Ποδόσφαιρο

Championship: Ρίσκα υψηλών αποδόσεων!

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 00:07

H 8η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ είναι έτοιμη να μας προσφέρει συγκινήσεις, εκπλήξεις και ευκαιρίες. 

Championship: Ρίσκα υψηλών αποδόσεων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Κάρντιφ, υπέστη τέταρτη σερί ήττα και παραμένει τελευταία με μόλις έναν πόντο, τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα. Ο υπηρεσιακός Ομέρ Ριζά, συνεχίζει προς το παρόν στον πάγκο. Είναι η μόνη ομάδα χωρίς πόντο εντός, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μίας σεζόν ως γηπεδούχος. Έχει μόνο μία ήττα στα 11 τελευταία εντός έδρας με Μίλγουολ. Εκτός οι μπακ Τσουνόντα και οι επιθετικοί Ετέτε, Ντέιβις, αμφίβολος ο μπακ Ντάλαντ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπάγκαν.

Η Μίλγουολ, έκανε καλή εμφάνιση με Πρέστον και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Νιλ Χάρις (πρώην τεχνικός της Κάρντιφ, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ ως προπονητής), ψάχνει το πρώτο φετινό διπλό, με τον Γουάτμορ να είναι ανάμεσα στους σκόρερ στα δύο ταξίδια που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα. Eκτός ο μπακ Σκάνλον, οι μέσοι Κόμπερν, Μίτσελ και ο επιθετικός Μέγιορ, αμφίβολοι οι επιθετικοί Μπράντσο, Αζίζ, τιμωρημένος ο επιθετικός Εμάκου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η κατηφόρα της Κάρντιφ δεν έχει σταματημό. Δεν ξέρουμε αν θα αντιδράσει και αν μπορεί να το κάνει. Χωρίς περιττά ρίσκα το ματς λογικά και από τις δύο ομάδες. Under 2.5 (1.55) στη Betsson.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Κόβεντρι, υπέστη δεύτερη σερί ήττα, μένοντας χωρίς νίκη πέντε αγωνιστικές και δε θυμίζει την περσινή ομάδα, ούσα πλέον κοντά στην ουρά. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, την ώρα που έχει σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι πάνω από μία φορά. H μοναδική της νίκη φέτος ήταν εντός, αλλά έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς ως γηπεδούχος, όσα είχε χάσει στα προηγούμενα 37 συνολικά! Εκτός Ράφαελ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Άλεν.

Η Μπλάκμπερν κέρδισε την ΚΠΡ και είναι μία από τις δύο αήττητες της κατηγορίας, εναλλασσόμενη ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία, επτά σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, έχει φέρει Χ στα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια, με μόλις τέσσερις στην ιστορία όλης της Football League, να έχουν Χ στα τέσσερα πρώτα ταξίδια μίας σεζόν. Ο Τράβις σκόραρε στις δύο τελευταίες νίκες της. Εκτός ο μπακ Γουόρτον, αμφίβολοι οι μέσοι Σίγκουρντσον, Μπρίτεν, τιμωρημένος ο ακραίος μπακ-χαφ Μπεκ (2 αγ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εξαιρετική Μπλάκμπερν θα βρει απεναντί της μια Κόβεντρι η οποία καταρρέει. Βγάζει μια αδυναμία εκτός έδρας η φιλοξενούμενη, αλλιώς θα μιλούσαμε και για νίκη. G/G (1.80) στη Betsson.

ΚΠΡ - ΧΑΛ

Η ΚΠΡ, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Μπλάκμπερν και επέστρεψε στις ήττες μετά από πέντε αγώνες, παραμένοντας αρκετά χαμηλά, καθώς έχει και τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (4 σε επτά αγωνιστικές, οι τρεις με 1-1). Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έμεινε πρώτη φορά φέτος χωρίς γκολ, ενώ δεν έχει νίκη ακόμα εντός. Εκτός o μπακ Μόρισον και ο μέσος Κόλμπακ, ίσως επιστρέψει ο κορυφαίος της παίκτης, ο μεσοεπιθετικός Σαΐρ, όπως και ο αμυντικός Φοξ, τιμωρημένος ο μέσος Βαράν.

Η Χαλ, συνέτριψε την Κάρντιφ και πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, αμφότερα με γκολ – γκολ και over 2.5. H ομάδα του Τιμ Βάλτερ, έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό εκτός έδρας νικών Τσάμπιονσιπ μέσα στο 2024, με επτά, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα οκτώ τελευταία ταξίδια στο Λονδίνο, από τον Φεβρουάριο του 2021. Eκτός Κάρτραϊτ, Τούταλα (τερμ.), Σμιθ, Χιούζ (μπακ), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.). Aμφίβολος ο MVP του τελευταίου ματς, εξτρέμ Μπελουμί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αξίζει το ρίσκο με τη νίκη της Χαλ, καθώς στη παρούσα φάση με δύο συνεχόμενες νίκες, σίγουρα έχει καλύτερο μομέντουμ. 2 (2.86) στη Betsson.

ΛΟΥΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Λούτον, μετά από δύο σερί νίκες, επέστρεψε στις ήττες στο Πλίμουθ και παραμένει πιο κοντά στην ουρά παρά στην κορυφή. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, πληρώνει γκολ – γκολ και over 2.5 σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Είναι αήττητη σε 15 σερί ματς πρωταθλήματος με την Όξφορντ, από το 1992, τελευταία εντός έδρας ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, το 1987. Εκτός Κρουλ (τερμ.), Χασιόκα, Λόκιερ (μπακ), αμφίβολος ο μέσος Μπαπτίστ και οι βασικοί στόπερ Μπελ, Άντερσεν και Μένγκι.

Η Όξφορντ, έμεινε στο πρώτο Χ της σεζόν κόντρα στην Μπέρνλι και έμεινε δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, αλλά η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, παλεύει όλα τα ματς. Χαρακτηριστικά, κόντρα στους «κλάρετς», ήταν η πρώτη φορά φέτος που δεν βρήκε δίχτυα σε παιχνίδια της. Έχει χάσει και τα τρία προηγούμενα εκτός φέτος, αλλά δεν έχει χάσει τα τέσσερα πρώτα ταξίδια μίας σεζόν, από το 2000-01. Εκτός ο επιθετικός Γκούντγουιν και ο μπακ Μπένετ, αμφίβολοι οι μέσοι Φίλιπς, Πλασέτα, Μπράναγκαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λούτον δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και έχει ξεκινήσει εντελώς στραβά τη χρονιά. Ήρθαν και οι απουσίες τώρα να μεγαλώσουν το πρόβλημα. Over 2.25 (1.63) στη Betsson.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Μπέρνλι του Σκοτ Πάρκερ, αρκέστηκε στον πόντο στην Οξφόρδη και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής, παρ΄ όλο που είναι αήττητη τέσσερις αγώνες και έχει μόνο μία ήττα στη σεζόν. Έχει χάσει ένα από τα τελευταία 39 εντός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Δεν έχει παίξει με Πλίμουθ 12 χρόνια, τελευταία εντός έδρας ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, το 1977. Εκτός οι μπακ Μπέιερ, Έκνταλ, Nτελκρουά, οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ, και Ράμζι και ο επιθετικός Μπένσον, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς.

Η Πλίμουθ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση εντός έδρας με Λούτον και πήρε τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές, αμφότερες με γκολ – γκολ και over 2.5. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι πάντως, δεν έχει ακόμα ανέπαφη εστία, ενώ εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία ταξίδια, με μόλις ένα τρίποντο σε εννέα ματς σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, στα οποία ποτέ δεν κατάφερε να σκοράρει πάνω από μία φορά ανά αγώνα. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Χάζαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι για τη Μπένρλι, έτσι ώστε να εξλεωθεί για το προηγούμενο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στη Τσάμπιονσιπ, αλλά εντός έδρας είναι πιο διαχειρίσιμο το ματς. 1 (1.45) στη Betsson.

ΝΟΡΙΤΣ - ΛΙΝΤΣ

Η Νόριτς, πήρε δεύτερη σερί νίκη, πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις, με μία ήττα σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ είναι αήττητη στα τελευταία 18 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, το καλύτερο τέτοιο σερί της από το 1972. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Λιντς, το 2018. O Σάινθ σκοράρει στα τρία τελευταία ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα, έχοντας τέσσερα γκολ σε δύο αγωνιστικές. Εκτός οι μέσοι Γκιμπς, Ερνάντες, Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς.

H Λιντς, πλησίασε την κορυφή με δεύτερο σερί τρίποντο και έχει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε (πρώην κόουτς Νόριτς) είναι η μόνη που δεν έχει δεχτεί γκολ εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πιρού σκοράρει στα τρία τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα, ο Τζόζεφ έχει τρεις ασίστ στα δύο τελευταία ταξίδια. Αμφίβολος ο μπακ Βέμπερ, ο αρχηγός και μέσος Άμπαντου, ο μέσος Τζέιμς και ο επιθετικός Σόλομον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαία αναμέτρηση που φέρνει άρωμα Πρέμιερ Λιγκ στο άκουσμά του. Οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές επιθετικά και δεν περιορίζονται τόσο στις αμυντικές τους υποχρεώσεις. Η Νόριτς είναι αρκετά καλή εντός έδρας και μπορεί να σκοράρει με σιγουριά. Over 2.5 (1.88) στη Βetsson.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Σάντερλαντ, υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγωνιστικές, αλλά παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Η ομάδα του Ρετζί Λε Μπρι, θέλει για μόλις δεύτερη φορά στις τελευταίες 49 σεζόν, να ξεκινήσει με τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες. Σούπερ η παράδοση με Ντέρμπι, είναι αήττητη στα μεταξύ τους 12 σερί ματς, τελευταία ήττα εντός από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, το 1990. Εκτός Σέιλτ, Αλέσε, Xάγκινς (μπακ), Αμπντουλάχι (επιθετικός), αμφίβολοι Μπράουν (μπακ), Σαμέντ (μέσος), Μαγέντα (επιθετικός).

Η Ντέρμπι, μετά από δύο σερί νίκες, είχε στη συνέχεια δύο σερί ήττες και έχασε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, είναι κακή εκτός έδρας, έχοντας χάσει 12 από τα τελευταία 13 ταξίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, ενώ θέλει να αποφύγει την τέταρτη σερί ήττα σε ταξίδι σε ξεκίνημα σεζόν, κάτι που έγινε τελευταία φορά το 2007-08. Εκτός ο μπακ Ρούνι, οι μέσοι Τόμσον, Όζο και ο επιθετικός Μπαρκχάουζεν, αμφίβολος ο μπακ Έλντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάντερλαντ εντός έδρας μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ μακριά από την έδρα της η Ντέρμπι έχει σοβαρό πρόβλημα. 1 (1.67) στη Betsson.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Γουέστ Μπρομ., δέχτηκε ένα γκολ περισσότερο απ’ ότι είχε δεχτεί σε όλα τα φετινά προηγούμενα ματς μαζί και υπέστη την πρώτη ήττα της, παραμένοντας όμως κορυφή. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει μόνο δύο ήττες στα τελευταία 16 εντός έδρας, ενώ δεν έχει δεχτεί καν γκολ ως γηπεδούχος φέτος . Ο επιθετικός Μάτζα, είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με επτά γκολ, σε πέντε διαφορετικά ματς στο πρωτάθλημα, τα τρία συνεχόμενα. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ, αμφίβολος ο μέσος Mόουατ.

Η Μίντλεσμπρο, έχει σκαμπανεβάσματα, με εναλλαγή νίκης – ήττας σε τρεις σερί αγωνιστικές, όμως είναι αρκετά ψηλά, καθώς έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε και μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πλήρωσε under 2.5 γκολ σε έξι από τα επτά φετινά ματς (τέσσερα συνεχόμενα) και σε κανένα δε σκόραρε πάνω από δύο φορές. Eκτός οι μπακ Χάουζον, Μπανγκουρά, Φράι, Σμιθ, Λένιχαν και ο επιθετικός Φορς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουέστ Μπρομ δεν είναι σταθερή ομάδα και δεν ενθουσιάζει με τις ικανότητές της. Πολλές φορές στηρίζεται μόνο στο όνομά της. Θα τη στηρίξουμε εδώ όμως έστω και με ρίσκο. 1 (2.51) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr