Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Στηρίζεται στην έδρα της η Σιόν!

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 20:05

Τρεις σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι από την Α' Ελβετίας, χωρίς όμως να δούμε κάποιο φαβορί σήμερα. 

Α' Ελβετίας: Στηρίζεται στην έδρα της η Σιόν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΩΖΑΝΗ

Η Λουκέρνη κέρδισε τη περασμένη αγωνιστική τη Βασιλεία με το ισχνό 1-0. Το γκολ το πέτυχε προς το τέλος του αγώνα, εκεί όπου είχε εντείνει και τις προσπάθειές της για γκολ. Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και η νίκη αυτή ήταν απόλυτα δίκαιη. Αυτή ήταν η 2η νίκη της στη σειρά και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Εντός έδρας έχει επίσης τρεις σερί νίκες. Δύσκολος ο σημερινός αντίπαλος αλλά μπορεί να φτάσει στη νίκη. Eκτός οι Τσένταρ, Μπέκα και Καρβέινα.

COMBO προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Πολύ δύσκολο έργο είχε η Λωζάνη στην έδρα της Σερβέτ. Προσπάθησε και στάθηκε αντάξια απέναντι στη ποιοτική Σερβέτ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0. Το γκολ το δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει απάντηση έκτοτε. Η απόδοσή της το τελευταίο διάστημα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν μπορεί να ισορροπήσει εύκολα. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα εκτός έδρας ύστερα από ένα μίνι σερί τριών αγώνων αήττητη. Φοφανά, Κουστόντιο και Μπερνέντ είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς και οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι στη παρούσα φάση, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Η Λωζάνη δεν πατάει και θα έχει πρόβλημα μέσα σε μία τόσο καλή έδρα. 1 (2.20) στη Betsson.

ΣΙΟΝ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Η Σιόν ηττήθηκε στην έδρα της Ζυρίχης με 1-0 και έτσι χάλασε ένα αήττητο σερί που έτρεχε. Αν και ήταν η πιο δημιουργική και απειλητική ομάδα στο γήπεδο, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Έδειξε για μία ακόμη φορά πως εκτός έδρας έχει αδυναμίες και πως μόνο στο σπίτι της μπορεί να βασιστεί εξ ολοκλήρου. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν και το 4ο σερί στο οποίο έφερε under 2.5. Μουλίν και Μπούα είναι εκτός με τραυματισμό.

Τριπλή Προσφορά γνωριμίας με 680 Δώρα Χωρίς Κατάθεση μόνο στο Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!

Η Ιβερντό ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεν Γκάλεν έστω και δύσκολα, φθάνοντας στη νίκη με σκορ 1-0. Αν και ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ της νίκης το πέτυχε στο δεύτερο. Κατάφερε και κράτησε μακριά από την εστία της τη Σεν Γκάλεν, η οποία απείλησε, βρήκε στόχο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει η Ιβερντόν, η οποία πήρε προς το παρών μια μικρή ανάσα. Πολλά τα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Ότι καλό και αξιοπρόσεκτο έχει η Σιόν, το δείχνει εντός έδρας. Είναι πολύ καλή εκεί, παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και σκοράρει εύκολα. 1 (1.60) στη Betsson.

ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Βιντερτούρ έχασε και τη περασμένη αγωνιστική. Αυτή τη φορά έπεσε θύμα από τη Λουγκάνο, από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Μάλιστα προηγήθηκε στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της. Έχασε το ματς στο τελευταίο τέταρτο, δεχόμενη το δεύτερο γκολ στο 81’. Επιστρέφει εντός έδρας, όπου έχει δύο συνεχόμενες ήττες. Είναι τελευταία στη βαθμολογία και είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Πολλά τα προβλήματα και για αυτή, που δυσχεραίνουν τη θέση της.

Η εικόνα της Γιουνγκ Μπόις ίσως δεν δίνει την αξία που θα έπρεπε στη νίκη της Γκρασχόπερς. Πάντως τα κατάφερε μια χαρά και έφυγε με το διπλό στις αποσκευές της, από την έδρα των νεαρών αγοριών. Προηγήθηκε από τα αποδυτήρια, αφού σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό. Δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά ανά διαστήματα κατάφερνε και κρατούσε σε ισορροπία το παιχνίδι. Αυτό ήταν και το κλειδί για να φτάσει στη νίκη. Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Γνωστά τα προβλήματα και μακροχρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: To αφήνουμε στην ησυχία του...

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Βαθμολογία -

04/10/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 17 8 5 2 1 15 9 6
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 17 8 5 2 1 15 9 6
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 17 8 5 2 1 14 9 5
4 Σερβέτ Σερβέτ 16 8 5 1 2 13 15 -2
5 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 13 8 4 1 3 16 10 6
6 Σιόν Σιόν 11 8 3 2 3 10 7 3
7 Βασιλεία Βασιλεία 10 8 3 1 4 15 9 6
8 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 8 8 2 2 4 10 13 -3
9 Ιβερντόν Ιβερντόν 8 8 2 2 4 8 13 -5
10 Λωζάνη Λωζάνη 7 8 2 1 5 11 17 -6
11 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 6 8 1 3 4 11 16 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr