας στο 92' και στα πέναλτι πήρε τον μπόνους βαθμό. Στην Premier League 2 επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Αστον Βίλα U21. Προηγήθηκε στο 5', στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2 (19', 48'), αλλά έκανε την ανατροπή (65', 70'). Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία και είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι αποδόσρις αδικούν τους πιτσιρικάδες της Νιουκάστλ, αφού είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική, σκοράρει εύκολα και το τελευταίο διάστημα κερδίζει. Σίγουρα έχουν ψυχολογία και διάθεση να βάλουν δύσκολα στη Ρόδεραμ. Over 2.5 (1.53) στη Betsson.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Νότια περιφέρεια. 7ος όμιλος. H Σουίντον στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση έχασε 1-2 εκτός έδρας από την Εξετερ και πλέον η νίκη στο ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς αποτελεί μονόδρομο. Στη Β' Αγγλίας, έμεινε στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χαρογκέιτ. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Επίσης, δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς, ενώ έχει μόλις μία επιτυχία στους 12 φετινούς αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο μέσος Τσιμάνγκα (7/0).

Η Μπρίστολ Ρόβερς στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση έφερε 3-3 εντός έδρας στην κανονική διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ U21, αλλά στα πέναλτι δε μπόρεσε να πάρει τον μπόνους βαθμό. Στην Α' Αγγλίας, νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Μπέρτον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ (52', 59', 93'), παίζοντας από το 82' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρίστολ Ρόβερς έχει πολύ επιθετική φιλοσοφία και σε κάθε παιχνίδι της παίζει ανοιχτά. Μπορεί η Σουίντον να μπει στο τρυπάκι της και να ανοίξει το παιχνίδι. Over 2.5 (1.85) στη Betsson.

ΤΡΑΝΜΙΡ ΡΟΒΕΡΣ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Βόρεια περιφέρεια. 1ος όμιλος. Στο Λιγκ Καπ: Τρανμίρ – Ακρινγκτον 3-0 (13/8). Η Τρανμίρ στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση εντός έδρας ματς με την Εβερτον U21 μέχρι το 86' ήταν μπροστά 1-0, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ και έχασε 1-3! Πλέον, έχει ανάγκη τη νίκη στο ματς με την Ακρινγκτον. Στη Β' Αγγλίας, έφερε 1-1 εκτός έδρας με την ΜΚ Ντονς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23' και ισοφάρισε στο 91'! Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Επίσης, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο ματς, έχοντας μία επιτυχία σε επτά αγώνες.

Η Ακρινγκτον στο πρώτο της ματς στη διοργάνωση υπέστη «βαριά» εντός έδρας ήττα 1-4 από την Στόκπορτ, αν και προηγήθηκε και έτσι και για εκείνη η νίκη στο ματς με την Τρανμίρ αποτελεί μονόδρομο. Στη Β' Αγγλίας, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μόρκαμ. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 (36', 45') και δέχθηκε το γκολ στο 86'. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν μετά από έντεκα αγώνες! Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Οver 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες ζούν και αναπνέουν για το επιθετικό ποδόσφαιρο. Τους αρέσει να σκοράρουν και ελπίζουμε πως θα το κάνουν και σήμερα. G/G (1.66) στη Betsson.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Τσέλτεναμ, προηγήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι στη Λιγκ 2 στην έδρα της Μπάροου, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο και επέστρεψε στις ήττες, έχοντας κερδίσει πλέον μόνο ένα από τα πέντε τελευταία επίσημα ματς. Η ομάδα του Μάικλ Φλιν, έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε 12 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων φέτος. Με νίκη επί της Ρέντινγκ, ουσιαστικά προκρίνεται στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι, έχοντας κερδίσει τρία από τα πέντε φετινά εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο μπακ Μπακαρέ, αμφίβολος ο μπακ Μπένετ.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Ρέντινγκ, έχασε 2-1 με ανατροπή στο Ρόδεραμ για τη Λιγκ 1 και επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες, έχοντας πληρώσει γκολ - γκολ και over 2.5 σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια. Η ομάδα του Ρούμπεν Σεγές, αν κερδίσει στο Τσέλτεναμ, ουσιαστικά παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει φέτος σε επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι, με τέσσερις σερί ήττες και μία ισοπαλία, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ταξίδια της. Εκτός οι Περέιρα (τερμ.), Αμπρέφα, Ντόρσετ (μπακ) και Καμαρά (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με μεγάλη δυσκολία κρατάνε το μηδέν στην άμυνά τους οι δύο ομάδες. Ειδικά σε έναν αγώνα κυπέλλου δεν περιμένουμε να το κάνουν. G/G (1.65) στη Betsson.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Φλίτγουντ στα τελευταία ματς, παρά το ισόπαλο 0-0 εντός έδρας στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Μπρόμλι για τη Λιγκ 2. Η ομάδα του Τσάρλι Άνταμ, είναι αήττητη τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς. Θέλει τρίποντο με Μπάροου για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Εντός έδρας, έχει χάσει μόνο ένα από τα επτά φετινά ματς, αλλά ήταν αυτό στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου Λιγκ Τρόφι. Εκτός Μέντλι (μπακ).

Η Μπάροου, βρέθηκε πίσω εντός έδρας από την Τσέλτεναμ στο τελευταίο της παιχνίδι στη Λιγκ 2, αλλά κατάφερε να κερδίσει 2-1 και είναι στην τρίτη θέση, αλλά με ισοβαθμία στην κορυφή, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Στίβεν Κλέμενς, θα αναζητήσει κόντρα στη Φλίτγουν, το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο Λιγκ Τρόφι. Εκτός έδρας, έχει χάσει και τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της, για Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα, χωρίς να καταφέρει καν να σκοράρει. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι Φάρμαν (τερμ.), Κάναβαν (μπακ) και Μαχόνι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και στο κύπελλο θα αφαιθούν περισσότερο, αφού αναμένονται αλλαγές εκατέρωθεν. Over 2.5 (1.82) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr