Ποδόσφαιρο

Championship: Έχει γκολ η βραδιά!

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 00:09

Τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση. 

Championship: Έχει γκολ η βραδιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Πρέστον του Πολ Χεκινγκμπότομ, είναι στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς μετρά τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες με under 2.5 και δύο ήττες με ακριβές σκορ 3-1). Παραμένει με μόνο μία νίκη φέτος, ενώ και εντός δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα τελευταία πέντε εκεί. Είναι αήττητη στα τελευταία 19 μεσοβδόμαδα ματς πρωταθλήματος, αλλά η προηγούμενη τέτοια ήττα, ήταν από τη Γουότφορντ, το 2021. Εκτός ο μπακ Μπάουερ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκρίνγουντ.

Η Γουότφορντ ανέκοψε την αρνητική πορεία των προηγούμενων εβδομάδων, καθώς επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, κερδίζοντας την εκ των πρωτοπόρων Σάντερλαντ μετά από ένα δραματικό παιχνίδι. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει ένα διπλό φέτος, αλλά γενικά δεν είναι καλή εκτός έδρας, καθώς ήταν το μοναδικό της στα τελευταία επτά ταξίδια. Εκτός ο μπακ Κεμπέν, αμφίβολοι οι μπακ Άντριους, Ενγκακιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σοβαρό το πρόβλημα της Γουότφορντ στην άμυνα. Αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν πίσω και αμφιβάλλουμε αν μπορεί να το κάνει και σήμερα. G/G (1.70) στη Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Γιουνάιτεντ, δεν σκόραρε απέναντι στην Πόρτσμουθ, αλλά δεν δέχτηκε γκολ για τέταρτο σερί ματς και είναι μία από τις μόλις δύο που απέμειναν αήττητες στην κατηγορία, με πέντε σερί under 2.5 και έξι στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει επτά από τα τελευταία οκτώ ματς σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Ο Χάμερ, σκοράρει σε δύο από τα τρία φετινά εντός. Εκτός ο μπακ Σάτσντεβ και ο καλός μέσος Άρμπλαστερ.

Η Σουόνσι προηγήθηκε με Μπρίστολ Σίτι και παρ’ όλο που δεν κράτησε το τρίποντο, είναι αήττητη σε τρία σερί ματς. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, σε όλα τα παιχνίδια που βρήκε δίχτυα φέτος, πήρε τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας. Έχει όμως κερδίσει μόλις 2 από τα 21 εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σέφιλντ Γιουν. στην ιστορία της (τελευταίο το 2018), δεχόμενη συνολικά 56 γκολ και χωρίς ανέπαφη εστία! Εκτός Φίσερ (τερμ.), Τζινέλι (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Πέντερσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα στηρίξουμε τη Σέφιλντ καθώς εντός έδρας δείχνει ικανότατη, ενώ είναι γενικά πιο ποιοτική και κυνική ομάδα. Η Σουόνσι έχει μια αδυναμία εκτός έδρας. 1 (1.76) στη Betsson.

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Στόουκ, συνεχίζει μόνο με ήττες με τον νέο προπονητή Ναρσίς Πέλας, έχοντας χάσει πλέον τρία σερί ματς και πέντε στα τελευταία έξι. Έχει χάσει και τα δύο τελευταία εντός έδρας μας, με τρεις συνεχόμενες ήττες εκεί, τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2023, Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες. Εκτός oι μπακ Φίλιπς, Λαουάλ και οι μέσοι Γκουτς, Πίρσον. Aμφίβολοι οι αμυντικοί Φίλιπς, Λαουάλ και οι μέσοι Γκουτς, Πίρσον.

Η Πόρτσμουθ, πήρε πόντο μετά από τρεις σερί ήττες, αλλά είναι στην ουρά, παραμένοντας χωρίς νίκη σε αυτό το επίπεδο από την προηγούμενη παρουσία της, το 2012. Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζον Μουσίνιο, σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, έχει κερδίσει μόνο τρία από τα τελευταία 30 ταξίδια της, ενώ δεν έχει νίκη σε έξι σερί στην έδρα της Στόουκ, με τελευταίο διπλό το 1995. Εκτός Γένγκι (μπακ) και οι επιθετικοί Μπίσοπ, Λανγκ (αρχισκόρερ), αμφίβολοι οι Σόγκνεσι, Μπόουατ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο το πρόβλημα της Στόουκ το οποίο δεν φαίνεται να μπορεί να διορθώσει ούτε ο νέος προπονητής. G/G (1.72) στη Betsson.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Η Μπρίστολ Σίτι, απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι και δείχνει βελτιωμένη, με αήττητο δύο αγωνιστικών, αν και έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, είναι δυνατή μέσα στο γήπεδό της, όπου δεν έχει ήττα σε οκτώ σερί παιχνίδια Τσάμπιονσιπ, κερδίζοντας τα έξι. Ο Τουάιν, έχει σκοράρει από μία φορά και στα τρία προηγούμενα ματς ως αντίπαλος της Σέφιλντ Γουέν. Εκτός παραμένουν οι Ντίκι (μπακ) και Μπεναρούς (μέσος).

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, δέχτηκε για τέταρτη συνεχόμενη γκολ από το 85’ και μετά, αλλά αυτή τη φορά είχε απάντηση και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, δέχεται γκολ και στα έξι τελευταία παιχνίδια. Έχει χάσει και τα τρία εκτός έδρας ματς ως τώρα, τελευταία φορά που ξεκίνησε σεζόν με τέσσερις ήττες ως γηπεδούχος, ήταν το 1989-90. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Χάμερ, ο μπακ Αϊόρφα και ο μέσος Τσάλομπα. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μπέρναρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η άμυνα δεν δείχνει να απασχολεί τις δύο ομάδες ιδιαίτερα. Σκοράρουν αλλά δέχονται και γκολ με σχεδόν ίδια άνεση. G/G (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr