Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Απρόβλεπτη η Νόρτζελαντ!

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 00:16

Γεμάτη δράση η σημερινή ημέρα από το πρωτάθλημα της Δανίας, με μερικές ομάδες να προέρχονται και από την ευρωπαϊκή τους πράξη .

Α' Δανίας: Απρόβλεπτη η Νόρτζελαντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΡΑΝΤΕΡΣ - ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Η Ράντερς παραχώρησε ακόμη μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά ήταν κόντρα στην Άαρχους, με την οποία το παιχνίδι έληξε 2-2. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η Άαρχους και άξιζε κάτι περισσότερο από το ματς, αλλά τελικά και οι δύο βολεύτηκαν με τον βαθμό. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έχει η Ράντερς στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει 4 στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της. Όλες φυσικά έληξαν με αμφίτερμα. Συνεχίζει εκτός ο μοναδικό απών, Μπαμπαγιάν.

Τριπλή Προσφορά γνωριμίας με 680 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

Η Λίνγκμπι έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του ματς με τη Σίλκεμποργκ. Δέχθηκε το γκολ στο 84ο λεπτό όπου και μπήκε πίσω στο σκορ, όμως δέκα λεπτά μετά κατάφερε και ισοφάρισε. Αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία για την ομάδα, μετά τη λευκή ισοπαλία με την Άαρχους. Η Λίνγκμπι δυσκολεύεται αρκετά στην αρχή της σεζόν και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, αλλιώς θα μπλέξει με τον υποβιβασμό. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απέλπιδα προσπάθεια κάνουν και οι δύο ομάδες έτσι ώστε να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία και να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σε πολύ καλύτερη μοίρα η Ράντερς, αλλά η Λίνγκμπι παλεύει κάθε ματς. G/G (1.75) στη Betsson.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Η Σοντέρισκε ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 στην έδρα της Άαλμποργκ. Το σκορ μάλιστα είναι πλασματικό, αφού η Σοντέρικσε ήταν αρκετά απειλητική και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Παρόλα αυτά, όπως αποδείχθηκε αυτό από μόνο του δεν έφτανε. Μία μόλις νίκη έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και χρειάζεται να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της. Εντός έδρα μετράει μόλις μία ήττα σε 4 παιχνίδια που έχει δώσει. Εκτός ο Ρασμούσεν (τ).

Η Νόρτζελαντ ισοπέδωσε τη Μπρόντμπι τη περασμένη αγωνιστική. Τη κέρδισε με 3-1 εντός έδρας και τη διέσυρε. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούν για το παιχνίδι, αφού η κυριαρχία της Νόρτζελαντ μιλάει από μόνη της. Αυτή ήταν μόλις η 2η νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και το χρειαζόταν αυτό! Ανέβηκε στους 15 βαθμούς και μπήκε στην 6άδα. Μοναδική απουσία ο Σανούσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόρτζελαντ είναι ομάδα της στιγμής και της ώρας. Είναι πως θα της κάτσει το ματς και ανάλογα με τα κέφια της. Δεν έχει δείξει καμία σταθερότητα ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Αν υποτιμήσει τη Σοντέρισκε θα το πληρώσει. Over 2.5 (1.58) στη Betsson.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Ήττα εντός προγράμματος ήταν για τη Βίμποργκ αυτή απέναντι στη Μίντιλαντ. Ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας και πέρασε έτσι ένα δύσκολο εμπόδιο. Το κρίμα της υπόθεσης είναι πως χάλασε ένα μοναδικό σερί 7 συνεχόμενων αγώνων αήττητη. Βρίσκεται γενικά σε μία μέτρια προς καλή κατάσταση και έχει σκοπό να αποφύγει τα προβλήματα στην ουρά. Εντός έδρας έχει δύο συνεχόμενες νίκες, η μία μάλιστα κόντρα στη Νόρτζελαντ. Μοναδική απουσία ο στόπερ Ζαλετέλ.

Η Άαρχους είναι σε πολύ καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και προχωράει αήττητη. Κατάφερε και πήρε ακόμη έναν βαθμό στο σακούλι της, καθώς πήρε την ισοπαλία από τη Ράντερς με 2-2. Άξιζε τη νίκη φυσικά, όντα καλύτερη από την αντίπαλο της στον αγώνα. Ήταν πιο απειλητική και δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Είναι δυνατά εντός εξάδας και εκεί θέλει να παραμείνει. Είναι μόνη 3η στη βαθμολογία με 19 βαθμούς. Μόλις μία ήττα έχει σε δέκα αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τοπικό ντέρμπι το συγκεκριμένο το οποίο κρύβει αντιπαλότητα και σασπένς. Οι δύο ομάδες τα πάνε καλά επιθετικά και το έχουν στο σκοράρισμα. G/G (1.58) στη Betsson.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Πάνω που προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της, η Μπρόντμπι δέχθηκε ισχυρή σφαλιάρα από τη Νόρτζελαντ, στην αυλαία της προηγούμενης αγωνιστικής. Δέχθηκε τέσσερα γκολ και όλα σε ένα ημίχρονο. Προσπάθησε πάντως να ανακάμψει αλλά δεν ήταν αρκετό. Μόλις μία νίκη έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και δεν δείχνει να είναι στα καλά της. Είναι 5η στη βαθμολογία και εντός εξάδας, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν θα παραμείνει για πολύ εκεί. Κόκκινη έχει ο Λαουρίτσεν. Τραυματίες οι Τσιέμπε, Μενσά και Ομοϊχουάνφο.

COMBO προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Σε ένα άνετο απόγευμα εξελίχθηκε το παιχνίδι απέναντι στη Βίμποργκ. Αν και οι φιλοξενούμενοι ερχόντουσαν με βλέψεις και αυτοπεποίθηση λόγω καλής φόρμας, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να τους κόψουν τον βήχα. Επιβλήθηκαν με 3-1 και προχωράνε εύκολα παρακάτω. Τη Πέμπτη έδιναν και παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας. Εκεί επιβλήθηκαν με 0-2 και πήραν τη πρώτη φετινή τους ευρωπαϊκή νίκη. Πολλές οι έννοιες της και τα βάρη της από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να αντέξει σε όλη αυτή τη πίεση. Έχει πέντε απουσίες ποδοσφαιριστών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι με τα όλα του αυτό το ματς. Οι δύο ομάδες πάντα μας χαρίζουν τρομερά παιχνίδια και πάντα κοιτάνε μακριά στο πρωτάθλημα. Θέλουν να φτάσουν στον τίτλο όπως έκαναν και πέρυσι, αλλά μόνο μία ήταν η νικήτρια. G/G & over 2.5 (1.85) στη Betsson.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Σίλκεμποργκ παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Λίνγκμπι τη περασμένη αγωνιστική. Μπορεί να μην ηττήθηκε αλλά έδειξε για μία ακόμη αγωνιστική πως έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο εύκολα δέχεται γκολ. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία για το πρωτάθλημα, ενώ έχει μεσολαβήσει και μία νίκη στο κύπελλο. Τέσσερα τα παιχνίδια της σερί αήττητα, ενώ μετράει 8 σερί γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και απουσίες.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο League Phase του Κόνφερενς Λιγκ η ομάδα του Γιάκομπ Νέστρουπ, καθώς γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 1-2 από την πολωνική Γιαγκελόνια.Η Κοπεγχάγη θεωρητικά είχε το ευκολότερο έργο στην έδρα της Βέιλε, αλλά δεν εξελίχθηκε έτσι το ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47 και έκτοτε κυνηγούσε. Κατάφερε να ανατρέψει όμως το σκορ έστω και δύσκολα, με τον Κορνέλιους στο 85’ να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη Κοπεγχάγη, η οποία είχε και Ευρώπη μπροστά της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από ήττα προέρχεται η Κοπεγχάγη στην Ευρώπη και έδειξε για μία ακόμη φορά πως έχει πολλά αμυντικά προβλήματα. Ειδικά όταν στραβώνει το παιχνίδι σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει ανταπεξέλθει. Η Σίλκεμποργκ είναι πολύ επικίνδυνη και σκοράρει εύκολα. Over 2.5 (1.62) στη Betsson.

Βαθμολογία -

05/10/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 24 10 7 3 0 22 11 11
2 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 20 10 6 2 2 19 11 8
3 Άαρχους Άαρχους 19 10 5 4 1 24 10 14
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 18 10 5 3 2 21 15 6
5 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 15 10 4 3 3 20 17 3
6 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 15 10 4 3 3 20 18 2
7 Ράντερς Ράντερς 14 10 3 5 2 16 15 1
8 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 13 11 4 1 6 12 22 -10
9 Βίμποργκ Βίμποργκ 12 10 3 3 4 21 20 1
10 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 8 10 2 2 6 9 20 -11
11 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 7 10 1 4 5 7 13 -6
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr