Ποδόσφαιρο

Championship: Αδικείται η Γουότφορντ!

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 00:35

Για ακόμη μια αγωνιστική Τσάμπιονσιπ είναι έτοιμη να μας προσφέρει πληθώρα αγώνων και επιλογών. 

Championship: Αδικείται η Γουότφορντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Μπέρνλι του Σκοτ Πάρκερ, κράτησε ανέπαφη εστία δεύτερη φορά σε τρεις αγωνιστικές και πλησίασε στον πόντο την κορυφή, καθώς είναι αήττητη πέντε σερί αγώνες, με μόνο μία ήττα στη σεζόν. Έχει πλέον χάσει ένα από τα τελευταία 40 εντός έδρας παιχνίδια Τσάμπιονσιπ. Ο Μπράουνχιλ σκοράρει στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, που η ομάδα του βρήκε γκολ. Εκτός οι μπακ Μπέιερ, Έκνταλ, Nτελκρουά, οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ και Ράμζι και ο επιθετικός Μπένσον, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς και ο μέσος Φλέμινγκ.

Η Πρέστον του Πολ Χεκινγκμπότομ, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα κόντρα στη Γουότφορντ, για το δεύτερο φετινό της τρίποντο. Μακριά από την έδρα της, παραμένει χωρίς νίκη σε εννέα σερί ταξίδια Τσάμπιονσιπ, παίρνοντας μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ σε έξι από αυτά δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Δεν έχει κερδίσει στην έδρα της γειτόνισσας από το 2015. Εκτός ο μπακ Μπάουερ και ο επιθετικός Έβανς, τιμωρημένος ο μέσος Γκρίνγουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρνλι έχει γίνει μια πολύ κυνική ομάδα και ξέρει πως να κερδίζει, ειδικά εντός έδρας. Μπορεί να το κάνει και σήμερα. 1 & under 4.5 (1.90) στη Βetsson.

ΝΟΡΙΤΣ - ΧΑΛ

Η Νόριτς, προηγήθηκε απέναντι στη Λιντς, αλλά τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία και έχασε ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή, αν και έχει μία ήττα σε επτά αγωνιστικές, με τρία σερί γκολ - γκολ. Η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ είναι αήττητη στα τελευταία 20 εντός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, ενώ δεν έχει χάσει ως γηπεδούχος από τη Χαλ, από το 2010. Εκτός οι μέσοι Γκιμπς, Ερνάντες, Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς, αμφίβολος ο αμυντικός Κριζίν.

Η Χαλ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΚΠΡ και πήρε το τρίτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, όλα με γκολ – γκολ και over 2.5. H ομάδα του Τιμ Βάλτερ, είναι από τις πιο επικίνδυνες φιλοξενούμενες, έχει οκτώ διπλά Τσάμπιονσιπ μέσα στο 2024 και στα τέσσερα τελευταία σκόραρε ακριβώς από τρία γκολ. O Mπεντιά σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας. Eκτός Κάρτραϊτ, Τούταλα (τερμ.), Σμιθ (μπακ), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.), αμφίβολο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο έμπειρος επιθετικός Ζοάο Πέδρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά ανεβασμένες και οι δύο ομάδες, ενώ δείχνουν μια τρομερή συνέχεια στο σκοράρισμα. Ειδικά η Νόριτς εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. G/G (1.57) στη Βetsson.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Πόρτσμουθ, συνετρίβη στο Στόουκ και είναι προτελευταία, παραμένοντας χωρίς νίκη, η μοναδική που απέμεινε πλέον στη σεζόν. Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζον Μουσίνιο (ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το τελευταίο αποτέλεσμα), έχει πάρει μόλις δύο πόντους στο γήπεδό της, μετά από ισάριθμες λευκές ισοπαλίες. Όμως δεν έχει ξεκίνημα σεζόν με πέντε σερί εντός χωρίς τρίποντο, από το 2009-10, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Γένγκι (μπακ) και οι επιθετικοί Μπίσοπ, Λανγκ (αρχισκόρερ), αμφίβολοι οι Σόγκνεσι, Μπόουατ (μπακ).

Η Όξφορντ, με επιστροφή από 0-2, πήρε δεύτερη σερί ισοπαλία, μένοντας τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, αν και ανέβηκε μαζί με την Πόρτσμουθ από τη Λιγκ 1, πηγαίνει πολύ καλύτερα, ωστόσο παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία, από το 1999 και χωρίς διπλό σε αυτή την έδρα από το 2016. Ο Ροντρίγκες σκόραρε στα δύο τελευταία που βρήκε γκολ η ομάδα. Εκτός Μπένετ (μπακ), αμφίβολοι Φίλιπς, Πλασέτα, Μπράναγκαν (μέσοι) και ο αρχηγός - στόπερ Μουρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Πολύ δύσκολη αναμέτρηση με δύο πολύ κακές ομάδες που δεν έχουν σταυρώσει νίκη. Σίγουρα θα το κυνηγήσουν σήμερα, αφού μοιάζει με ευκαιρία ο αντίπαλος. Προς αποφυγή σημείου. Η προϊστορία δείχνει γκολ και με αυτή θα πάμε. G/G (1.75) στη Βetsson.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Κόβεντρι, πήρε μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Μπλάκμπερν και κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, που κερδίζει αποκλειστικά εντός έδρας μέχρι τώρα, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, καθώς μόλις για δεύτερη φορά φέτος πέτυχε τρία γκολ σε αγώνα της, ενώ κράτησε επίσης την παρθενική της ανέπαφη εστία. Έχει καλή παράδοση με Σέφιλντ Γουένσντεϊ εντός, τελευταία ήττα εκεί το 1995. Εκτός Ράφαελ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Άλεν και ο καλός εξτρέμ Σακαμότο.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αμύνθηκε ηρωικά μεσοβδόμαδα στο Μπρίστολ και έμεινε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική, με μία ήττα σε τέσσερις, αλλά και μόνο μία νίκη σε επτά. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, κράτησε πάντως ανέπαφη την εστία της μετά από έξι σερί αγώνες. Δεν έχει όμως καταφέρει να κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ στα ταξίδια της. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Χάμερ, οι μπακ Αϊόρφα Πάλμερ, ο μέσος Τσάλομπα και ο επιθετικός Κομπάτσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ κακή η παράδοση της Σέφιλντ στην έδρα της Κόβεντρι, η οποία είναι ανεβασμένη μετά τη τελευταία της νίκη. Έχει λογική ο άσος και την ακολουθήσουμε. 1 (1.90) στη Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΠΡ

Η Ντέρμπι, πάλεψε σχεδόν ένα ημίχρονο στ0 Σάντερλαντ, αλλά από τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ, δεν μπόρεσε να αποφύγει την τρίτη σερί ήττα. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, εντός έδρας μπορεί να έχασε το τελευταίο της παιχνίδι, αλλά όλες οι φετινές της νίκες είναι ως γηπεδούχος, χωρίς να δεχτεί γκολ. Είναι μία από τις τρεις που δεν έχουν ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Ρούνι, οι μέσοι Τόμσον, Όζο και ο επιθετικός Μπαρκχάουζεν, αμφίβολος ο μπακ Έλντερ.

Η ΚΠΡ, δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε στη Χαλ μεσοβδόμαδα και υπέστη δεύτερη σερί ήττα, ενώ δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε επτά από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (4) και η μοναδική της νίκη είναι εκτός έδρας. Εκτός o μπακ Μόρισον και ο μέσος Κόλμπακ, αμφίβολος ο βασικός μπακ Κλαρκ - Σόλτερ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Βαράν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τρεις συνεχόμενες ήττε προέρχεται η Ντέρμπι και ψάχνει κάποια αντίδραση. Τη καλύτερη δυνατή στιγμή έρχεται η ΚΠΡ, η οποία δεν πατάει καθόλου καλά. Δύσκολο πάντως ματς, πρέπει να βρουν ψυχικά αποθέματα οι δύο ομάδες. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Πλίμουθ, λύγισε στην έδρα της Μπέρνλι και συνέχισε την εναλλαγή νίκης – ήττας για πέντε σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, δεν έχει ανέπαφη εστία στη σεζόν, αλλά και οι δύο φετινές της νίκες ήταν εντός, αμφότερες με την ίδια να σκοράρει τρεις φορές και να πετυχαίνει γκολ από το 90’ ή μετά. Tελευταία εντός έδρας ήττα από την Μπλάκμπερν, το 1992. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Χάζαρντ, ο μέσος Φόρσο και ο επιθετικός Τιγιάνι, αμφίβολος ο αρχηγός – μπακ Έντουαρντς.

Η Μπλάκμπερν δέχτηκε γκολ νωρίς στο Κόβεντρι μεσοβδόμαδα και δεν επέστρεψε ποτέ στο ματς, για να υποστεί την πρώτη ήττα της στη φετινή περίοδο, αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα από τον Απρίλιο. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, έχει σαφέστατο πρόβλημα εκτός έδρας, όπου αγνοεί τη νίκη και έχει υποστεί όλες τις φετινές βαθμολογικές της απώλειες μέχρι τώρα. Ο Τράβις σκόραρε στις δύο τελευταίες νίκες της στη σεζόν. Εκτός ο μπακ Γουόρτον, αμφίβολο ο μέσος Μπρίτεν, τιμωρημένος ο ακραίος μπακ-χαφ Μπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλίμουθ είναι πάρα πολύ καλή εντός έδρας. Σκοράρει με άνεση και γενικά είναι μια ομάδα που αρέσκεται σε υψηλούς ρυθμούς στο παιχνίδι της. Over 2.5 (1.63) στη Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΛΟΥΤΟΝ

Η Γιουνάιτεντ, λύγισε τη Σουόνσι μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, είναι πλέον η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα, με την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ και έχει πέντε σερί ανέπαφες εστίες, με έξι σερί under 2.5. Εντός, είναι αήττητη στα τελευταία εννέα σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, αλλά η τελευταία ήττα της ως γηπεδούχος στην κατηγορία, ήταν από τη Λούτον. Εκτός ο μπακ Σάτσντεβ και ο καλός μέσος Άρμπλαστερ.

Η Λούτον, προηγήθηκε 2-0 με Όξφορντ μεσοβδόμαδα, αλλά ισοφαρίστηκε, μετά έμεινε με δέκα παίκτες και κινδύνευσε ακόμη και με ήττα, μένοντας χωρίς νίκη δεύτερη σερί αγωνιστική και παραμένοντας πιο κοντά στην ουρά, παρά στην κορυφή. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, πληρώνει γκολ – γκολ και over 2.5 τρεις σερί αγωνιστικές και τέσσερις από τις τελευταίες πέντε. Εκτός Κρουλ (τερμ.), Χασιόκα, Λόκιερ (μπακ), αμφίβολος ο μέσος Μπαπτίστ και οι βασικοί στόπερ Μπελ, Άντερσεν. Τιμωρημένος ο μέσος Γουόλς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέφιλντ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης με την απόδοσή της. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη κακή αγωνιστική κατάσταση της Λούτον. 1 (1.82) στη Betsson.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Σουόνσι, λύγισε με αυτογκόλ μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, βασίζεται πολύ στην έδρα της, όπου θέλει να μείνει αήττητη σε πέμπτο σερί ματς από ξεκίνημα σεζόν, για πρώτη φορά από το 2010-11 στην κατηγορία. Με Στόουκ, δεν έχει ισοπαλία με σκορ 0-0 στα τελευταία 40 ματς πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας, από το 1962. Εκτός Φίσερ (τερμ.), Τζινέλι (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Πέντερσεν και ο αρχισκόρερ Κάλεν (2 γκολ).

Η Στόουκ, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και πήρε την πρώτη της νίκη με τον νέο προπονητή Ναρσίς Πέλας, πετυχαίνοντας έξι γκολ με Πόρτσμουθ, ενώ σε όλα τα προηγούμενα ματς μαζί είχε πετύχει τέσσερα! Είναι μία από τις μόλις τρεις που δεν έχουν πάρει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ μόνο μία από τις τρεις νίκες της φέτος, ήταν μακριά από την έδρα της. Aμφίβολος ο αμυντικός Λαουάλ, οι μέσοι Γκουτς, Πίρσον και ο καλός επιθετικός Μάνχουφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες επιλέγουν να πηγαίνουν τα παιχνίδια τους πιο συντηρητικά και να μη κάνουν εύκολα λάθη, τα οποία θα επιφέρουν γκολ. Κάπως έτσι θα πάνε και στο σημερινό παιχνίδι. Under 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Γουότφορντ επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις μεσοβδόμαδα με Πρέστον και πλέον μετρά μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές, ενώ δέχεται γκολ σε έξι σερί αγώνες. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, είναι όμως αήττητη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ (4 νίκες, 4 ισοπαλίες), με τον Ντέλε-Μπασίρου να σκοράρει και στα τελευταία δύο εκεί. Εκτός ο μπακ Κεμπέν, αμφίβολος ο μπακ Ενγκακιά, ο βασικός τερματοφύλακας Μπάχμαν (stand by ο Μποντ) και ο βασικός στόπερ Σιεράλτα.

Η Μίντλεσμπρο, λύγισε τη Γουέστ Μπρομ. εκτός μεσοβδόμαδα και συνεχίζει να πλησιάζει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με δύο σερί νίκες με ανέπαφες εστίες και τον Χάκνι να σκοράρει σε αμφότερες. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πλήρωσε under 2.5 γκολ σε επτά από τα οκτώ φετινά ματς (πέντε συνεχόμενα) και σε κανένα δε σκόραρε πάνω από δύο φορές. Eκτός οι μπακ Χάουζον, Μπανγκουρά, Φράι, Σμιθ, Λένιχαν. Aμφίβολοι Γκίλμπερτ (επιθετικός), Κλαρκ και Κόνγουεϊ (δύο εκ των τριών αρχισκόρερ με 2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα. Είναι μαζί στη βαθμολογία και στοχεύουν για ψηλότερα. Δεν καταλαβαίνουμε βέβαια τις τιμές του άσου. Πολύ υψηλά δεδομένα για ένα τέτοιο παιχνίδι. 1 (3.57) στη Betsson.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Γουέστ Μπρομ., υπέστη δεύτερη σερί ήττα μέσα σε μερικά 24ωρα και έπεσε από την κορυφή. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, δέχτηκε πρώτη φορά γκολ και έχασε πρώτο ματς εντός έδρας φέτος . Ο επιθετικός Μάτζα, είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με επτά γκολ, σε πέντε διαφορετικά ματς στο πρωτάθλημα, τα τρία συνεχόμενα. Έχει καλή παράδοση εντός με Μίλγουολ, τελευταία της ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο στο πρωτάθλημα, το 2001. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ, αμφίβολος ο επιθετικός Ντιανγκανά.

Η Μίλγουολ, δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος στο Κάρντιφ μεσοβδόμαδα και δεν μπόρεσε να απαντήσει, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Νιλ Χάρις ψάχνει έτσι ακόμα το πρώτο φετινό της διπλό, με τον Γουάτμορ να είναι πάντως ανάμεσα στους σκόρερ στα δύο ταξίδια της σεζόν που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα. Eκτός οι μπακ Χάτσινσον, Σκάνλον, οι μέσοι Κόμπερν, Μίτσελ και ο επιθετικός Μέγιορ, αμφίβολος ο επιθετικός Μπράντσο, τιμωρημένος ο επιθετικός Εμάκου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουέστ Μπρομ δείχνει να αρχίζει να κουράζεται κατά κάποιον τρόπο ενώ η Μίλγουολ δεν διαθέτει και κάτι το τρομερό. Είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα και θα κοιτάξει κυρίως την άμυνά της. Under 2.5 (1.63) στη Betsson.

Βαθμολογία -

04/10/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 18 8 6 0 2 16 6 10
2 Μπέρνλι Μπέρνλι 17 8 5 2 1 14 4 10
3 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 16 8 5 3 0 10 3 7
4 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 16 8 5 1 2 12 6 6
5 Λιντς Λιντς 15 8 4 3 1 13 5 8
6 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 15 8 4 3 1 14 9 5
7 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 14 8 4 2 2 9 5 4
8 Γουότφορντ Γουότφορντ 13 8 4 1 3 12 13 -1
9 Χαλ Χαλ 12 8 3 3 2 12 9 3
10 Νόριτς Νόριτς 12 8 3 3 2 12 10 2
11 Όξφορντ Όξφορντ 11 8 3 2 3 12 10 2
12 Σουόνσι Σουόνσι 11 8 3 2 3 8 6 2
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 10 8 2 4 2 9 13 -4
14 Ντέρμπι Ντέρμπι 9 8 3 0 5 10 12 -2
15 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 9 8 3 0 5 10 12 -2
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 8 8 2 2 4 12 11 1
17 Κόβεντρι Κόβεντρι 8 8 2 2 4 9 11 -2
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 8 8 2 2 4 8 12 -4
19 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 8 8 2 2 4 9 14 -5
20 Λούτον Λούτον 8 8 2 2 4 8 13 -5
21 Πρέστον Πρέστον 8 8 2 2 4 7 12 -5
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 7 8 1 4 3 9 14 -5
23 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 4 8 0 4 4 8 19 -11
Promotion
Promotion Playoffs
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr