Ποδόσφαιρο

Champions League: Λιλ-Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εντυπωσιάζει αλλά νικάει

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Στο Πιερ Μορουά η Λιλ που δεν φαίνεται ότι δεν «πατάει» καλά, υποδέχεται τη Βασίλισσα, που με τον γνωστό κυνικό της τρόπο πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα από τη Στουγκάρδη χωρίς να... μαγέψει

Champions League: Λιλ-Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εντυπωσιάζει αλλά νικάει

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 878

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λιλ

Η αποβολή στοίχισε στην πρεμιέρα και έχασε δίκαια από τη Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα. Βρέθηκε πίσω με το γκολ του Γκιόκερες (38’) και στην συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες. Ήρθε και το 2-0 από την γκολάρα του Ντεμπάστ (65’). Γενικώς δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό. Μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη για όλες τις διοργανώσεις (0/1/4) έπαιξε με την Χάβρη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες με 3-0. Στο Champions League έχει χάσει μόνο έναν από τους έξι τελευταίους εντός έδρας αγώνες (3/2/1).
Ο κόουτς Ζενεσιό επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει ο Ίθαν Εμπαπέ. Τιμωρημένος ο μέσος Γκόμες (7 ματς/1 ασίστ). Οι Χάραλντσον, Μουκό, Ισμαϊλι, Ουμτιτί, Μπενταλέμπ.
Πιθανή ενδεκάδα: Σεβαλιέ, Μενιέ, Ντιακιτέ, Μαντί, Μπάκερ, Αντρέ, Μπουαντί, Ζεγκρόβα, Καμπελά, Σαράουι, Νταβίντ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ζορίστηκε αρκετά αλλά νίκησε στην πρεμιέρα χωρίς να εντυπωσιάσει. Τα γκολ οι Μπαπέ (46’), Ρούντιγκερ (83’), Έντρικ (90+). Ισοφάρισε προσωρινά ο Ούνταβ (68’). Αυτό κάνει μέχρι στιγμής όλη την χρονιά. Παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει χωρίς να είναι εντυπωσιακή στο γήπεδο καθώς φαίνεται ότι την έχει χτυπήσει σημαντικά η απώλεια του Κρόος αλλά και το ότι ο Αντσελότι προσπαθεί να τους χωρέσει όλους (Μπέλιγχαμ, Βίνι, Ροντρύγκο, Εμπαπέ) στην επίθεση. Έρχεται από εκτός έδρας ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ισοπαλία με 1-1.
Το μεγάλο πρόβλημα φυσικά είναι ο τραυματισμός του Εμπαπέ (9 ματς/7 γκολ/1 ασίστ). Διαθέσιμος ο Καμαβινγκά. Μόνιμες απώλειες οι Μπραχίμ, Θεμπάγιος, Άλαμπα.

Πιθανή ενδεκάδα: Λούνιν, Λούκας Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Καμαβιγκά, Αρντά Γκιουλέρ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.85 1.77 2.12 1.67 1.42 2.7 1.62 2.15 1.98 1.25 1.22
Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Ακόμα και χωρίς τον Εμπαπέ, η δύναμη κρούσης της Ρεάλ παραμένει τρομακτική. Αυτό φάνηκε στη διαχείριση της πίεσης που της έβαλε η Στουτγκάρδη, απλώς σκοράροντας κόντρα στην εικόνα του ματς. Η Λιλ εντός έδρας βγάζει δύμαμη, τουλάχιστον στη Γαλλία, αλλά αυτό είναι άλλο ματς. Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στην ομάδα του Αντσελότι. 1 και over 2,5 στο 2,34 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr