Ποδόσφαιρο

Super League 2: Οριακές αποστολές σε καλές τιμές

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 00:20

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο μενού στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα πάμε με προσεγμένες επιλογές που έχουν στοιχηματική αξία.

Super League 2: Οριακές αποστολές σε καλές τιμές

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το πιο δύσκολο πρόγραμμα από κάθε άλλη ομάδα στη Β’ Εθνική διάγει στο ξεκίνημα ο Παναργειακός. Αντιμετώπισε κατά σειρά τα δύο πρώτα φαβορί για την άνοδο, στην Κηφισιά και την Καλαμάτα και τώρα υποδέχεται το… τρίτο, τον Πανιώνιο! Ήταν ανταγωνιστικοί οι «λύκοι» στην Παραλία έχασαν στην τελευταία φάση του αγώνα από την Καλαμάτα, υπάρχει πικρία αλλά και αισιοδοξία για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Θα γεμίσει ξανά το γήπεδο, ο κόουτς Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει σε πλήρη αποστολή.

Τριπλή Προσφορά γνωριμίας με 680 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

Ο Πανιώνιος παρουσιάζεται έτοιμος σε όλα τα επίπεδα για να εξαπολύσει την επίθεση που θα τον οδηγήσει στη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο! Κόντρα στα Χανιά πήρε μι δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη και αποθεώθηκε από τον κόσμο του στη Νέα Σμύρνη. Συνεχίζει εξάλλου να ενισχύεται το ρόστερ, μέσα σε μία εβδομάδα ενέταξε στο δυναμικό του τον στράικερ Τσερίσεφ και τον εξτρέμ Σεμπά. Θα πάει κόσμος και στο Άργος για αν υποστηρίξει τον «Ιστορικό».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναργειακός θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι άτυχος, καθώς παίζει συνεχόμενα με ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο. Ο κόουτς Βαζάκας θα κάνει τα πάντα για να μην τριτώσει το κακό, αλλά ο Πανιώνιος με το προσεκτικό του τρόπο παιχνιδιού δείχνει ικανός να παίρνει αυτό που θέλει. 2 και Under 2.5 σε απόδοση 3.77 από την Betsson

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ Β’

Η Κηφισιά έδωσε τα δύο πρώτα ματς στη σεζόν εκτός έδρας και τώρα θα παίξει για πρώτη φορά εντός. Κατέστη μάλιστα δυνατό να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα, το «Ζηρίνειο», που ελπίζεται από τους βόρειους πως θα αποτελέσει όπλο για την επάνοδος τη Σούπερ Λίγκα. Έκανε ήδη μια γκέλα στο Αιγάλεω δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερο στραβοπάτημα τόσο νωρίς. Ο κόουτς των κυανόλευκων Σεμπαστιάν Λέτο ποντάρει στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία.

Η ΑΕΚ Β’ όπως και την περασμένη σεζόν έστω και φέτος δείχνει ποιότητα και χαρακτήρα και στέκεται άκρως ανταγωνιστικά απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Πρώτα κέρδισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή στη συνέχεια σταμάτησε και την ποιοτική Ηλιούπολη παίρνοντας ισοπαλία στο φινάλε. Τώρα πάει στην Κηφισιά σε μια ακόμα απαιτητική αποστολή. Έχουν το εύκολο γκολ οι κιτρινόμαυροι του Νίκου Κούστα. Πλήρης η αποστολή, δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Ηλιούπολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Κηφισιά και κόντρα στην ΑΕΚ Β' δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς. Η "Ένωση" μέχρι στιγμής δείχνει άκρως ανταγωνιστική, αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων υπερτερεί στην τελική έκβαση του αποτελέσματος. 1/1 σε απόδοση 1.90 από την Betsson.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν σε χαμηλούς τόνους τη σεζόν από τη στιγμή που η ομάδα χτίστηκε αργά, αφότου αποκαταστάθηκε η διοικητική και οικονομική ηρεμία. Στην πράξη ωστόσο ο Άγιαξ της Ηπείρου δείχνει έτοιμος να σταθεί ανταγωνιστικά στη σεζόν, μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και προέρχεται από σπουδαία επικράτηση επί του ισχυρού Ηρακλή. Θέλει να τριτώσει το καλό, ο Αυστριακός κόουτς Ρενέ Πομς δεν υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό Βουτσά, που είναι τραυματίας.

Η Νίκη ξεκίνησε τη σεζόν σε χαμηλούς τόνους, αφού αποδυναμώθηκε στο ρόστερ, ενώ έφυγε και ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Πράγματι η εικόνα της ομάδας της Νέας Ιωνίας στο πρώτο σκέλος ήταν προβληματική και αποτυπώθηκε στο κέρδος ενός πόντους σε δύο ματς. Δεν έκανε ευκαιρίες, έβαλε μόνο ένα γκολ στα δύο παιχνίδια. Άγνωστο αν μπορεί αν ανακάμψει με το παρόν υλικό. Ο κόουτς Στέφανος Ξηροφώτος γίνεται ήδη αποδέκτης κριτικής. Χρειάζεται αποτέλεσμα ηρεμίας στους Ζωσιμάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νίκη Βόλου δεν δείχνει σε τίποτα το πρόσωπο των προηγούμενων ετών και με την μέχρι τώρα εικόνα της προέχει να μαζέψει βαθμούς για να μην μπει από νωρίς σε περιπέτειες υποβιβασμού. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με γκρίνια και κάποια αβεβαιότητα αλλά έχει κάνει το "δύο στα δύο" και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει. Αν ο Άγιαξ της Ηπείρου αγωνιστεί όπως και κόντρα στον Ηρακλή τότε θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 1/1 σε απόδοση 2.04 από την Betsson.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το Αιγάλεω έδωσε συνέχεια στην έξοχη εμφάνιση της πρεμιέρας όπου κέρδισε στην Ηλιούπολη με μία άψογη τακτικά εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά. Πήρε έναν πόντο ψυχολογίας απέναντι στο πρώτο φαβορί για την άνοδο και δικαιώνει τους επιτελείς του που βάζουν τον πήχη ψηλά φέτος. Ζητούμενο είναι η βελτίωση και η συνέπεια στο σκοράρισμα για το «Σίτι» που δημιουργεί ευκαιρίες. Στηρίζει ο κόσμος, μεγάλη η προσέλευση φέτος στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Η Καλαμάτα έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του νεοφώτιστου Παναργειακού και με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ξεκίνησε την πορεία της για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Πανηγυρικό το κλίμα, ο κόουτς Νίκος Αμαστόπουλος στάζει μέλι για τους παίκτες του. Ζητούμενο από τον «μουστάκια» βέβαια η βελτίωση στην άμυνα, καθώς και τα δύο πρώτα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Μαύρη Θύελλα θα έχει οπαδούς στο πλευρό της στην Αθήνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι στο Αιγάλεω, με το Σίτι να υποδέχεται την Καλαμάτα. Η Μαύρη Θύελλα έχει κάνει το "δύο στα δύο" και δείχνει φέτος ότι ίσως είναι πραγματικά η χρονιά της. Βέβαια οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και δείχνουν ικανοί να κάνουν ζημιές και να πρωταγωνιστήσουν. Αν βρει τον τρόπο για το διπλό ο κόουτς Αναστόπουλος θα το κάνει με τον κλασικό τρόπο της Β' Εθνικής. 2 και Under 2.5 σε απόδοση 3.41 από την Betsson.

Βαθμολογία -

05/10/2024Super League 2 24/25, Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λάρισα Λάρισα 6 2 2 0 0 5 1 4
2 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 6 2 2 0 0 3 1 2
3 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 5 3 1 2 0 3 2 1
4 Μακεδονικός Μακεδονικός 4 3 1 1 1 2 2 0
5 Καμπανιακός Καμπανιακός 3 2 1 0 1 2 1 1
6 Kavala Kavala 1 2 0 1 1 1 2 -1
7 Ηρακλής Ηρακλής 1 2 0 1 1 1 2 -1
8 Ethnikos Neou Keramidiou Ethnikos Neou Keramidiou 1 2 0 1 1 0 1 -1
9 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 1 2 0 1 1 1 3 -2
Playoff
Playout
05/10/2024Super League 2 24/25, Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλαμάτα Καλαμάτα 6 2 2 0 0 4 2 2
2 Αιγάλεω Αιγάλεω 4 2 1 1 0 3 1 2
3 Κηφισιά Κηφισιά 4 2 1 1 0 2 0 2
4 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 4 2 1 1 0 3 2 1
5 Panionios Panionios 4 2 1 1 0 1 0 1
6 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 3 2 1 0 1 1 1 0
7 Asteras Tripolis II Asteras Tripolis II 1 2 0 1 1 0 1 -1
8 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 1 2 0 1 1 3 5 -2
9 Χανιά Χανιά 0 2 0 0 2 1 3 -2
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr