Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Δυνατή εκτός έδρας η Μπέρμιγχαμ!

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 00:47

Tρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στις 21:30 και πάμε να τα δούμε ξεχωριστά. 

Λιγκ Τρόφι: Δυνατή εκτός έδρας η Μπέρμιγχαμ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ

Η Γκρίμσμπι, έκανε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις στη σεζόν και έχασε 3-0 εντός έδρας από τη Ντόνκαστερ στη Λιγκ 2, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Αρτέλ, από τα 12 επίσημα παιχνίδια της, έχει αναδειχτεί ισόπαλη σε κανονική διάρκεια μόνο σε ένα. Εντός έδρας, έχει χάσει τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Στο Λιγκ Τρόφι, θέλει νίκη για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης, απέναντι σε μία τοπική αντίπαλο. Έχει όμως χάσει και τα τέσσερα τελευταία ματς του θεσμού, το ένα στα πέναλτι.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Λίνκολν κέρδισε έστω και δύσκολα 2-1 εντός έδρας τη Λέιτον Όριεντ στη Λιγκ 1 και είναι ψηλά στη βαθμολογία, με αήττητο επτά αγώνων (3 ισοπαλίες), ενώ το μόνο ματς που έχει χάσει στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ήταν στην προηγούμενη αγωνιστική του Λιγκ Τρόφι. Η ομάδα του Μάικλ Σκούμπαλα, είναι αήττητη σε 14 σερί ταξίδια σε όλες τις διοργανώσεις, από την Πρωτοχρονιά! Ψάχνει την πρώτη φετινή νίκη στο Λιγκ Τρόφι. Οι δύο τελευταίες ήττες της στον θεσμό ήταν με 1-0. Αμφίβολοι οι Ντάφι (μέσος), Χάκετ, Γουόκερ, Χάουζ (επιθ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση αφού είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και τρέχουν ένα δυνατό αήττητο σερί. 2Χ & over 1.5 (1.57) στη Betsson.

ΡΕΞΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ U21

Η Ρέξαμ, διέλυσε 4-1 τη Νορθάμπτον στο τελευταίο παιχνίδι στη Λιγκ 1 και είναι δεύτερη, μόλις δύο πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον, είναι ακαταμάχητη στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα έξι φετινά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τουλάχιστον από δύο φορές σε όλα. Συνολικά, έχει δέκα σερί νίκες στην έδρα της, με μία ήττα στα τελευταία 16 ματς. Έχοντας κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Τρόφι, αν κάνει το δύο στα δύο απέναντι στη Γουλβς, θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η Γουλβς, διέλυσε με 4-2 την Έβερτον Κ21 για την Πρέμιερ Λιγκ 2, όπου είναι 16η στη βαθμολογία. Η ομάδα του Τζέιμς Κόλινς, είναι ασταθής όπως συνηθίζουν οι Κ21, αλλά έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία έξι παιχνίδια της. Πληρώνει γκολ - γκολ σε τέσσερα σερί ματς και over 2.5 σε έξι από τα τελευταία επτά. Εκτός δεν έχει νίκη από τον Μάρτιο. Όσον αφορά το Λιγκ Τρόφι, αν χάσει στην έδρα της Ρέξαμ αποκλείεται, οπότε θέλει τουλάχιστον το Χ, για να έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική με Σάλφορντ Σίτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τοκογλυφικές οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται άσος και δεν έχει καμία αξία. Θα πάμε με τα γκολ μιας και η Γουλβς είναι από τις χειρότερες άμυνες. Over 3.5 (1.95) στη Betsson.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ

Η Σριούσμπερι, προηγήθηκε μέσα στο Μπόλτον με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε στο β' και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού της Λιγκ 1, ενώ δεν έχει κερδίσει έξι σερί ματς, με μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία 11 επίσημα και μία ανέπαφη εστία σε 13 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Πολ Χερστ, δεν αποτελεί φόβητρο ούτε μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς. Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Λιγκ Τρόφι, θέλει οπωσδήποτε τρίποντο με Μπέρμιγχαμ, για να έχει ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Τριπλή Προσφορά γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

Η Μπέρμιγχαμ έχασε με 1-0 στο Τσάρλτον και έχασε για πρώτη φορά φέτος στη Λιγκ 1, βάζοντας τέλος στις συζητήσεις για αήττητη σεζόν. Είναι πάντως πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, με διαφορά 17 βαθμών από την προσεχή της αντίπαλο. Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς στο Λιγκ Τρόφι ξεκίνησε με μέτρια εμφάνιση και θέλει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Λείπει με την Εθνική του η μεγάλη φίρμα της ομάδας, ο επιθετικός Στάνσφιλντ, εκτός με διεθνείς υποχρεώσεις και οι Σάμπστεντ (μπακ), Βίλουμσον (μέσος) και Ντάικς (επιθ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρμιγχαμ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και είναι εξαιρετική εκτός έδρας. Δεν θα φοβηθεί τη Σριούσμπερι και μπορεί να φτάσει στη νίκη. 2 (1.65) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr