Ποδόσφαιρο

Champions League: Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ, ανεβαίνουν οι γηπεδούχοι!

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 00:34

Η Σάλτσμπουργκ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά και μια ευρωπαϊκή νίκη θα είναι το καλύτερο δυνατό μπουστάρισμα. 

Champions League: Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ, ανεβαίνουν οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ.

Ώρα: 19:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 801, Cosmote Sport 3HD

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ ξέχασε το καλό πρόσωπο που έδειξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στην πρεμιέρα του ομίλου διαλύθηκε από τη Σπάρτα Πράγας. Δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση του ματς και ουδέποτε αντέδρασε, απογοητευτική εμφάνιση και δίκαιη ήττα. Στόχος είναι οι θέσεις «9-24» ώστε να συνεχίσει, αλλά απαιτείται πολύ καλύτερη απόδοση. Για το πρωτάθλημα Αυστρίας κατάφερε να βγάλει αντίδραση, επικράτησε 2-0 της Αούστρια Βιέννης. Στο 4-0-1 απέναντι σε γαλλικές ομάδες, επί των οποίων μετράει τρεις σερί νίκες (τελευταίο θύμα της η Λιλ, το 2021).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης ο κομβικός μέσος Κίεργκαρντ και οι βασικοί αμυντικοί Τέρζιτς και Μπαϊντού. Πρόκειται για τρεις ιδιαίτερα σημαντικές μονάδες του έμψυχου δυναμικού.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπλάσβιχ, Μοργκάλλα, Ντέντιτς, Μπλανκ, Πλατκόφσκι, Καπάλντο, Μπιντστρέπ, Μπαϊσετιτς, Νενε, Γέο, Γκλούχ

Μόνο για Σήμερα έχεις Σούπερ Δώρο* εντελώς δωρεάν!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |»

Μπρεστ

Η Μπρεστ συνόδευσε με νίκη το πρώτο ματς στην ιστορία της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, θύμα της η Στουρμ Γκρατς και ενώ αντιμετωπίζει ξανά αυστριακή ομάδα. Ήταν καλύτερη στα σημεία, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση, απείλησε και βρήκε το 2-1, το οποίο κράτησε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Πλατιά τα χαμόγελα για την ομάδα του Ερίκ Ρουά, η οποία, όμως, δεν έχει βρει σταθερό βηματισμό, αναμενόμενο, από τη στιγμή που στερείται παραστάσεων. Για το γαλλικό πρωτάθλημα έχασε άνετα (3-0) από τη νεοφώτιστη Οσέρ, προβλημάτισε.

Αγωνιστικά νέα

Ο σημαντικός μέσος Λες Μελού βρίσκεται στην τελική ευθεία επανόδου έπειτα από τραυματισμό και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός ο χρήσιμος μπακ Λοκό, ξεπέρασε την ίωση ο βασικός αμυντικός Καρντινάλ.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπιζό, Λαλά, Χαϊντάρα, Εντιαγέ, Σαρντονέ, Μάρτιν, Λάγκε, Μανέττι, Καστίγιο, Σίμα, Αζόρκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.4 3.6 2.05 1.71 1.4 2.8 1.61 2.17 1.27 1.3 1.75
Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ / Εκτίμηση

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες της παράλληλα. Από την άλλη η Μπρεστ κέρδισε τη προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και έφαγε τρία γκολ από την Οσέρ εκτός έδρας. Γενικά είναι μια ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Θα δυσκολευτεί αρκετά στην έδρα των Αυστριακών σήμερα. 1 (1.73) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr