Ποδόσφαιρο

Champions League: Λίβερπουλ-Μπολόνια, φουλ άμυνα οι Ιταλοί και όπου βγει

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 23:38

Στο Ανφιλντ ταξίδεψε η Μπολόνια με τη Λίβερπουλ, για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα σταθεί πιο τυχερή σε σχέση με ό,τι συνέβη πριν από 60 χρόνια, όταν αποκλείστηκε στον πρώτο (τότε) γύρο του κυπέλλου Πρωταθλητριών από την Αντερλεχτ, στο στρίψιμο του νομίσματος!

Champions League: Λίβερπουλ-Μπολόνια, φουλ άμυνα οι Ιταλοί και όπου βγει

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίβερπουλ-Μπολόνια
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 877

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λίβερπουλ

Μεγάλη νίκη στο Σαν Σίρο (3-1), με ανατροπή του σκορ επί της Μίλαν στην πρεμιέρα. Τα γκολ οι Κονατέ (23’), Φαν Ντάικ (41’), Σόμποσλαϊ (67’). Η Μίλαν προηγήθηκε με τον Πούλισικ (3’). Καλό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες. Αν δεν υπήρχε η εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Νότιγχαμ Φόρεστ θα λέγαμε ότι ο Άρνε Σλοτ έχει ξεκινήσει τέλεια στον πάγκο της ομάδας αλλά, υπάρχει. Έρχεται από νίκη 2-1 στην έδρα της Γουλβς και έπιασε κορυφή στην Premier League. Στο Champions League στο Άνφιλντ έχει χάσει μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία έξι ματς (4/1/1).
O τερματοφύλακας Άλισον θα είναι σίγουρα έτοιμος για τον αγώνα οπότε η μοναδική απώλεια είναι ο μέσο-επιθετικός Έλιοτ (1 ματς).
Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκράβενμπεργκ, ΜακΆλιστερ, Σάλαχ, Σομποσλάι, Λουίς Ντίας, Ντιόγκο Ζότα.

Μπολόνια

Άξιζε την ισοπαλία που πήρε στην πρεμιέρα (0-0) με τη Σαχτάρ. Δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της αλλά πρέπει να θυμίσουμε τις μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού και φυσικά την αλλαγή προπονητή. Καλός κόουτς φυσικά ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο και θα το ισορροπήσει το καράβι. Δύσκολη αποστολή στο Άνφιλντ μετά από δύσκολη αποστολή στο πρωτάθλημα με την Αταλάντα και ισοπαλία 1-1. Όλα τα παιχνίδια της φέτος εκτός έδρας έχουν ολοκληρωθεί στο Over 2,5.
Οι σημαντικοί αμυντικοί Χολμ και Καζάλε επέστρεψαν με την Αταλάντα. Απομένει ο μέσος Πομπέγκα (2 ματς) που λογικά θα είναι έτοιμος.
Πιθανή ενδεκάδα: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκεμά, Λουκουμί, Λυκογιάννης, Άμπισερ, Φρόιλερ, Φαμπιάν, Ορσολίνι, Κάστρο, Εντοϊέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 7.35 14.5 2.75 1.41 1.64 2.17 2.15 1.62 1.08 4.85
Λίβερπουλ - Μπολόνια / Εκτίμηση

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την Μπολόνια είναι ότι κόντρα στη Σαχτάρ έκανε 17 τελικές ενώ δέχτηκε μόλις μία - το πέναλτι του Σουντάκοφ, και αυτό το έβγαλε ο Σκορούπσκι. Υπό αυτή την έννοια ήταν κυριαρχική στην πρεμιέρα απέναντι στους Ουκρανούς, όμως στο Άνφιλντ, οι Ιταλοί δεν μπορούν να ρισκάρουν γιατί θα κινδυνεύσουν με διασυρμό. Η Λίβερπουλ είναι το σαφές φαβορί και η Μπολόνια, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να προσπαθήσει να την περιορίσει. 1 + over 1,5 + NG στο 2,24 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr