Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μονακό, με ψυχολογία στα ύψη οι Μονεγάσκοι

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Oι Κροάτες άλλαξαν προπονητή και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την ήττα του... αιώνα με 9-2 από την Μπάγερν στην εφαλιτική πρεμιέρα, την ώρα που η ομάδα του πριγκιπάτου πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ με τις δάφνες από το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα

Champions League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μονακό, με ψυχολογία στα ύψη οι Μονεγάσκοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μονακό
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 880

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μετά τη διάλυση της πρεμιέρας από την Μπάγερν Μονάχου η ομάδα έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή Σεργκέι Γιακίροβιτς. Άργησε αλλά βρήκε αντικαταστάτη τον αρκετά έμπειρο Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην Ουνιόν Βερολίνου) ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αποχώρησε αναγκαστικά στην πανδημία (Απρίλιο 2020). Στο Μόναχο δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Τα γκολ των Γερμανών οι Κέιν (19’, 57’, 73’, 78’), Γκερέιρο (33’), Ολίσε (38’, 61’), Σανέ (85’), Γκορέτσκα (90+). Για την Ντινάμο οι Πέτκοβιτς (49’), Ογκιουάρα (50’). Τελικό, 9-2!
Ενδιάμεσα πάντως είχε ματς εντός με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τη διέλυσε 5-1, ενώ επιβλήθηκε και της Μπανιόλ για το Κύπελλο με 3-1.
Εκτός μάχης o στόπερ Μαέ (10 ματς). Μόνιμες απώλειες οι επίσης στόπερ Πέριτς, Πέρκοβιτς.
Πιθανή ενδεκάδα: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Τεοφίλ-Κατρίν, Τορέντε, Πιερ Γκάμπριελ, Σούσιτς, Μίσιτς, Κόρντομπα, Μπατούρινα, Πιάτσα, Πέτκοβιτς.

Μονακό

Όταν κερδίζεις την Μπαρτσελόνα όλα είναι δυνατά. H Mονακό έμεινε με παίκτη παραπάνω νωρίς και νίκησε (2-1) μετά από μεγάλη μάχη με γκολ των Ακλιούς (16’), Ιλενικένα (71’), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιαμάλ (28’).
Ο Άντι Χούτερ στον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα έχει φτιάξει ένα σύνολο επικίνδυνο και με ταχύτητα παρά τις σημαντικές απώλειες παικτών του καλοκαιριού. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος (6/1/0) και έρχεται από εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μονπελιέ με νίκη στις καθυστερήσεις 2-1. Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς στην διοργάνωση (1/4/5).
Ο τερματοφύλακας Μαγέτσκι επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Μοναδικές απώλειες είναι οι μέσοι Μαμαντού Κουλιμπαλί (6 ματς) και Ένταν Ντιόπ.
Πιθανή ενδεκάδα: Κον, Βάντερσον, Κέρερ, Σαλισού, Κάγιο Χενρίκε, Ζακάρια, Καμαρά, Ακλιούτσε, Μιναμίνο, Μπεν Σεχίρ, Εμπολό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 4 1.7 2.45 1.5 1.57 2.3 1.51 2.37 2.12 1.23 1.19
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μονακό / Εκτίμηση

Τι και αν νίκησαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο τις προηγούμενες ημέρες; Οι παίκτες της Ντιναμό θα μπούν με τον εφιάλτη του Αλιάνζ Αρένα στο μυαλό και θα πρέπει να βρουν τα ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσουν μία εξαιρετική ομάδα, με συνοχή και ποιότητα, η οποία νίκησε στην πρεμιέρα, όχι όποιον και όποιον, αλλά την Μπαρτσελόνα. Η Μονακό, που τα πάει εξαιρετικά και στη Ligue 1, έρχεται με... φόρα και μπορεί να απειλήσει όπως θέλει τη γεμάτη απουσίες, άμυνα των Κροατών. 2 και under 4,5 στο 2,12 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr