Ποδόσφαιρο

Champions League: Λειψία-Γιουβέντους, γερμανική «ενέδρα»

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 00:23

Από ένα γκολ στο φινάλε γύρισαν ηττημένοι στη Γερμανία οι παίκτες της Λειψίας αλλά η ήττα από την Ατλέτικο τούς πείσμωσε και θα κατέβουν... αγριεμένοι στη μάχη με την Κυρία, η οποία πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Champions League: Λειψία-Γιουβέντους, γερμανική «ενέδρα»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λειψία - Γιουβέντους
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 876

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λειψία

Καλή πρεμιέρα αλλά τα αμυντικά λάθη στοίχισαν και ηττήθηκε στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο. Προηγήθηκε με τον Σέσκο (4’) αλλά δέχτηκε ασφυκτικό πρέσινγκ και το ματς γύρισε. Τα γκολ οι Γκριζμάν (38’) και Χιμένες (90’).
Μετά την καλή εκκίνηση στην χρονιά κάποια ανησυχητικά αποτελέσματα στην Γερμανία έχουν ρίξει την ψυχολογία στην ομάδα του Μάρκο Ρόζε. Έρχεται από αγώνα με την Άουγκσμπουργκ όπου ήθελε νίκη για να αλλάξει ψυχολογία και την πέτυχε με 4-0. Σε 24 ματς εντός στην ιστορία της στο Champions League έχει 18 Goal/Goal και μόνο δύο μηδέν αμυντικά.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του μέσου Καμπλ (4 ματς/1 γκολ) ως τον Οκτώβριο. Λείπουν μόνιμα και οι μέσοι Σλάγκερ και Ουεντραογκό.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκούλασι, Γκερτρούιδα, Όρμπαν, Λουκέμπα, Ράουμ, Ζίβαλντ, Χάινταρα, Μπάουμγκάρντνερ, Σίμονς, Οπέντα, Σέσκο.

Γιουβέντους

H θητεία του Τιάγκο Μότα στον πάγκο άρχισε με νίκη στο Champions League. Άνετη επικράτηση (3-1) επί της Αϊτχόφεν με ωραίο ποδόσφαιρο. Τα γκολ οι Γιλντίζ (21’), ΜακΚένι (27’), Γκονσάλες (52’). Μείωσε ο Σαϊμπαρί (90+). Στο πρωτάθλημα έχει δώσει αρκετές ισοπαλίες (3/3/0) αλλά παραμένει η μοναδική ομάδα στα Τοπ 5 πρωταθλήματα που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση και τρέχει αρκετά στην επίθεση. Έρχεται από εκτός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα με την Τζένοα και άνετη νίκη 3-0. Στο Champions League δεν έχει νίκη εκτός πέντε ματς (0/1/4).

Είναι δύο οι απουσίες του Μότα με τους Γουεά (4 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και Μίλικ να λείπουν λόγω τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντι Γκρεγκόριο, Καλούλου, Γκάτι, Καμπιάσο, Μπρέμερ, Τουράμ, Λοκατέλι, Γκονζάλες, Κουπμάινερς, Γιλντίζ, Βλάχοβιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 3.25 3.05 1.75 2 1.28 3.45 1.72 2 1.38 1.32 1.55
Λειψία - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Σπάνια κρατάει το μηδέν αμυντικά η Λειψία, γεγονός που μπορεί να χτυπήσει... στοιχηματικά καμπανάκια στο συγκεκριμένο ματς. Η Γιουβέντους παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι και πιο βελτιωμένη ενώ τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο και ιδιαίτερα στο transition. Θεωρούμε δεδομένο ότι η «θρασύτατη» επίθεση των Γερμανών θα δημιουργήσει καταστάσεις και θα πάμε με τα γκολ...γενικώς. GG και over 2,5 στο 2,27 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr