Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Η δύναμη της Λεβάντε

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 11:10

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα τέσσερα παιχνίδια που θα ρίξουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Segunda Division

Β' Ισπανίας: Η δύναμη της Λεβάντε

Η Β' Ισπανίας έχει σήμερα Κυριακή (6/10) τέσσερα παιχνίδια στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ (15:00)

Η Λα Κορούνια διέλυσε με 5-2 εκτός την Αλμπαθέτε. Προηγήθηκαν δύο σερί ήττες με 2-0 για την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Με no goal και under έβγαλε τα τρία εντός έδρας έχοντας μια νίκη και δύο ήττες. Ηγέτης ο Λούκας Πέρεθ (έχει παίξει και στον ΠΑΟΚ). Τραυματίας ο αμυντικός Εσκουδέρο.

Η Μάλαγα ηττήθηκε 3-0 εντός από την Έλτσε. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ήρθε η πρώτη ήττα για την ομάδα του Πελιθέρ, κάτι που όμως δεν μειώνει το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει. Με ισοπαλίες έβγαλε τις τρεις εξορμήσεις της εκ των οποίων οι δύο ήταν με σκορ 2-2. Ιστορική ομάδα η Μάλαγα, η οποία γύρισε στην δεύτερη κατηγορία. Εκτός οι επιθετικοί Βιλόδρες, Αμπαϊντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο με το over στη Betsson να είναι στο 2.10.

ΕΛΝΤΕΝΣΕ - ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ (17:15)

Η Ελντένσε νίκησε 2-1 εκτός την Κάντιθ. Μπήκε τέλος σε μια δυάδα αγώνων με μια ισοπαλία για την ομάδα του Πονς η οποία είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Με γκολ – γκολ έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αγωνιστικα εξέτισε ο επιθετικός Γοδόι, ο οποίος και μηδένισε τα προβλήματα.

Η Καστεγιόν νίκησε 2-1 εντός την Τενερίφη. Για την ομάδα του Σρούντερ ήταν η 3η νίκη στα 5 τελευταία της έχοντας και δύο ήττες και είναι μια από τις ομάδες που παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Πάντως έχει βγάλει με νίκες τις δύο τελευταίες εξορμήσεις της και χρειάζεται προσοχή. Ανέβηκε στην 2η κατηγορία μετά από 3 χρόνια. Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Λοτίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολλά τα γκολ - γκολ για την Ελντένσε. Δυνατή στις εξορμήσεις η Καστεγιόν. Πιθανό το over που είναι στο 1.85 στη Betsson.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΟΒΙΕΔΟ (19:30)

Η Λεβάντε νίκησε 4-2 εντός την Αλμερία. Για την ομάδα του Καλέρο ήταν η 3η νίκη στα 4 τελευταία της κι έπιασε κορυφή δείχνοντας τις προθέσεις της αναφορικά με το στόχο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα τρία εντός έδρας όπου δύο από αυτά ήταν και over. Ηγέτης της ο Ιμπόρα, που έκανε σούπερ σεζόν πέρσι με τον Ολυμπιακό.

Η Οβιέδο νίκησε 1-0 εντός την Εϊμπάρ. Η ομάδα του Καγιέχα έφτασε τα τρία σερί ματς ματς αήττητη με 2 νίκες και πάει με την ψυχολογία στα ύψη σε ένα ακόμα ντέρμπι. Με δύο ισοπαλίες έβγαλε τα τρία τελευταία εκτός έδρας. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Βίνιας, που είναι και το μοναδικό πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Εξαιρετική η Λεβάντε και δυνατή στην έδρα της, μπορεί να πάρει τον άσο που στη Betsson δίνεται στο 2.08.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΚΟΡΔΟΒΑ (22:00)

Η Αλμπαθέτε ηττήθηκε 5-2 εντός από την Λα Κορούνια. Ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία της και παραμένει ο προβληματισμός για την εικόνα της. Μια νίκη και δύο ήττες έχει στα τρία εντός, με τα δύο από αυτά να ήταν no goal και under. Αμφίβολος ο αμυντικός Κόστα. Πέρσι τερμάτισε στην 13η θέση. Και φέτος πρώτος στόχος είναι η παραμονή.

Η Κόρδοβα νίκησε 3-1 τη Φερόλ. Αποτέλεσμα που έφερε μια σχετική ηρεμία στο εσωτερικό της καθώς υπάρχει προβληματισμός για τη γενικότερη εικόνα της. Βέβαια η ομάδα του Άνια έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία συα 4 τελευταία της αλλά και πάλι δεν πείθει. Με ήτες έβγαλε τις τρεις εξορμήσεις της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αναμένεται μεγάλο σκορ με το over στη Betsson να είναι στο 1.83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr