Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Αετοί δεν αστειεύονται

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 00:00

Ακόμα δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα, συγκρούονται στη μάχη της Ιβηρικής. Σπουδαίο ντέρμπι αναμένεται στη φωλιά των Αετών, το Ντα Λουζ

Champions League: Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Αετοί δεν αστειεύονται

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 879

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μπενφίκα

Η αλλαγή προπονητή έφερε και αλλαγή κλίματος. Φάνηκε το άγχος της ομάδας και στην πρεμιέρα με τον Ερυθρό Αστέρα όπου νίκησε δύσκολα, κρατώντας το τρίποντο παρά την πίεση των Σέρβων. Τα γκολ οι Ακτούρκογλου (9’), Κιοκτσού (29’). Μείωσε ο Μίλσον (86’).
Ο κόουτς Μπρούνο Λάζε μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της Μπενφίκα με ειλικρίνεια: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι σημαντικό». Αλήθεια είναι. Στο πρωτάθλημα η βελτίωση την έφερε και πιο κοντά στην κορυφή. Είχε αγώνα εντός έδρας με την Ζιλ Βισέντε και έκανε περίπατο 5-1.
Πιθανή η επιστροφή του μπακ Μπα από πρόβλημα στο γόνατο. Εκτός μάχης είναι οι Σάντσες (2 ματς) και Γκουβέια (3 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
Πιθανή ενδεκάδα: Τρούμπιν, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Καρέρας, Φλορεντίνο, Άουρσνες, Κοκτσού, Ακτούρκογλου, Παυλίδης, Ντι Μαρία.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Νίκησε την Λειψία με τρομερή ενέργεια, λύσεις από τον πάγκο και τρομερό πρέσινγκ ψηλά. Βρέθηκε πίσω με το γκολ του Σέσκο (4’) αλλά το γύρισε με Γκριζμάν (38’) και Χιμένες (90’), για το τελικό 2-1.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επένδυσε αρκετά χρήματα και είναι προφανές ότι έχει καλύτερες και περισσότερες λύσεις. Σημαντικό για την επίθεση ότι αρχίζει και δένει με την ομάδα και ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός Άλβαρες. Έρχεται από ντέρμπι Μαδρίτης στο πρωτάθλημα με την Ρεάλ και ισοπαλία 1-1. Το ματς στην Πορτογαλία είναι το τρίτο σε επτά ημέρες.
Τα σημαντικά προβλήματα είναι δύο με τις απουσίες του αμυντικού Αθπιλικουέτα (5 ματς) και του μέσου Πάμπλο Μπάριος (4 ματς/1 ασίστ).
Πιθανή ενδεκάδα: Όμπλακ, Μολίνα, Λε Νόρμαντ, Χιμένεθ, Ρικέλμε, Γιορέντε, Κόκε, Γκάλαχερ, Λίνο, Γκριζμάν, Άλβαρεζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.62 3.3 2.65 1.91 1.82 1.34 3.1 1.62 2.15 1.45 1.32 1.47
Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης / Εκτίμηση

Αήττητη μετά την επιστροφή του Λάγκε στον πάγκο, η Μπενφίκα περιμένει με άγριες διαθέσεις τους Μαδριλένους και έχει τα μέσα να τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Οι κολτσονέρος», έχουν και αυτοί ένα αήττητο 10 αγώνων και υπερέχουν ποιοτικά των Αετών. Είναι δε πολύ πιθανό με την ψυχολογία τους στα ύψη, αυτή η ποιότητα να ξεδιπλωθεί διάπλατα στο χορτάρι του Ντα Λουζ. GG και over 2,5 στο 2,17 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr