Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Ηχηρή σφαλιάρα για Σεν Γκάλεν!

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 00:51

Τρία παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι από το πρωτάθλημα της Ελβετίας, ενώ μένει να δούμε κατά πόσο οι ομάδες επηρεάστηκαν από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. 

Α' Ελβετίας: Ηχηρή σφαλιάρα για Σεν Γκάλεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Ζυρίχη έπαιξε τόσο όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σιόν. Άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και έκτοτε δεν το έχασε ποτέ. Κατάφερε και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, ακόμα και όταν δέχθηκε αφόρητη πίεση από τη Σιόν. Η Ζυρίχη πραγματοποιεί τρομερή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μόλις μια ήττα έχει στα πρώτα 8 παιχνίδια της. Βλάντι και Βαλενζουέλα είναι εκτός ακόμη.

Η Λουγκάνο συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις και κέρδισε τη Βιντερτούρ με 2-1. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά κατάφερε να φτάσε σε αυτή την έκβαση με ανατροπή στο σκορ μάλιστα. Αυτό ήταν το 5ο σερί της θετικό αποτέλεσμα και η 3η νίκη της σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας σε τριπλή ισοβαθμία με Ζυρίχη και Λουκέρνη. Το παράδοξο είναι ότι και οι τρεις έχουν ακριβώς τον ίδιο γκολ στο παθητικό κομμάτι. Τη Πέμπτη είχε παιχνίδι για το Κόνφερενς κόντρα στην Ελσίνκι εντός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα διαφορετικό ντέρμπι από τα υπόλοιπα και σίγουρα από αυτά που δεν περιμέναμε. Πολύ καλή η πορεία των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, ειδικά για τη Λουγκάνο που προέρχεται και από ευρωπαϊκή νίκη. G/G (1.68) στη Betsson.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Η Βασιλεία πάνω που έδειχνε ότι είχε πάρει τα πάνω της, ξεκίνησε ξανά η κάτω βόλτα. Ηττήθηκε για 2η σερί φορά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Λουκέρνη εκτός έδρας. Δέχθηκε το γκολ αρκετά αργά στο ματς και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Περισσότερο η εικόνα της ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε να αντιδράσει. Θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλο τέρμα, αφού η Λουκέρνη ήταν αρκετά απειλητική. Έχει δέκα βαθμούς αυτή τη στιγμή και είναι οριακά εκτός 6άδας.

Η Γιουνγκ Μπόις ηττήθηκε για 4η φορά τη φετινή χρονιά και παρέμεινε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχασε από τη Γκρασχόπερς αυτή τη φορά με 0-1 μέσα στο σπίτι της. Δεν της έφτανε αυτό, το βράδυ της Τρίτης πέρασε ένα εφιαλτικό παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και διασύρθηκε. Χρειάζεται επειγόντως ένα restart η ομάδα για να μπορέσει να βρει τα πατήματά της ξανά. Tέσσερις οι απουσίες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο έχουν χάσει την αγωνιστική τους πυξίδα, δεν πείθουν και δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι γενικά μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΣΕΡΒΕΤ

Η Σεν Γκάλεν έχασε 6-2 στην πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ από τη Σερκλ Μπριζ στο Βέλγιο, γνωρίζοντας βαριά ήττα, σε ένα εφιαλτικό και ιστορικό βράδυ. Για το πρωτάθλημα ηττήθηκε στην έδρα της Ιβερντόν με το ισχνό 1-0. Αν και ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της, δεν κατάφερε να σκοράρει. Δημιούργησε 18 φάσεις για γκολ και είχε ποσοστό κατοχής που άγγιξε το 68%. Αυτή ήταν η 2η ήττα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Τα τρία από αυτά τα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε under 2.5. Πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές της είναι τραυματίες και θα λείψουν από αυτό το παιχνίδι.

Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα η Σερβέτ τα κατάφερα και κέρδισε 1-0 τη Λωζάνη. Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει αυτή τη νίκη και τα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Λωζάνη δημιούργησε κάποιες φάσεις, υποψίες απειλής, αλλά δεν ήταν αρκετές για να τιμωρήσουν την άμυνα της Σερβέτ. Η Σερβέτ προσπαθεί σιγά σιγά να βρει το καλό της εαυτό και να ανέβει στη βαθμολογία. Ήδη έφτασε τους πρωτοπόρους στον πόντο. Δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν, ειδικά οι πράσινοι εντός έδρας. Ειδικά η Σεν Γκάλεν θέλει να αντιδράσει μετά τη βαριά της ήττα. Over 2.5 (1.50) στη Betsson.

Βαθμολογία -

05/10/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 17 8 5 2 1 15 9 6
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 17 8 5 2 1 15 9 6
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 17 8 5 2 1 14 9 5
4 Σερβέτ Σερβέτ 16 8 5 1 2 13 15 -2
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 13 8 4 1 3 16 10 6
6 Σιόν Σιόν 11 8 3 2 3 10 7 3
7 Βασιλεία Βασιλεία 10 8 3 1 4 15 9 6
8 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 8 8 2 2 4 10 13 -3
9 Ιβερντόν Ιβερντόν 8 8 2 2 4 8 13 -5
10 Λωζάνη Λωζάνη 7 8 2 1 5 11 17 -6
11 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 6 8 1 3 4 11 16 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr