Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 11:21

Δύσκολα θα γκελάρουν Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Σίτι το Σάββατο στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ: Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Πάλας, προηγήθηκε με Έβερτον αλλά έχασε και είναι πλέον στην ουρά, καθώς ακόμα δεν έχει νίκη. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ, δεν έχει εντός έδρας τρίποντο επί της Λίβερπουλ από το 2014, ενώ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην έδρα της από τη συγκεκριμένη αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ (38). Ο Ματετά, έχει 15 γκολ στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μπακ Χόλντινγκ, Ριάντ, Ρίτσαρνς και ο μέσος Ντουκουρέ, αμφίβολος ο επιθετικός Φράνσα

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 μεσοβδόμαδα την Μπολόνια εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι μόνη πρώτη, με την καλύτερη άμυνα, έχοντας συνολικά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 18 εκτός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σαλάχ, που πέτυχε γκολ μεσοβδόμαδα, σκοράρει σε τρία σερί ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός ο μέσος Έλιοτ, αμφίβολος ο επιθετικός Κιέζα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταμάτητη δείχνει η Λίβερπουλ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Σαλάχ, πέρα από τα γκολ του, φέτος έχει δώσει αρκετές ασίστ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη των «ρεντς» με ασίστ του Αιγύπτιου, πληρώνει πλουσιοπάροχα, στο 4.28 της Betsson.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 εντός την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τρομερή παράδοση εντός με Σαουθάμπτον, 28 σερί ματς αήττητη από το 1987, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 40 εντός με νεοφώτιστες ομάδες, από το 2010. Ο Χάβερτς (σκόραρε μεσοβδόμαδα), έχει 6 γκολ στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Εκτός Τομιγιάσου, Τίρνι, Ζιντσένκο (μπακ) και Όντεγκααρντ (μέσος). Αμφίβολοι οι μπακ Γουάιτ και Τίμπερ.

Η Σαουθάμπτον έμεινε με έναν πόντο στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει νίκη 19 ματς Πρέμιερ Λιγκ, το δεύτερο χειρότερο σερί της ιστορίας της στα «σαλόνια». Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες και με βάση τα expected goals, έπρεπε να είχε πετύχει πέντε γκολ περισσότερα. Έχει κάκιστο ρεκόρ στο Λονδίνο, με 82 ήττες σε 139 ματς Πρέμιερ Λιγκ στην πρωτεύουσα. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπαζούνου και ο μέσος Σουλεμάνα αμφίβολος ο μέσος Σμόλμποουν, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Στίβενς,.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλή φόρμα η Άρσεναλ, σε μπελάδες έχει μπει από νωρίς η Σαουθάμπτον. Ο Χάβερτς σε τρομερή κατάσταση, πληρώνει 2.15 να σκοράρει στην Pame Stoixima.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΛΒΣ

Η Μπρέντφορντ, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει στο πρώτο λεπτό τρία σερί ματς (στα δύο τελευταία με τον Μπεμό), αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα, ενώ δεν σκόραρε καθόλου στη συνέχεια! Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έχει χάσει ήδη 8 πόντους φέτος σε ματς που προηγήθηκε. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, οι μέσοι Γένσεν, Ντασίλβα και οι επιθετικοί Νούνες, Τιάγκο, Ουισά (δεύτερος σκόρερ, σημαντικό πλήγμα), αμφίβολος ο βασικός μέσος Νόργκααρντ.

COMBO προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Η Γουλβς, πάλεψε με Λίβερπουλ, αλλά δεν απέφυγε την τρίτη σερί ήττα και είναι τελευταία, στο χειρότερο ξεκίνημα στην κατηγορία εδώ και 20 χρόνια. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, πληρώνει γκολ – γκολ πέντε σερί αγωνιστικές. Έχει πετύχει μόλις 1 γκολ φέτος σε πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει δεχτεί περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη σε β’ μέρος (11). Eκτός οι μπακ Μεϊπιγιού, Μοσκέρα, ο μέσος Τραορέ, ο εξτρέμ Γκονζάλες και ο επιθετικός Καλάιτζιτς, αμφίβολοι οι μπακ Ντόσον και Μπουένο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ξέρουμε αν η Μπρέντφορντ θα σκοράρει ξανά στο πρώτο λεπτό, ξέρουμε όμως ότι δεν έχει πρόβλημα στο γκολ. Αντίθετα, η Γουλβς έχει πρόβλημα στην άμυνα και έτσι θα πάμε με το over 1.5 γκολ των γηπεδούχων, με 1.91 στη Novibet.

ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Λέστερ, δέχτηκε 34 τελικές από την Άρσεναλ (ρεκόρ 20ετίας στην Πρέμιερ Λιγκ για ένα ματς) και παραλίγο να πάρει ισοπαλία, όμως παραμένει χωρίς νίκη καθώς λύγισε στις καθυστερήσεις. Πληρώνει πάντα γκολ – γκολ ως τώρα, ενώ γενικά έχει δεχτεί τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα (114). Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έχει πάντως σε καλή κατάσταση τον Εντιντί, που έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, μόνο ο Σάκα της Άρσεναλ έχει περισσότερες. Εκτός Στόλαρτσικ (τερμ.), Βέστεργκααρντ (μπακ) και Ντάκα (επιθετικός).

Η Μπόρνμουθ, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και είναι ανταγωνιστική, καθώς έχει χάσει μόνο από Τσέλσι και Λίβερπουλ. Όμως, έχει το χειρότερο σερί χωρίς ανέπαφη εστία στη θητεία του Αντόνι Ιραόλα, με 9 ματς που δέχεται γκολ. Εκτός έδρας, μετρά μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 13 ταξίδια, αλλά οι δύο από αυτές, ήταν με ομάδες που βρίσκονταν χαμηλά στη βαθμολογία. Κορυφαίος της ο Σεμένιο φέτος, μόνο ο Χάαλαντ έχει περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα! Εκτός ο μέσος Άνταμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες, πολύ απλά αδυνατούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το γκολ – γκολ πληρώνει 1.61 στην Βetsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, προέρχεται δύο σερί ισοπαλίες στις οποίες προηγήθηκε και έπεσε από την κορυφή, έστω με αήττητο 29 αγώνων, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (4-0). Είναι αήττητη 49 ματς εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάαλαντ έχει 60 γκολ σε 52 ματς εκεί. Με Φούλαμ, έχει 16 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας πέναλτι και στα έξι τελευταία! Εκτός οι κορυφαίοι μέσοι Ρόδρι, Ντε Μπρόινε και οι Μπομπ (μέσος), Ακέ (μπακ).

COMBO προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Η Φούλαμ κράτησε πρώτη ανέπαφη εστία φέτος, πήρε δεύτερη σερί νίκη και τρέχει το καλύτερο αήττητο σερί της από το 2010 στην Πρέμιερ Λιγκ, με πέντε αγώνες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, έχει όμως κάκιστο ρεκόρ στην έδρα της Σίτι, με 10 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταία νίκη το 2009. Ο Χιμένες σκοράρει τρεις σερί αγωνιστικές, κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει ο Μουνίζ, που έχει τις περισσότερες τελικές φέτος στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει. Εκτός ο επιθετικός Βινίσιους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σίτι λογικά θα πάρει τη νίκη, αλλά η Φούλαμ δείχνει σε καλή κατάσταση και ίσως εξελιχθεί στην έκπληξη της σεζόν. Το γκολ – γκολ δείχνει μία αρκετά καλή προοπτική, στo 1.84 του Pame Stoixima.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Γουέστ Χαμ, βρέθηκε πίσω στο Μπρέντφορντ μετά από 38’’, με τέσσερα από τα δέκα γκολ που δέχτηκε φέτος στο πρωτάθλημα να είναι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, βελτιώθηκε και πήρε το Χ, αλλά είναι χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές. Έχει χάσει και τα τρία φετινά εντός έδρας ματς, αλλά ποτέ δεν έχει ξεκινήσει σεζόν στην ιστορία της με τέσσερις σερί ήττες στο σπίτι της. Αμφίβολος ο επιθετικός Φούλκρουγκ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Άλβαρες.

Η Ίπσουιτς, πάλεψε άλλο ένα ματς και προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, αγνοώντας τη νίκη στα «σαλόνια» για 22.5 χρόνια. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει τις λιγότερες τελικές προσπάθειες φέτος και έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ, τα τρία με τον Ντελάπ, ενώ ο αμυντικός Μόρσι, έχει δεχτεί τις περισσότερες κίτρινες (4 σε 6 ματς). Τελευταία νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ, το 2001. Εκτός ο μπακ Ντονασιέν, αμφίβολος ο μπακ Κλαρκ, και ο μέσος Μπρόουντχεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάποια στιγμή, η Ίπσουιτς θα πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν και λογικό είναι να το κάνει κόντρα σε ντεφορμέ αντίπαλο. Έκπληξη με διπλό στο 3.80 της Novibet.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Έβερτον, βρέθηκε πίσω από την Πάλας, αλλά κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν, με τον Σον Ντάις να αισθάνεται λίγο καλύτερα, έχοντας αήττητο δύο αγώνων. Η έδρα της είναι όπλο, με έξι νίκες στα τελευταία οκτώ ματς εκεί. Βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στις στατικές φάσεις: με τον συγκεκριμένο προπονητή, το 45.5% των γκολ της σημειώνεται με τέτοιες. Ο Γιανγκ, δίνει ασίστ δύο σερί ματς. Eκτός Κόουλμαν (μπακ), Τσερμίτι, Μπρόγια (επιθετικοί), αμφίβολος ο μπακ Πάτερσον.

Η Νιούκαστλ κέρδισε με αλλαγές 1-0 μεσοβδόμαδα εντός τη Γουίμπλεντον στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Έντι Χάου, στο πρωτάθλημα έχει πάρει 5 πόντους φέτος, σε ματς που βρέθηκε πίσω. Ο πρώην παίκτης της Έβερτον, Γκόρντον, έχει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 23 ματς πρωταθλήματος το 2024, αλλά δεν έχει γκολ ή ασίστ απέναντι στην παλιά του ομάδα. Eκτός Μπότμαν, Λάσελς (μπακ), ο μέσος Μάιλι και ο επιθετικός Γουίλσον , αμφίβολοι οι μπακ Τάργκετ, Τρίπιερ και ο επιθετικός Ίσακ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να πληρώσουν το γκολ-γκολ, στο 1.57 της Betsson. Από πλευράς αποτελέσματος, αξίζει το Χ στο 3.65 με την ίδια εταιρία.

Βαθμολογία -

05/10/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 15 6 5 0 1 12 2 10
2 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 14 6 4 2 0 14 6 8
3 Άρσεναλ Άρσεναλ 14 6 4 2 0 12 5 7
4 Τσέλσι Τσέλσι 13 6 4 1 1 15 7 8
5 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 13 6 4 1 1 12 9 3
6 Φούλαμ Φούλαμ 11 6 3 2 1 8 5 3
7 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 11 6 3 2 1 8 7 1
8 Τότεναμ Τότεναμ 10 6 3 1 2 12 5 7
9 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 9 6 2 3 1 10 8 2
10 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 9 6 2 3 1 6 5 1
11 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 8 6 2 2 2 8 9 -1
12 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 7 6 2 1 3 8 10 -2
13 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 6 2 1 3 5 8 -3
14 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 5 6 1 2 3 6 10 -4
15 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 4 6 0 4 2 5 10 -5
16 Έβερτον Έβερτον 4 6 1 1 4 7 15 -8
17 Λέστερ Λέστερ 3 6 0 3 3 8 12 -4
18 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 3 6 0 3 3 5 9 -4
19 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 1 6 0 1 5 3 12 -9
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr