Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Παιχνίδια με γκολ

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 00:10

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική στην κορυφαία κατηγορία του Βελγίου και αναμένουμε ωραία παιχνίδια με γκολ.

Α' Βελγίου: Παιχνίδια με γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Αντερλεχτ που αν και καλύτερη, “ξέχασε” να... τελειώσει το ματς στο Ντέντερ και μοιραία περιορίστηκε στον βαθμό. Δεδομένη η νευρικότητα στο εσωτερικό της, καθώς έχει συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές (τέσσερις ισοπαλίες) χωρίς νίκη, έχασε ήδη έδαφος από την κορυφή και στο διάστημα της διακοπής αναμένονται εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Ρίμερ καθώς συνεχίζει με υπηρεσιακή λύση. Την Πέμπτη είχε δύσκολη αποστολή στο Σοσιεδάδ για το Γιουροπα Λιγκ αλλά πήρε τη νίκη με 2-1, αμφίβολος ο βασικός μπακ Αουγκιστούνσον, σταθερά εκτός ο αρχηγός Βερτχόχεν.

Τριπλή Προσφορά γνωριμίας με 680 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!!

Άξια της μοίρας η Σταντάρ που αν και καλύτερη, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με τη Βέστερλο. Το 2-1-2 των πέντε τελευταίων αγωνιστικών μαρτυρά το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα της καθώς αν και παρουσιάζεται ανταγωνιστική, πληγώνεται από την έλλειψη ενός αξιόπιστου επιθετικού. No Goal τα οκτώ από τα εννέα φετινά ματς, δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Μπέιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Άντερλεχτ είναι αήττητη στα τρία τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα και έχει χάσει μόλις μία φορά όλη τη σεζόν και είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης που παρουσιάζει αλλοπρόσαλλο πρόσωπο. Ψυχολογικό μπουστάρισμα για τους γηπεδούχους η εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.88 από την Betsson.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Άστραψε και... βρόντηξε η Αντβέρπ που συνέτριψε τη Μπέιρσχοοτ στο ντέρμπι μίσους που δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό! Το ματς κατοχυρώθηκε βέβαια ως νίκη για την ομάδα του ντε Ρουκ που μετρά πλέον τρία κολλητά τρίποντα για πρώτη φορά φέτος έχοντας βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ανέτοιμος ο βασικός μέσος Σκοτ, δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος Ρίντεβαλντ.

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε η Σερκλ Μπριζ που προηγήθηκε αλλά... ξέχασε να τελειώσει το ματς κόντρα στη Σιντ Τρουίντεν και το... πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Μπορεί να τρέχει ένα μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών αλλά παραμένει... εγκλωβισμένη στις τελευταίες θέσεις δείχνοντας πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεμάτο πρόγραμμα. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Σεν Γκάλεν στην ιστορική πρεμιέρα της στο Κόνφερενς Λιγκ και πήρε σπουδαία νίκη με 6-2(!). Σταθερά εκτός ο αμυντικός Ούτκους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα των δύο ομάδων, περιμένουμε την Αντβέρπ να αναδειχθεί νικήτρια σε αυτή την αναμέτρηση. Επίσης, οι γηπεδούχοι έχουν αναδειχθεί νικητές στις πέντε από τις έξι τελευταίες συναντήσεις τους με την Σερκλ Μπριζ, η οποία πιστεύουμε πάντως ότι θα σκοράρει γιατί στα τελευταία τρία της παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, πέτυχε 9 τέρματα. 1 και G/G σε απόδοση 3.18 από την Betsson.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΟΥΝΙΟΝ

Η Κλαμπ Μπριζ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο Σαρλερουά, βρέθηκε μάλιστα να κυνηγά το σκορ ενώ έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές αλλά τουλάχιστον έδειξε αντοχές και κατάφερε να απαντήσει στις καθυστερήσεις. Δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη, ενίοτε δείχνει να.. ξεμένει από ενέργεια καθώς παλεύει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την Τετάρτη πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επί της Στουρμ Γκρατς (1-0) με φοβερό γκολ του Τζόλη. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ονιεντίτκα, σταθερά εκτός ο χρήσιμος μπακ Μέιερ.

COMBO προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Επιτέλους νίκη για την Ουνιόν που χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κατέλαβε την αντίσταση της αναιμικής Κορτράικ. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες) για τους πρωτευουσιάνους που σημείωσαν τρία γκολ για πρώτη φορά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Μπόντο Γκλιμτ για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ανέτοιμος ο αναπληρωματικός εξτρέμ Καμπαμπού, πάγια εκτός ο βασικός πέρυσι μέσος Λαπουσιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε αυτή την αναμέτρηση, περιμένουμε τουλάχιστον τρία γκολ, διότι οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Περιμένουμε επίσης να σκοράρουν και οι δύο ομάδες επειδή η Κλαμπ Μπριζ έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και επίσης δεν έχει καθαρό φύλλο αγώνα σε τρία παιχνίδια. Επίσης, και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στις εννέα από τις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις. G/G και Over 2.5 σε απόδοση 2.12 από την Betsson.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΓΑΝΔΗ

Τι κι αν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Σιντ Τρουίντεν ρίσκαρε στο φινάλε και επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση στο Μπρούχε πιστοποιώντας την βελτίωση της. Παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς με τον πολύπειρο Φελις Μαζού στον πάγκο “τρέχει” ένα 2-1-0 και σταδιακά “διορθώνει” την θέση της. Δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός μπακ Ανανού.

Τριπλή Προσφορά γνωριμίας με 680 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

Το εντυπωσιακό πρώτο τέταρτο όπου σκόραρε δις, στάθηκε αρκετό στη Γάνδη που παρότι έχασε μέτρα στην επανάληψη, επικράτησε άνετα της Λέουβεν. Έχει βρει για τα καλά ρυθμό, με τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και πλέον καλείται να δείξει πως μπορεί να... αντέξει το γεμάτο πρόγραμμα καθώς την Πέμπτη αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Τσέλσι στην πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ. Αμφίβολος ο ηγετικός μεσοεποθετικός Γκάλντελμαν, ανέτοιμος ο βετεράνος μέσος Κουμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γάνδη έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με τη Σιντ Τρούιντεν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Προτιμότερη επιλογή G/G και Over 2.5 σε απόδοση 2.04 από την Betsson.

Βαθμολογία -

05/10/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκενκ Γκενκ 22 9 7 1 1 20 11 9
2 Αντβέρπ Αντβέρπ 16 9 5 1 3 18 7 11
3 Γάνδη Γάνδη 16 9 5 1 3 17 9 8
4 Βέστερλο Βέστερλο 15 10 4 3 3 20 18 2
5 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 14 9 4 2 3 15 11 4
6 Σαρλερουά Σαρλερουά 14 9 4 2 3 12 9 3
7 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 14 9 3 5 1 10 8 2
8 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 13 9 3 4 2 10 7 3
9 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 12 9 3 3 3 5 5 0
10 Ντέντερ Ντέντερ 12 9 3 3 3 13 15 -2
11 Μαλίν Μαλίν 11 9 3 2 4 13 14 -1
12 Λέουβεν Λέουβεν 11 9 2 5 2 10 10 0
13 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 10 9 2 4 3 12 17 -5
14 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 8 9 2 2 5 11 17 -6
15 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 8 9 2 2 5 6 15 -9
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr